Προς το περιεχόμενο

Ανοίγουν μόνο με δεξί κλικ...

djvavai

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν το Νο1 antivirus το βγάζει κακόβουλο, τότε να πετάξεις έξω windows και office. Θα τα θεωρεί το ίδιο κακόβουλα :)

@djvavai

Άλλον γιατρό δεν ήθελες;

Ορίστε...

Είναι όλοι της ίδιας σχολής :)

lol

(Πάντα φιλικά, και χάρην "χιουμορ-ισμού" :) )

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εσθ αυτο μου έδωσες και ναι το μπλοκάρει ο Nod 32 ακόμα και όταν τον απενεργοποιώ...

Εσθ αυτο μου έδωσες και ναι το μπλοκάρει ο Nod 32 ακόμα και όταν τον απενεργοποιώ...

Εσυ αυτο μου έδωσες και ναι το μπλοκάρει ο Nod 32 ακόμα και όταν τον απενεργοποιώ...

Δημοσ.

Καλά το κατάλαβα, μην το λες 10 φορές. Άπλά εγώ έδωσα ένα λινκ από το sevenforums. Ακόμα και τώρα που το πατάω εκεί με πάει. :whistle:

Δημοσ.

Αυριο από το γραφείο σου. Μπες εδώ για λίγο (μην το βρεις δικαιολογία και κάνεις κοπάνα από τη δουλειά και έχω και τύψεις :P ). Πάτα πάνω στο λινκ που σου έδωσα. Διάβασε τις οδηγίες που έχει. Αποθήκευσε τα αρχεία βάλε τα σε ένα φλασάκι και κράτα τα στο σπίτι σου.

Για απόψε κατέβασε το malwarebytes και κάνε μία ΠΛΗΡΗ σάρωση του υπολογιστή. Πάτα να κάνει σάρωση και πέσε για ύπνο. Τα αποτελέσματα ανέβασέ τα με μία φώτο αύριο εδώ.

Δημοσ.

Σαββατοκύριακο δεν πάω στο γραφείο αλλά χειρίζομαι την δουλειά από το σπίτι (ρώτα με τι δουλειά κάνω)...Δεν πήρα κανένα λινκ στο μηνυμα που μου έστειλες όμως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...