Προς το περιεχόμενο

sapfire 6955 συνδεση

xanoumi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια

για φιλαρακι γινεται η ερωτηση

εχει παρει ενα καινουριο μηχανημα και για καποιους λογους αποφασησαμε να βαλουμε μονοι μας την καρτα γρφικων

εχει τοποθετηθει πανω στην motherboard εχει συνδεθει και με τροφοδοτικο

http://www.youtube.com/watch?v=Rs_9enBvrcc

αλλα εμεις εχουμε συνδεσει επανω μοναχα το ενα καλωδιο που τρβαει ρευμα απο τροφοδοτικο!

πρεπει να συνδεσουμε και το δευτερο???αμα δειτε το παλικαρι τοποθετει επανω δυο φισ

Δημοσ.

Ρε χανουμι ωραια καρτα η 6955 ε?τι ειναι,καινουργιο μοντελο?

Οπως λεει ο φιλος απο πανω.θα την βαλεις στην μητρικη και θα συνδεσεις και τα 2 6πινα.

Δημοσ.

αχαχαχα ειμαι τραγικος τωρα ειδα τι εχω γραψει για τιτλο...

αν θελει ενας μοντερατορ να το διορθωσει για να μην υπαρχει παραπληροφορηση!!!

απλα λεω να ρωτησω γιατι δεν ειναι δικια μου και δεν τα εχω σκασει εγω τα ευρω!να ειμαι σιγουρος τελος παντων!!!

ειναι νεο ολοκαινουριο μοντελο μονχα για μενα την εχουν φτιαξει!

Δημοσ.

Ακόμα δεν την σύνδεσες την κάρτα βρε; :P

μωρε την εβαλα αλλα λεω πριν τον ανοιξω να ρωτησω αλλη μια και σε αυτο το section για να ειμαι σιγουρος και να μην τρεχουμε!

ειναι πολλα τα ευρω για να παιζουμε!

http://www.million-dollar-pc.com/

εχω σκαλωσει με αυτα τα κουτια, δεν ξερουν τι φτιαχνουν τα παλικαρια! δεν ειχα ασχοληθει τοσο πολυ αλλα εχω χαθει εδω μεσα στο φορουμ!

Δημοσ.

Για την ιστορία, εκτός κι αν τη ζορίσεις πολύ, σε χαλαρές καταστάσεις παίζει και με το ένα 6πινο.

Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι δεν πρέπει να συνδέσεις το δεύτερο.

Δημοσ.

Για την ιστορία, εκτός κι αν τη ζορίσεις πολύ, σε χαλαρές καταστάσεις παίζει και με το ένα 6πινο.

Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι δεν πρέπει να συνδέσεις το δεύτερο.

δεν ισχύει, τουλάχιστον για τις 69χχ.

αν το κάνεις ακούγεται συνέχεια το buzzerακι της κάρτας και δεν μπουτάρει καν το pc.

το ίδιο και με 2 6πινα για την 6970.

θυμάμαι πχ η 2900xt μπορούσε να δουλεύει με 2 6πινα, αλλά δεν είχες full επιδόσεις.

Δημοσ.

sorry και χωρίς παρεξήγηση, αφού δεν έχεις τέτοια κάρτα, πώς του το λές με τόση σιγουριά οτι γίνεται κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

no harm done... :-)

Νόμιζα πώς είχες κάποια καρτούλα που δούλευε και μόνο με 1 6πινο από τα 2.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...