PP1969 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Α νομιζα οτι ηταν συνειδησιακο και μονο το θεμα σου Απο τη στιγμη που αυτα τα κερδη δε φαινονται πουθενα δεν τα δηλωνεις.
Dark_son20 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 στην δήλωση αν θυμάμαι έχει πεδίο για κέρδη από τυχερά παιχνίδια
PP1969 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Πεδιο για φιλανθρωπιες εχει? Προχτες εδωσα 50 ευρω στο ζητιανο της γειτονιας μου... και δε μου κοψε αποδειξη
mplouzakias Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Α νομιζα οτι ηταν συνειδησιακο και μονο το θεμα σου Απο τη στιγμη που αυτα τα κερδη δε φαινονται πουθενα δεν τα δηλωνεις. Πολύ στα σοβαρά με πήρες! Όταν λες δεν φαίνονται πουθενά τι εννοείς?? Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το moneybookers αλλά προφανώς σε αναλήψεις-καταθέσεις, φαίνονται όλα. Εσύ ξέρεις κάποιο καλύτερο τρόπο? στην δήλωση αν θυμάμαι έχει πεδίο για κέρδη από τυχερά παιχνίδια Ναι ε?? Πολύ ενδιαφέρον..
PP1969 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Όταν λες δεν φαίνονται πουθενά τι εννοείς?? Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το moneybookers αλλά προφανώς σε αναλήψεις-καταθέσεις, φαίνονται όλα. Εσύ ξέρεις κάποιο καλύτερο τρόπο? Δηλαδη υπαρχει καποιος τραπ.λογ/σμος στ ονομα σου? Και φοβασαι οτι θα τον ελεγξουν?... Καλα, κι αν αυτος ο λογ/σμος ειναι κοινος με αλλα 3 προσωπα? τι γινεται τοτε? Σοβαρα υπαρχει πεδιο για κερδη απο τυχερα παιχνιδια? Για... τις χασουρες υπαρχει πεδιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.