Προς το περιεχόμενο

Εξωτερικός δίσκος WD My Book

Michaelfg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο εν λόγω δίσκος μου το παίζει λίγο ιστορίας και δεν κλείνει όταν κλείνω το pc....Δεν έχω κατεβάσει drivers αλλά και πριν το φορμάτ με το έκανε....τι να τον κάνω να τον προκαλέσω να μην το ξανακάνει????:P

Δημοσ.

Ενοείς οτι και οταν κλεισεις το pc ακούγεται ακόμα να λειτουργέι η έχει κουμπί το πατας και παρόλαυτα δεν κλείνει πάλι ?

Δημοσ.

το λαμπακι στους wd νομιζω συνεχιζει να αναβοσβηνει ακομα και αν κλεισεις το Pc.δεν νομιζω οτι κανει shut down τελειως.απο οτι θυμαμαι απο εναν που εχει O bro.

Δημοσ.

Αν ειναι με πριζα (που το book ειναι) δεν σβηνει το λαμπακι για να σου θυμιζει οτι ειναι σε stand-by mode. Αν θες να μην σου καιει ρευμα, διοτι καιει ενα απειροελαχιστο, αν εχει κουμπι τροφοδοσιας το πατας η αλλιως απο την πριζα.

Αποστολή από GT-I5800 με το Insomnia App

Δημοσ.

παίδες το λαμπάκι είναι αναμένο απλά ακούω το δίσκο που γυρνάει...κάποιες φορές κλείνει καποιες άλλες όχι....Με πιάνετε????????

Δημοσ.

σε πιανουμε αλλα γιατι νευριαζεις???το λειτουργει που λες στην αρχη δεν σημαινει οτι γυρναει και ο δισκος.αλλο λες στην αρχη αλλο τωρα. αλλο pc εχεις δοκιμασειαπο περιεργεια αν εχεις να δεις αν το κανει και εκει.γιατι ο δισκος λιγο δυσκολο το κοβω.

Δημοσ.

σορρυ παίδες.....δεν νευρίασα και σορρυ αν φάνηκε έτσι....cool παίδες....Για να απαντήσω το έχω κάνει και σε άλλα pc!απλά όταν κλείνεις το pc λογικά πρέπει και ο εξωτερικός να μπαίνει safe mode....ε δεν ξέρω τι γίνεται και κάποιες φορές δεν μπαίνει....

Δημοσ.

μισο αν δεν κλεινει οκ το καταλαβαινω αλλα αμα μια φορα κλεινει και μια φορα δεν κλεινει εκει ειναι το παραξενο. η tv δεν νομιζω να μπορεσει να τον κλεισει τον δισκο δηλαδη να του στελνει command να κλεισει.για αυτο ρωτησα αν και σε αλλο pc Μια κλεινει και μια οχι.

Δημοσ.

χμμμ....τον έχω κυρίως σε αυτό το pc και επειδή κοιμάμαι εδώ άμα δεν κλείνει τον ακούω που γυρίζει...απλά κάποιες φορές που έκλινα το pc αυτός έκλινε με την μία...... :whistle:

Δημοσ.

τσεκαρε για drivers και κανενα utility απο την wd. Αν εχεις υποψιες οτι κατι δεν παει καλα η wd εχει ενα προγραμματακι που το δινει τσαμπα καπου στο support το οποιο κανει ελεγχο στον δισκο για ολες τις λειτουργιες του.

Αποστολή από GT-I5800 με το Insomnia App

Δημοσ.

esata kai firewire ειναι οχι firmware.με κολλησες.δοκιμασε το αν εχεις καλωδιο για αυτα τα 2.firewire 400 ειναι.το esata θα ειναι πιο γρηγορο απο Usb.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...