Andreas2 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 να το: http://www.youtube.com/watch?v=k6n9s1e8EXs
Dbzakias2 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 εχω ακουσει πολλα καλυτερα τραγουδια απο τουτο αλλα να μου πεις γουστα ειναι αυτα... Εγω ασπουμε ακουω Doors και γουσταρω πολυ ενω εσυ μπορει να ακους ραπ και να παθαινεις τα ιδια.
Andreas2 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Είναι δύσκολο να πεις μόνο ένα,ναι.Αλλά είναι με αλλό 4-5 στο 1.Δεν νιώθεις;Αν δεν το νιώθεις σημαίνει ότι δεν έχεις ψυχή.
Dbzakias2 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Είναι δύσκολο να πεις μόνο ένα,ναι.Αλλά είναι με αλλό 4-5 στο 1.Δεν νιώθεις;Αν δεν το νιώθεις σημαίνει ότι δεν έχεις ψυχή. δεν ειπα οτι δεν νιωθω απλα ειπα οτι εχω ακουσει πολλα καλυτερα τραγουδια (πηγαινε περισσοτερο προς τον τιτλο του θεματος) αλλα αν το παρουμε ετσι οπως το πηρες εσυ μπορω καλλιστα να πω πως εαν δεν ακους Led Zeppelin, δεν εχεις ψυχη διοτι απλα (με βαση τα λεγομενα σου) δεν το νιωθεις. τεσπα αυτο ειναι τραγουδαρα: http://www.youtube.com/watch?v=w9TGj2jrJk8 απλα δες τα views και την περιγραφη του βιντεο.
Andreas2 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δεν το νιώθω γιατί είναι σατανικό.Είναι και φοβητσιάρικο,αποκρυφιστικό κι ολάς.Ναι είναι ωραίο άκουσμα αλλά τα άλλα;Ξέρεις την ιστορία πίσω του;
giorgos147 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δεν το νιώθω γιατί είναι σατανικό.Είναι και φοβητσιάρικο,αποκρυφιστικό κι ολάς.
Dbzakias2 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δεν το νιώθω γιατί είναι σατανικό.Είναι και φοβητσιάρικο,αποκρυφιστικό κι ολάς.Ναι είναι ωραίο άκουσμα αλλά τα άλλα;Ξέρεις την ιστορία πίσω του; βεβαιως και την ξερω την ιστορια. Επισης να σου πω πως ειμαι τεραστιος φαν των Doors, τωρα ομως θα μου πεις για τα ναρκωτικα τα ποτα κτλ κτλ κτλ αλλα μιλαμε για τραγουδια βαζοντας και το συγκροτημα παντα μεσα, ασχετα με το τι ο ταδε τραγουδιστης ή το ταδε συγκροτημα θελησε να κανει στην ζωη του, διοτι το τραγουδι δεν το αποτελουν τα ναρκωτικα... Αυτο παλι με το σατανικο που ειπες θελω να μου το διευκρινησεις λιγο διοτι υπαρχουν πολλες αποψεις για το τι ειναι σατανικο και τι οχι. φιλικα παντα! και να ξερεις οτι το τραγουδι ειναι το ακουσμα... κι εγω καπως ετσι ειμουν οταν το διαβασα ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗ ΤΑ +1;
giorgos147 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 κι εγω καπως ετσι ειμουν οταν το διαβασα ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗ ΤΑ +1; Πες τα! Πες τα! Εντάξει, ο καθένας βέβαια έχει τη γνώμη του. Απλά μου φάνηκε περίεργο, ειδικά για αυτό το κομμάτι.
xavier Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 κομματαρα ειναι το st elmo's fire και το i ll come running απο τον ιδιο δισκο, αλλα μακραν καλυτερος δισκος ειναι το 1ο σολο του Eno μετα τους roxy music, το here come the warm jets, που ολα τα τραγουδια ειναι κομματαρες... http://www.youtube.com/watch?v=h2yGudJ_BQ0 δειτε μουρη ο Ινο στα 70s...θεουλης... αλλα η μεγαλυτερη κομματαρα των 70ς ειναι αυτη εδω http://www.youtube.com/watch?v=QAzESJ62irI
gio pepe Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Εγω τοτε ειμαι άψυχος, σατανικός, φοβιτσιάρης, που ακούω εκατομμυριοστή φορα το stairway to heaven και ακόμα ανατριχιάζω..
Sellers Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Και γαμώ τις εκτελέσεις ε? Εκτέλεση κανονική.
Andreas2 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Έχει πολλές κομματάρες το AGW.Άλλη αλμπουμαρα το BaAS.Το AGW έχει pop/art rock,ambient,instrumental.St.Elmo's Fire,golden eHours...Πανέμορφα τραγούδια.Spirits drifting,Sombre reptiles,Becalmed(μου άρεσε παραπάνω τις 2-3 πρώτες φορές),In dark trees,big ship...φοβερά instrumentals,μυστηριακά.To AGW είναι ίσως το αγαπημένο μου άλμπουμ.
xavier Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 ειχα 3 κασσετουλες που τις ακουγα σχεδον καθε βραδυ οταν πηγαινα για υπνο, οταν σπουδαζα. μια ηταν το here come the warm jets η αλλη ειχε τα wave και radio ethiopia της patti smith και η 3η το trompe le monde των pixies. ανδρεα τι αλλο ακους εκτος απο ινο? momus?magnetic fields? καλο το stairway to heaven αλλα εγω μετα απο την εκατομμυριοστη φορα που το ακουω πλεον δεν μπορω να το ακουω... εκτος απο οταν μιλαμε για την καλυτερη του εκτελεση εβερ http://www.youtube.com/watch?v=PM42irt9yHc ελβις και μπομπ μαρλει να διασκευαζουν ζεπελιν, μπορει να υπαρχει κατι καλυτερο απο αυτο? βαλτε και το Immigrant song απο τους ιδιους...θεουληδες που ενταξει ολες οι διασκευες τους ειναι καλυτερες απο τις αυθεντικες, γιατι καλοι οι πειτζ και πλαντ, αλλα πως να συγκρηθουν με τον ελβις και τον μπομπ μαρλει...
Andreas2 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Τι εννοείς τι άλλω ακούω;Σε έτσι στυλ; Anyway ακούω τα πάντα του Ίνο(ambient,pop/art rock,experimental,instrumental,mix).ακούω συνεργασίες του ειδικά με Talking Heads αλλά και με Bowie(δεν πολυάκουσα με U2 ή με Devo...). Ακούω Roxy Music. Ακούω Steve Roach,Vidna Obama,Jarre,Vangelis,Schulze,Aphex Twin,Autechre,Pole,Plaid,Susumu Yokota,Tetsou Inoue,Kitaro,Robert Rich,FSOL,Tangerine Dream,Isao Tomita και άλλους πολλούς. Ακούω Krautorck. Ακούω Jazz. Ακούω Post Rock και Experimental(ειδικά Tortoise(αρκετά krautrock ήχος)και GYBE). Ξέρωείναι γενικώς στυλ Eno που ρώτησες αλλά είπα και άλλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.