xlapatsas4000 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 γεια σας θέλω να προβώ σε αναβάθμιση έχω κατασταλλάξει σε αυτά που θέλω, κάτι σε phenom x6 1055 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559592 μητρική am3 και 4 γιγα ραμ ddr3, γνωρίζουμε ημερομηνίες κυκλοφορίας των buldozer ? θέλω μέσα ιουνίου να κάνω τις αγορές, λέτε να κοστίζει πάνω από 170 ευρω ένας αξιόλογος ? θέλω πηρύνες κυρίως για παιχνίδια και βαρυές εφαρμογές...να πάρω τώρα ραμ μητρική ? να πάρω τον 6πηρυνο και να αφησω τους buldozers ?
benign Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Καλυτερα να περιμενεις ,εξαλλου λιγο εμεινε τωρα,να βγουν οι πρωτες κριτικες γιατι αναλογα τις επιδοσεις τους θα διαμορφωθουν οι τιμες.
xlapatsas4000 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Καλυτερα να περιμενεις ,εξαλλου λιγο εμεινε τωρα,να βγουν οι πρωτες κριτικες γιατι αναλογα τις επιδοσεις τους θα διαμορφωθουν οι τιμες. ποτε θα βγουν όμως στην ελληνικη αγορά ? το ξέρουμε ? και εγώ λέω να περιμένω ακούω ότι θα είναι πολύ καλοί...
benign Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 ποτε θα βγουν όμως στην ελληνικη αγορά ? το ξέρουμε ? και εγώ λέω να περιμένω ακούω ότι θα είναι πολύ καλοί... Απο οτι φημολογειται θα βγουν το πολυ μεχρι τελη Ιουνιου.Και εγω πιστευω οτι θα ειναι πολυ καλοι κρινοντας απο τους phenom II που ειναι εξαιρετικοι.Αλλα μεχρι να βγουν στην αγορα και να τους κανουν τα πρωτα επισημα reviews εγκριτα sites δεν μπορουμε να ξερουμε ακριβως τι επιδοσεις θα εχουν και αρα και σε τι τιμες θα διατεθουν.
grimpr Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 γεια σας θέλω να προβώ σε αναβάθμιση έχω κατασταλλάξει σε αυτά που θέλω, κάτι σε phenom x6 1055 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559592 μητρική am3 και 4 γιγα ραμ ddr3, γνωρίζουμε ημερομηνίες κυκλοφορίας των buldozer ? θέλω μέσα ιουνίου να κάνω τις αγορές, λέτε να κοστίζει πάνω από 170 ευρω ένας αξιόλογος ? θέλω πηρύνες κυρίως για παιχνίδια και βαρυές εφαρμογές...να πάρω τώρα ραμ μητρική ? να πάρω τον 6πηρυνο και να αφησω τους buldozers ? 40 ημέρες έχουν απομείνει από το Official Launch της CPU σειράς FX (Zambezi) και των νέων μητρικών, νομίζω ότι επιβάλλεται να περιμένεις, τα πράγματα βαίνουν πολύ καλά για την AMD και τα νέα CPU είναι πολύ υψηλών επιδόσεων, θα δεις σε λίγο καιρό, αν και προσωπικά πιστεύω ότι η CPU δεν είναι πλέον ο καθοριστικός παράγοντας αγοράς ενός νέου Υ/Η αλλά ένας μοντέρνος SSD δίσκος. Πάντως από το Pepper της υπογραφής σου η μεταφορά σε μια πλατφόρμα του 2011 με SSD δίσκο θα είναι ουσιώδης.
xlapatsas4000 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 40 ημέρες έχουν απομείνει από το Official Launch της CPU σειράς FX (Zambezi) και των νέων μητρικών, νομίζω ότι επιβάλλεται να περιμένεις, τα πράγματα βαίνουν πολύ καλά για την AMD και τα νέα CPU είναι πολύ υψηλών επιδόσεων, θα δεις σε λίγο καιρό, αν και προσωπικά πιστεύω ότι η CPU δεν είναι πλέον ο καθοριστικός παράγοντας αγοράς ενός νέου Υ/Η αλλά ένας μοντέρνος SSD δίσκος. Πάντως από το Pepper της υπογραφής σου η μεταφορά σε μια πλατφόρμα του 2011 με SSD δίσκο θα είναι ουσιώδης. εγώ το θέλω κυρίως για παιχνίδια και για photoshop αλλά πάνω από όλα παιχνίδια, ο διπήρυνος μου δεν μου δίνει καθόλου fps και τα περισσοτερα παιχνιδια που παιζω ειναι 4πηρυνα....σε ενα λογικο ποσο οχι πανω απο 270 ευρω τι προτείνεις ?
benign Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δεδομενου οτι θα χρειαστεις και καινουργιες μνημες,δεν φτανει το ποσο που διαθετεις.Πουλησε εδω με αγγελια στο insomnia την μητρικη,cpu/ram που εχεις τωρα και μετα πας σε bulldozer,οταν ερθει.
xlapatsas4000 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δεδομενου οτι θα χρειαστεις και καινουργιες μνημες,δεν φτανει το ποσο που διαθετεις.Πουλησε εδω με αγγελια στο insomnia την μητρικη,cpu/ram που εχεις τωρα και μετα πας σε bulldozer,οταν ερθει. καλή σκέψη η πώληση αλλά όχι εδώ, έχω ήδη βρεί αγοραστή που δίνει 30 ευρω για τα δυο γιγα ραμ μου....
benign Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Οταν τα δωσεις ολα ας πουμε γυρω στα 90 ευρω μετα πας στα 360 ευρω και εχεις καλυτερο budget αναβαθμισης.Τα αλλα δεν τα θελει ο φιλος σου?
zanzavar Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 καλή σκέψη η πώληση αλλά όχι εδώ, έχω ήδη βρεί αγοραστή που δίνει 30 ευρω για τα δυο γιγα ραμ μου.... Να υποθέσω ότι δεν είναι γνωστός/φίλος γιατί τον ....χτυπάς άσχημα!
xlapatsas4000 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 φιλος ειναι αλλα οχι και κολλιταρι, ναι κατι βρηκα σημερα το cpu 55 euro ram 4 giga 60 euro (σε δυο ατομα) mobo 25 euro. Είμαι καλός στις πωλήσεις Σύνολο 140 ευρώ !
Thanos1972 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Αμα καταφερες και εδωσες τον 6000 55 euros τοτε τι να πω.πηγαινε να δουλεψεις πωλητης αγορι μου.Θα διαπρεψεις.
benign Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 φιλος ειναι αλλα οχι και κολλιταρι, ναι κατι βρηκα σημερα το cpu 55 euro ram 4 giga 60 euro (σε δυο ατομα) mobo 25 euro. Είμαι καλός στις πωλήσεις Σύνολο 140 ευρώ ! Πολυ καλος πωλητης! Ωραια τωρα περιμενεις να σκασουν μυτη οι Bullies.
karmen1983 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 xlapatsas να σου δώσω τον dell της υπογραφής να τον πουλήσεις; 1+ χρόνο εγγύηση έχει...
benign Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Θα συνυπολογισεις και την προμηθεια του πωλητη φανταζομαι?Κανονικα δεν θα επρεπε να το πουλησεις,μια χαρα ειναι.Πλακα κανεις ετσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.