Προς το περιεχόμενο

Windows 7 και windows 7 σε virtualbox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω windows 7 64bit αγορασμένα και θέλω να εγκαταστήσω τα ίδια σε virtualbox. Θα έχω κανενά πρόβλημα με την microsoft επειδή θα χρησιμοποιείτε το serial των windows σε κανονικό περιβάλλον και σε virtual μαζί; Μην μου μπλοκάρουν τα windows φοβάμε γιατί τα χρυσοπλήρωσα!!!

Δημοσ.

Αν αγόρασες άδεια για έναν μόνο Η/Υ τότε ναι ενδέχεται(μικρή πιθανότητα,αλλά υπάρχει) να σου βγει άκυρη η μία ή και και η δύο εγκαταστάσεις.

Μιας και μιλάμε για virtual όμως μπορείς να τα περάσεις χωρίς ενεργοποίηση (για 30 μέρες) να τραβήξεις ένα backup τον φάκελο και κάθε φορά που τελειώνουν οι 30 μέρες να το επαναφέρεις,αν και έχει και «κόλπο» για να επαναφέρεις τις 30 μέρες google=φίλος.

Δημοσ.

Αν αγόρασες άδεια για έναν μόνο Η/Υ τότε ναι ενδέχεται(μικρή πιθανότητα,αλλά υπάρχει) να σου βγει άκυρη η μία ή και και η δύο εγκαταστάσεις.

Μιας και μιλάμε για virtual όμως μπορείς να τα περάσεις χωρίς ενεργοποίηση (για 30 μέρες) να τραβήξεις ένα backup τον φάκελο και κάθε φορά που τελειώνουν οι 30 μέρες να το επαναφέρεις,αν και έχει και «κόλπο» για να επαναφέρεις τις 30 μέρες google=φίλος.

υπονοεις τιποτα τετοιο; Κανε κλικ εδω

Δημοσ.

Όχι όχι εσύ το πας μακριά (και μπορεί να σου την πούνε κι'όλας)

Εγώ για «απλό» rearm έλεγα,απλά δεν ξέρω κατά πόσο θεωρείτε νόμιμο ή παράνομο,για τα πλαίσια του φόρουμ.

(και μπορεί να μου την πούνε και εμένα) ^_^

Δημοσ.

Όχι όχι εσύ το πας μακριά (και μπορεί να σου την πούνε κι'όλας)

Εγώ για «απλό» rearm έλεγα,απλά δεν ξέρω κατά πόσο θεωρείτε νόμιμο ή παράνομο,για τα πλαίσια του φόρουμ.

(και μπορεί να μου την πούνε και εμένα) ^_^

εγω βασικα το παραπανω ποστ το εβαλα για να βοηθησω το παιδι ριχνοντα το βαρος σε σενα :P

Δημοσ.

Τα πράγματα είναι λίγο περίεργα...

Α) Όσο αφορά ΠΡΑΓΜΑΤΙKO hardware έχεις δικαίωμα να χρησιμοποιείς/ενεργοποιείς τα Win 7 που έχεις, ΟΣΟ το hardware σου δεν αλλάζει σημαντικά, ή δεν αλλάζει τόσο ώστε να γκρινιάξει η MS. Συνήθως χάνεις το δικαίωμα να κάνεις νέα εγκατάσταση/ενεργοποίηση όταν αλλάξεις motherboard/CPU.

Δηλαδή στο PC που τα έχεις ενεργοποιήσει ήδη, θα ισχύει η ενεργοποίηση μέχρι να το ψοφήσεις.

B ) Όσο αφορά VIRTUAL hardware, μπορώ να επιβεβαιώσω μόνο το παρακάτω μιας και το έκανα λίγο πρίν, το οποίο όμως αφορά τα Win XP Home OEM.

Μόλις έβαλα τα ΟΕΜ WinXP Home που είχα αγορασμένα το 2003-2004 σε μια VMware μηχανή και έκανε ενεργοποίηση κανονικά.

To ίδιο CD/κωδικός ΔΕΝ έκανε ενεργοποίηση όταν άλλαξα H/Y (από AMD Athlon σε Intel Ε8400, πάντα σε ASUS motherboards)

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Προσθήκη

Τα forum της MS πάντως λένε ότι δεν έχεις το δικαίωμα να το κάνεις.

Δημοσ.
[...]Μιας και μιλάμε για virtual όμως μπορείς να τα περάσεις χωρίς ενεργοποίηση (για 30 μέρες) να τραβήξεις ένα backup τον φάκελο και κάθε φορά που τελειώνουν οι 30 μέρες να το επαναφέρεις[...]

Αυτό που λες δεν ισχύει.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά.

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα... Υπάρχει τρόπος την εγκατάσταση που έχω κάνει τώρα να την μετατρέψω σε virtual εγκατάσταση που να δουλεύει σε virtualbox; Αν γίνετε λογικά θα είμαι ΟΚ μιάς και είναι ήδη ενεργοποιημένα.

Δημοσ.

Τα windows κάθε φορά που ξεκινάνε ψάχνουν να βρούνε άν είναι ακόμα εγκαστημένα στο μηχάνημα στο οποίο έχουν ενεργοποιηθεί. Άν βρούνε σημαντικές διαφορές, θα ζητήσουν και πάλι ενεργοποίηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...