panos217 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Καλησπερα εχω ενα προβλημα με τον δισκο στο πισι μου! εκει που δουλευε ο σκληρος ( http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Western-Digital-Caviar-Blue-WD10EALS-1TB-HDD-32MB-Cache-7200RPM-Sata-II.htm ) τον οποιο τον εχω τοποθετημενο σε θηκη εξωτερικη τον εκανα ασφαλη καταργηση και τον εκλεισα μετα απο ωρα! Οταν τον ξαναανοιξα εκανε εναν παραξενο θορυβο... ζζζζζζτσικ τσικ για 2-3 φορες και μετα σταματησαν οι ηχοι αλλα δεν τον αναγνωριζε ο υπολογιστης. Τι μπορει να φταιει?
phanispal Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δοκίμασε να τον βάλεις ως εσωτερικό να δούμε αν τον βλέπει και στο BIOS. Ελπίζω να έχεις κρατήσει back up σε περίπτωση που σ' ενδιαφέρει να μη χάσεις τίποτα.
panos217 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Τον δοκιμασα και χωρις θηκη τωρα και δεν τον βλεπει το bios...! Τι να κανω?
phanispal Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Ψάχνεις να βρεις την απόδειξη αγοράς σε περίπτωση που είναι εντός εγγύησης; Δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι με αλλαγή πλακέτας, περίμενε κι άλλες απόψεις.
Plutomania Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 χάλασε φίλε μου δυστυχώς. Έχει εγγύηση; Έχασες σημαντικά δεδομένα;
SPANK Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δύστηχώς μάλλον παρέδωσε πνεύμα η πλακέτα,αν έχεις εγγύηση δεν σε απασχολέι το κακο ειναι όμως οτι έχασες τα πράγματα σου. Ίσως αν έχεις όρεξη να ασχοληθείς να βρείς πλακέτα μήπως και καταφέρεις τίποτα.
Dbzakias2 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 ερωτηση τα windows εκει μεσα τα ειχες; διοτι εαν τα ειχες αλλου κατι μπορουμε να κανουμε...
looneygeorge Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Σε ενα ιδιο προβλημα ακριβως (χωρις να υποσχομαι τπτ) μολις τον εβαλα στην καταψηξη για ενα 24ωρο και μετα τον εβαλα αμεσως εσωτερικο (εχει καλυτερη τροφοδοσια ετσι) λογω τις συστολης δουλεψε αρκετα ωστε να προλαβω να σωσω τα αρχεια μου! Αποστολή από GT-I5800 με το Insomnia App
panos217 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μεσα στον σκληρο ειχα ταινιες τις οποιες εκανα back up λιγες ωρες πριν χαλασει χωρις να ξερω φυσικα οτι θα χαλασει... ευτυχως.Θα το στειλω στο πλαισιο απο οπου το ειχα παρει!
Plutomania Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μεσα στον σκληρο ειχα ταινιες τις οποιες εκανα back up λιγες ωρες πριν χαλασει χωρις να ξερω φυσικα οτι θα χαλασει... ευτυχως.Θα το στειλω στο πλαισιο απο οπου το ειχα παρει! άντε τυχερός είσαι, στείλτον να δούμε...
washcloud Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 (εχει καλυτερη τροφοδοσια ετσι) ....13 βολτ ας πούμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.