Προς το περιεχόμενο

.dll files

thanolis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα προβλημα με τα .dll αρχεια....οταν παω να ανοιξω καποια προγραμματα ή παιχνίδια μου λεει (π.χ. d3dx9_39.dll is not found).μηπως φταιει το svchost??? pls help!!!

Δημοσ.

d3dx9_39.dll

Αν σου βγάζει μόνο αυτό ή παρόμοια με d3 τότε φταίει ότι δεν έχεις περασμένα directX (περασέ τα και θα με θυμηθείς ^_^ )

το ειπα σαν παραδειγμα μου εχει βγαλει και ενα XINPUT1.dll κατι τετοιο...τελος παντων εγω θα δοκιμασω να το κατεβασω και θα σου πω αν γινει τιποτα....

το κατεβασα αλλα τωρα δεν μου βγαζει το d3dx9_39.dll μου βγαζει το XINPUT1_3.dll οποτε υπαρχει προβλημα με αρχεια που ειναι .dll και οχι το directx

Δημοσ.

το ειπα σαν παραδειγμα μου εχει βγαλει και ενα XINPUT1.dll κατι τετοιο...τελος παντων εγω θα δοκιμασω να το κατεβασω και θα σου πω αν γινει τιποτα....

το κατεβασα αλλα τωρα δεν μου βγαζει το d3dx9_39.dll μου βγαζει το XINPUT1_3.dll οποτε υπαρχει προβλημα με αρχεια που ειναι .dll και οχι το directx

Εσύ έχεις προβλήματα(πέρα από το ότι δεν είχες DirectX) με συσκευές που δεν τους πέρασες driver το Xinput είναι από χειριστήριο της microsoft.

http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=0e989b12-576b-42f2-b7c1-2a17ce25188b

Δημοσ.

Εσύ έχεις προβλήματα(πέρα από το ότι δεν είχες DirectX) με συσκευές που δεν τους πέρασες driver το Xinput είναι από χειριστήριο της microsoft.

http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=0e989b12-576b-42f2-b7c1-2a17ce25188b

το δοκιμασα...αντεγραψα και τον κωδικο που μου εβγαλε αλλα οταν παω να κανω εκτελεση φωρτωνει κατι και μου λεει: Setup Error

installation did not complete

σορρυ και για την ταλαιπωρια αλλα απο τετοια θεματα δεν ξερω τιποτα :fear:

Δημοσ.

το ιδιο :/

αν και....αυτο το προβλημα το εχει το netbook....το κυριως προβλημα το εχω στο pc μου που δεν αναγνωριζει καρτα ηχου και δεν λειτουργουν οι περισσοτερες υπηρεσιες...αυτο εγινε μια φορα που ανοιξα τον υπολογιστη! απο μονο του

Δημοσ.

και στα δυο xp...αν και στο σταθερο pc η μπαρα των xp που ειναι μπλε η ασημι η λαδι εγινε σαν τα κλασσικα τα windows μαζι με ολα τα αλλα προβληματα που εμφανιστηκαν την ημερα εκεινη

Δημοσ.

το malware στα 5 λεπτα βρηκε 93 μολυσμενα αρχεια....

το malware τελιωσε και βρηκε 1077 αρχεια μολυσμενα!και το χειροτερο βρηκε 3 trojan!!! τι να κανω??? στο σταθερο pc εννοω οχι στο netbook

Δημοσ.

Τα διαγράφεις όλα και τρέχεις και το spybot μετά,μήπως και έχει ξεφύγει κάτι απ το malwarebytes..!

οκ τα διεγραψα ευχαριστω πολυ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...