Michaelfg Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Ο εν λόγω δίσκος μου το παίζει λίγο ιστορίας και δεν κλείνει όταν κλείνω το pc....Δεν έχω κατεβάσει drivers αλλά και πριν το φορμάτ με το έκανε....τι να τον κάνω να τον προκαλέσω να μην το ξανακάνει????
SPANK Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Ενοείς οτι και οταν κλεισεις το pc ακούγεται ακόμα να λειτουργέι η έχει κουμπί το πατας και παρόλαυτα δεν κλείνει πάλι ?
poulinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 το λαμπακι στους wd νομιζω συνεχιζει να αναβοσβηνει ακομα και αν κλεισεις το Pc.δεν νομιζω οτι κανει shut down τελειως.απο οτι θυμαμαι απο εναν που εχει O bro.
looneygeorge Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Αν ειναι με πριζα (που το book ειναι) δεν σβηνει το λαμπακι για να σου θυμιζει οτι ειναι σε stand-by mode. Αν θες να μην σου καιει ρευμα, διοτι καιει ενα απειροελαχιστο, αν εχει κουμπι τροφοδοσιας το πατας η αλλιως απο την πριζα. Αποστολή από GT-I5800 με το Insomnia App
Michaelfg Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 παίδες το λαμπάκι είναι αναμένο απλά ακούω το δίσκο που γυρνάει...κάποιες φορές κλείνει καποιες άλλες όχι....Με πιάνετε????????
poulinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 σε πιανουμε αλλα γιατι νευριαζεις???το λειτουργει που λες στην αρχη δεν σημαινει οτι γυρναει και ο δισκος.αλλο λες στην αρχη αλλο τωρα. αλλο pc εχεις δοκιμασειαπο περιεργεια αν εχεις να δεις αν το κανει και εκει.γιατι ο δισκος λιγο δυσκολο το κοβω.
Michaelfg Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 σορρυ παίδες.....δεν νευρίασα και σορρυ αν φάνηκε έτσι....cool παίδες....Για να απαντήσω το έχω κάνει και σε άλλα pc!απλά όταν κλείνεις το pc λογικά πρέπει και ο εξωτερικός να μπαίνει safe mode....ε δεν ξέρω τι γίνεται και κάποιες φορές δεν μπαίνει....
poulinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 και στο αλλο pc το κανει αυτο?μια κλεινει μια οχι?
Michaelfg Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 ναι...και στην tv που τον κούμπωσα όταν την έκλεισα δεν έκλεισε και αυτό...
poulinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 μισο αν δεν κλεινει οκ το καταλαβαινω αλλα αμα μια φορα κλεινει και μια φορα δεν κλεινει εκει ειναι το παραξενο. η tv δεν νομιζω να μπορεσει να τον κλεισει τον δισκο δηλαδη να του στελνει command να κλεισει.για αυτο ρωτησα αν και σε αλλο pc Μια κλεινει και μια οχι.
Michaelfg Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 χμμμ....τον έχω κυρίως σε αυτό το pc και επειδή κοιμάμαι εδώ άμα δεν κλείνει τον ακούω που γυρίζει...απλά κάποιες φορές που έκλινα το pc αυτός έκλινε με την μία......
looneygeorge Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 τσεκαρε για drivers και κανενα utility απο την wd. Αν εχεις υποψιες οτι κατι δεν παει καλα η wd εχει ενα προγραμματακι που το δινει τσαμπα καπου στο support το οποιο κανει ελεγχο στον δισκο για ολες τις λειτουργιες του. Αποστολή από GT-I5800 με το Insomnia App
poulinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 και επισης αν ο δισκος σου μπορει να συνδεθει και με αλλο καλωδιο περα απο Usb δοκιμασε το
Michaelfg Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 έχει esata και firmware!το firmware που κολάει???νομίζω δεν έχω τέτοια υποδοχή.....
poulinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 esata kai firewire ειναι οχι firmware.με κολλησες.δοκιμασε το αν εχεις καλωδιο για αυτα τα 2.firewire 400 ειναι.το esata θα ειναι πιο γρηγορο απο Usb.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.