Προς το περιεχόμενο

Ανοίγουν μόνο με δεξί κλικ...

djvavai

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλοι μου γεια σας…

Δεν λέω…εγκαθιστώ και μετά αντικαθιστώ αρκετές χαζομαρούλες…Εδώ και ένα μήνα περίπου δεν μπορώ να ανοίξω ούτε τον σκληρό δίσκο ούτε τα απλά αρχεία με διπλό κλικ αλλά μόνο με δεξί κλικ. Πατώντας διπλό κλικ βγάζει μήνυμα που λέει «δεν υπάρχει πρόγραμμα συσχετισμένο με αυτήν την ενέργεια». Ποιο πρόγραμμα συσχετίζει το σύνολο από τα ανοίγματα. Έχω τα Windows 7.

Μια βοήθεια θα ήταν ότι πρέπει και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων... :rolleyes:

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φίλε djvavai πρόσεχε τι γράφουν στις υπογραφές τους τα μέλη γιατί σε περιμένει "στόλισμα", lol

Κατά τα άλλα, βγάλε το Eset γιατί και αυτό μάλλον για τα μπάζα είναι στην παρούσα κατάστασή σου :)

Δημοσ.

Να είσαι καλά φίλε μου αλλά αυτό που μου λες δεν διορθώνει το πρόβλημα...Αν είναι να κόβουμε πόδι γιατί πονάει κεφάλι θα είμασταν όλοι κουτσοί εδώ μέσα...με χιούμορ στο λέω...αλλά ακόμα περιμένω μια λύση...

Δημοσ.

Ώραίο το ιατρικό, αλλά θα επανέλθω.

Εξήγησέ μου πώς θα δείς την ιστοσελίδα που υποτίθεται ότι θα βοηθήσει άν δεν κόψεις το ποδάρι, που κατά την ταπεινή μου άποψη έχει γάγραινα, και δεν σε αφήνει να την δείς ;

Δημοσ.

κάνε ελέγχους στον υπολογιστή σου

malwarebytes, superantispyware, antivirus, ccleaner

σε ασφαλή λειτουργία

και αν χρειαστεί και κανένα repair

Δημοσ.

Χωρίς να σας δουλέυω μου θυμίζει τον γιατρό που λέει...πάρε αυτό (malwarebytes) πρωί μεσημέρι βράδυ να πίνεις ζεστά (superantispyware) και να κάνεις εντριβές με antivirus και ccleaner...Μα ναι γιατρέ τα έκανα αλλά τι έχω...; :rolleyes:

Δημοσ.

Πολύ καλά τα λέει ο γιατρός.

Πάρε το φάρμακο, και άμα δεν σε κάνει καλά κλείσε ραντεβού να τα ξαναπούμε :)

Δημοσ.

Τώρα δηλαδή αυτό μου λέει ότι πεθαίνω από εναν υιό που το No 1 αντιικό Eset Nod 32 δεν ανακάλυψε? Δηλαδή γιατρέ απλά πεθαίνω...λύση δεν υπάρχει, ή μήπως είναι αργά (σαν ώρα) και να περιμένω και κανέναν άλλον γιατρό αύριο; Το παρουσιάζω έτσι για να έχει και σασπένς δεν την πέφτω σε κανέναν και ευχαριστώ όσους λένε την άποψη τους...

Δημοσ.

Από γιατρούς είναι πλήρες το μαγαζί το θέμα είναι ποιός θα ασχοληθει όταν δεί ότι ο ασθενής είναι κομματάκι δύσκολος :)

Άντε να το δούμε και αλλιώς το θέμα.

Έστω ότι το No 1 αντιικό σου, τα πιάνει όλα και δεν περνάει τίποτα.

Ποιός σου λέει ότι δεν έχει πιάσει και τα διπλά click και δεν τα έχει κάνει κομμάτια;

Είναι προφανές ότι το έχεις κακομάθει το Eset και δεν σε αφήνει καν να επισκευτείς ένα site που ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ να σε βοηθήσει.

Κατά τα άλλα καλή τύχη.

Όποιος σου βρεί λύση με το Eset ενεργοποιημένο, είναι θεός/θεά :)

Δημοσ.

Φίλε djvavai πρόσεχε τι γράφουν στις υπογραφές τους τα μέλη γιατί σε περιμένει "στόλισμα", lol

Κατά τα άλλα, βγάλε το Eset γιατί και αυτό μάλλον για τα μπάζα είναι στην παρούσα κατάστασή σου :)

Κοίτα να δεις τι χάνω με απουσία 2,5 ωρών από το φόρουμ.

οκ δεν θα ρίξω στόλισμα είμαι στις καλές μου.

Για τον Topic starter

Η σελίδα που σου έδωσα αποκλείεται να έχει κακόβουλο λογισμικό. Ασε που θα είχα φάει κανένα ban τώρα :P

Αν το Νο1 antivirus το βγάζει κακόβουλο, τότε να πετάξεις έξω windows και office. Θα τα θεωρεί το ίδιο κακόβουλα :)

Δημοσ.

Ρε συ Karmen...Κατεβάζω το Registry Booster και μου λέει ότι δεν εκτελείτε γιατί έχω εγκατεστιμένο το Nod 32 που το έχω και αγορασμένο...Οπότε πες μου...τι πετάω έξω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...