Προς το περιεχόμενο

windows 7 αλαμπουρνεζικα

djames89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! με ζητησε μια φιλη μου που εχει τα windows 7 τα αγγλικα εγκατεστημενα, να τις φτιαξω τους υποτιτλους που τις τα βγαζει αλαμπουρνεζικα, ! Ηξερα πως η θα φταινε οι γλωσσικες ρυθμισεις που τις αλλαζεις στο πινακα ελενγχου που τις αλλαξα απο αγγλικα σε ελληνικα! η θα φτανε οι ρυθμισεις του προγραμματος που χρησιμοποιει,, αλλα το προβλημα ειναι αφου αλλαξα ολες αυτες τις ρυθμισεις απ το πινακα ελενγχου και κατεβασε υποτιτλους για μια ταινια,, βασικα δυο υποτιτλους,, ! ανοιγωντας το σημιοματαριο για να το δω, μου τα βγαζει παλι αλλαμπουρνεζικα! επισης δοκιμασα να το ανοιξω και με το word, με ιδιο αποτελεσμα! και δεν μπορω να καταλαβω πια ειναι η αιτια! αν εχει καποιος τυχει κατι τετοιο ξανα και το εχει λυσει, η μπορει να βοηθησει η καποια ιδεα εστω!!! θα ημουν ευγνωμον!!

Δημοσ.

Στη καρτέλα με τις γλώσσες,επέλεξε δηλαδή κανε tick σε όσες επιλογές για Ελληνικά έχει. Αν θες κατέβασε το vlc media player. Πατά δεξί κλικ επιλογές υποτιτλοι και βάλτο στα Ελληνικά. Αν μέχρι το πρωί δε βοηθήσει κανείς άλλος, θα σου βάλω και screenshots ,επειδή δεν είμαι σε pc τώρα!

Δημοσ.

για ποιες καρτελες λες?? συγνωμη αλλα δεν καταλαβα, αν εννοεις στις ρυθμισεις,, που μπενεις στο πινακα ελενγχου και μετα στις γλωσσικες και ωρας τα εχω κανει ολα ελληνικα! αλλα το notepad που κατεβασα και το ανοιξα με διπλο κλικ για να το δω ! μου τα δειχνε οπως ναναι- αλλαμπουρνεζικα, το ενα και το αλλο το ιδιο απλα ηταν μερικες λεξεις στην αρχη που τις εβγαζε ελληνικες και ολα τα αλλα αλλαμπουρνεζικα! ελπιζω να καταλαβες τι εννοω!

Δημοσ.

ναι ομως εγω μιλαω για το αρχειο κειμενου που το ανοιγω ως αρχειο κειμενου!!!!

Για δοκίμασε το εξής: Όπως είσαι στο Notepad πήγαινε > Επεξεργασία - Επιλογή όλων > Μετά στην καρτέλα Μορφή - Γραμματοσειρά

και επέλεξε για Γραφή την ελληνική. Επίσης στη γραμματοσειρά βάλε Arial.

Μετά στον player θα διαλέξεις και την ελληνική γλώσσα για τους υπότιτλους, όπως είπαν τα παιδιά από πάνω.

Κατα προτίμηση να βάλεις τα Greek windows 1253.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...