NiKoS WSN Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Έχω στο desktop μου 1σετακι ηχείων altek, τα οποία έχουν χάλια ήχο... Αποφάσισα να πάρω καινούρια ηχεία 5,1 όμως δεν βρίσκω την κάρτα ήχου, ούτε στην απόδειξη, ούτε στην online παραγγελία (δεν τα έχουν χύμα τα Hardware), ούτε από την διαχείριση συσκευών και επειδή είμαι λίγο άσχετος μπορείτε να με βοηθήσετε ώστε να την βρωγια να δω αν χρειάζομαι και κάρτα ήχου;
NIKOsVAIO Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Έχω στο desktop μου 1σετακι ηχείων altek, τα οποία έχουν χάλια ήχο... Αποφάσισα να πάρω καινούρια ηχεία 5,1 όμως δεν βρίσκω την κάρτα ήχου, ούτε στην απόδειξη, ούτε στην online παραγγελία (δεν τα έχουν χύμα τα Hardware), ούτε από την διαχείριση συσκευών και επειδή είμαι λίγο άσχετος μπορείτε να με βοηθήσετε ώστε να την βρωγια να δω αν χρειάζομαι και κάρτα ήχου; Εγω αυτο που εχω να προτεινω ειναι το everest.Ειναι ενα προγραμμα το οποιο σου παρεχει καθε πληροφορια για τον υπολογιστη σου.Εκει θα δεις και την καρτα ηχου σου.
duffyduck Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Αναλογα με το revision της μητρικης εχεις ειτε Realtek ALC888 codec (rev.2.0) ειτε Realtek ALC892 codec (rev.2.1 και rev.2.3), εφοσον βεβαια η μητρικη σου ειναι η GIGABYTE GA-P55-US3L.
SPANK Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Αν έχεις ενσωματωμένη κάρτα ήχου και δεν ξέρεις το μοντέλο της μητρικής σου κατέβασε το CPUZ το τρέχεις και πας στην καρτέλα mainboard που λέει το μοντέλο, στην συνέχεια μπαίνεις στο site της μητρικής βρίσκεις τα χαρακτηριστικά της κάρτας ήχου που φοράει.
NiKoS WSN Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Αν έχεις ενσωματωμένη κάρτα ήχου και δεν ξέρεις το μοντέλο της μητρικής σου κατέβασε το CPUZ το τρέχεις και πας στην καρτέλα mainboard που λέει το μοντέλο, στην συνέχεια μπαίνεις στο site της μητρικής βρίσκεις τα χαρακτηριστικά της κάρτας ήχου που φοράει. Το μοντέλο της μητρικής μου το ξέρω (το γράφει στην υπογραφή μου)... Την κάρτα ήχου δεν ξέρω!Θα δοκιμάσω το πρόγραμμα που πρότεινε ο NIKOsVAIO Τα πάτησα όλα αλλά δεν πολυκατάλαβα... μάλλον η κάρτα μου είναι 2.0 αλλά ποια από αυτές;
skim045 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Η κάρτα ήχου της μητρική σου υποστηρίζει και 7.1 Οπότε είσαι μια χαρά. Μπορείς να βάλεις τα 5.1 που θέλεις.
NiKoS WSN Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Η κάρτα ήχου της μητρική σου υποστηρίζει και 7.1 Οπότε είσαι μια χαρά. Μπορείς να βάλεις τα 5.1 που θέλεις. Αυτό ήθελα να ακούσω! ευχαριστώ πολύ! Γλύτωσα και από τα + έξοδα της κάρτας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.