Προς το περιεχόμενο

Εξωτερικός δίσκος WD My Book

Michaelfg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

to firewire θελει firewire πανω στο pc σου για να κουμπωσει που ολα τα board εχουν πλεον

και το esata θελει esata.επισης σχεδον ολα τα board πλεον εχουν.καλωδιο θες μονο

Δημοσ.

τωρα θα με κανεις να σου πω να μου πεις το μοντελο ναδω στο ιντερνετ.δεν γινεται να μην εχει τιποτα απο τα 2

Δημοσ.

pouline καθησα και το παρατήρησα....ο σκληρός κλείνει μετά από κανα 10 λεπτο ή τεταρτο που παραμένει αδρανής οπότε όλα ΟΚ και σορρυ αν παρεξηγηθηκες pouline

Δημοσ.

pouline καθησα και το παρατήρησα....ο σκληρός κλείνει μετά από κανα 10 λεπτο ή τεταρτο που παραμένει αδρανής οπότε όλα ΟΚ και σορρυ αν παρεξηγηθηκες pouline

γιατι να παρεξηγηθω????

Δημοσ.

χαχαχα και αφού είμαστε μια οικογένεια και με πιάσατε ;) εχω και άλλο πρόβλημα!τώρα που είναι ανοιχτός όταν ανοίγω το pc σταματάει σε ένα σημείο το boot εκει που λεει loading system και τετιο και όταν βγάζω το καλώδιο του σκληρού τότε μπένει....

Δημοσ.

μια λυση ειναι να κλεισεις απο το usb to support legacy usb devices οποτε να μην τον βλεπει το pc οταν ξεκιναει και να τον βλεπει μονο στα windows.αλλιως δεν θυμαμαι αν το ειπαμε αλλαξε το απο Usb σε κατι αλλο αν και μου ειπες οτι το pc σου δεν εχει κατι αλλο.κατι san initialiaze Κανει και για αυτο αργει εκει λιγο.

και σιγουρεψου οτι στο bios δεν bootarei σαν πρωτη επιλογη απο τον εξωτερικο δισκο

Δημοσ.

χμ...πως το κλεινω αυτο????και στο ΒΙΟS εψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι το μεμπτό!περιμένω τα φώτα σου

ΥΓ. α και δεν αργεί λίγο, όσο και να το αφήσεις εκει είναι μέχρι να κλείσω τον σκληρό :/

Δημοσ.

χμ...πως το κλεινω αυτο????και στο ΒΙΟS εψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι το μεμπτό!περιμένω τα φώτα σου

ΥΓ. α και δεν αργεί λίγο, όσο και να το αφήσεις εκει είναι μέχρι να κλείσω τον σκληρό :/

καπου στο bios γραφει για tis usb.ειναι σε καποιο υπομενου.δεν γινεται να μην υπαρχει.

το αλλο το γραφει σαν booot sequence η boot devices εξαρτατε το Mobo και σου λεει απο που να bootarei.πχ δισκο πρωτα και μετα σε αλλο μενου σου δειχνει ολους τους δισκους και σου λεει απο ποιον πρωτα.λογικα με το legacy θα φτιαξει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...