Finn Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Καλησπέρα, δυστυχώς δεν έχω τη δυνατότητα άμεσα να επισκευθώ κάποιο υποκατάστημα τραπέζης για να λύσω τις απορίες μου οπότε θα το εκτιμούσα αν μου λύναν οι γνώστες επι του θέματος μερικές απορίες! Θέλω να ανοίξω λογαριασμό για μια νέα επιχείρηση στην οποία έχω οριστεί πληρεξούσιος.Ο λογαριασμός που θα ανοίξω θα είναι όψεως; Τα καλύτερα επιτόκια καταθέσεων και δανεισμού ποιος τα δίνει; Και τέλος συνήθως τι ποσό απαιτείται για το άνοιγμα; Στη σελίδα της Εθνικής είδα κάτι για 3.000 ευρώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
apd453 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Επιδή πρόσφατα άνοιξα Εθνική δεν ήθελε χρήμα. Αλλά ούτε και οι άλλες νομίζω. Πρέπει να έχει η επιχείρηση όψεως για τις συναλλαγές της. Έχει λίγο χαρτομάνι (καταστατικά κλπ) Επιτόκια??? Φίλε μου τα επιτόκια που παίζουν είναι της πλάκας. Πάνε στη πιο κοντινή τράπεζα μη κάψεις και βενζίνη.
Finn Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Επιδή πρόσφατα άνοιξα Εθνική δεν ήθελε χρήμα. Αλλά ούτε και οι άλλες νομίζω. Πρέπει να έχει η επιχείρηση όψεως για τις συναλλαγές της. Έχει λίγο χαρτομάνι (καταστατικά κλπ) Επιτόκια??? Φίλε μου τα επιτόκια που παίζουν είναι της πλάκας. Πάνε στη πιο κοντινή τράπεζα μη κάψεις και βενζίνη. Σ ευχαριστώ για την απάντηση.Είδα κι εγώ τα επιτόκια σ ένα pdf της εθνικής και ήταν αρκετά χαμηλά τη στιγμή που ο συνεργάτης απ το εξωτερικό μου λέγε κάτι για 1,2% Να προτιμήσω εθνική; Είχα στα υπόψην αλφα και κύπρου πέραν της εθνικής.
apd453 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Σε μια επιχείρηση η Εθνική είναι στανταράκι λόγο του όλο και κάποιο πάρε δώσε θα έχεις με δημόσιο (κανένα πρόγραμμα κλπ κλπ). Κατά τα άλλα όλες ίδιες είναι πάνω κάτω. Η εξυπηρέτηση είναι θέμα υπαλλήλων περισσότερο. Αν έχεις κανένα γνωστό μέσα σε κοντινό υποκατάστημα πάνε εκεί. Αλλιώς κάνε γνωστό σε αυτό που θα πας. Αν κατέθετες σε εμένα θα σου έδινα μεγαλύτερο επιτόκιο. Αυτό δεν είναι τόκος είναι κοροϊδία φίλε. Πάνε στο πιο κοντινό. Ούτε τη βενζίνη δε θα βγάλεις από το ψάξιμο.
black_widow Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μία επιχείρηση δε θέλει και e-banking όμως ; Θεωρείται το e-banking της Εθνικής e-banking της προκοπής ;
status Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μία επιχείρηση δε θέλει και e-banking όμως ; Θεωρείται το e-banking της Εθνικής e-banking της προκοπής ; Τώρα σώθηκες, ακόμα περιμένω τον «νέο κωδικό» που ζήτησα στα μέσα φλεβάρι..
apd453 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μία επιχείρηση δε θέλει και e-banking όμως ; Θεωρείται το e-banking της Εθνικής e-banking της προκοπής ; Εγώ δεν έχω προβλήματα. Το μόνο πρόβλημα μου είναι ότι κολλάει και για λίγο μένεις με την απορία αν ολοκληρώθηκε η συναλλαγή. Πιο απαράδεκτο e-banking από την εμπορική δεν έχει. Στο αποδεικτικό πληρωμής π.χ. δεν αναφέρεται πουθενά σε ποιον έκανες την κατάθεση. Καλό εεε..... Όταν πήρα τηλ. μου είπαν απλά ότι "ναι έτσι είναι. Δεν το βγάζει"
athlios Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Απτα καλυτερα ebanking αν οχι οτ καλυτερο , εχει η πειραιως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.