Προς το περιεχόμενο

21 bad sector σε elements 1 TB

departed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια sos εχω ενα elements ο οποιος εχει μεσα 600 gb με αρχεια torrents πριν λιγες μερες πηγα να κανω φορματ στο pc μου και ολες τις φωτογραφιες-εγγραφα τις εβαλα στον elements σε ενα φακελο κανω το φορματ στο pc και οταν παω να μπω στο φακελο με τις φωτο δεν με αφηνει ενω στους προηγουμενους φακελους με αφηνει, τρεχω απο cmd chkdsk /f /r δεν δειχνει να διορθωνει τπτ και μου βγαζει οτι 110 gb ειναι σε εσφαλεμενες ενοτητες μετα τρεχω hdd regenerator βρισκει 21 bad sectors και τα κανει recover ξανα κανω chkdsk παλι μου βγαζει 110 gb σε εσφαλμενες ενοτητες τρεχω παλι hdd regen μηπως εχουν βγει και αλλα bad και μου βγαζει τα 21 αλλα γραφει recovered παω στον elements και παλι στο φακελο με τις φωτο δεν με αφηνει να μπω ενω στους παλιοτερους φακελους κανονικα μπαινω

καμια εναλακτικη προταση κανεις?

Δημοσ.

και γω μαζι σου ειμαι αλλα λεω κατσε να τα περασω για λιγο μεχρι να κανω το φορματ και την πατησα βλεπεις υπαρχει και ο παραγοντας γκαντεμια

Δημοσ.

ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Εισαι ατυχος και δεν φταις.μου εχει τυχει και μενα στιγμη που τα πραγματα ηταν μονο μια φορα backup se ena ipod μονο.και λεω αμα μου κατσει στραβη θα γελαω με μενα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...