Προς το περιεχόμενο

Η Forthnet με χρεώνει, ενώ μου έχει κόψει το internet..!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια, εγω δεν είχα σκοπό να αποσυνδέσω τελείως το ίντερνετ..!

Απλά τώρα που είμαι λίγο στενά οικονομικά, δανείζομαι απ τον γείτονα..!

Είχα σκοπό μέσα στο επόμενο 2μηνο να το ξανασυνδέσω..!

Αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω είναι γιατί με χρεώνουν για μια υπηρεσία την οποία εγώ δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω πλέον, εφόσον οι ίδιοι μου την έχουν κόψει..!

αυτα που λες δεν γινονται.σκεψου την εταιρεια.θα πει στον οτε.οκ εμεις κοψαμε την γραμμη στον χρηστη οποτε κοψτε την και εσεις ε και σε 2 μηνες την ξανασυνδεουμε.τι θα πεις στην εταιρεια.δεν εχω λεφτα και παιρνω ιντερνετ απο τον γειτονα οποτε κοψτε μου την μιση τιμη???δεν κοβεται τελειως η υπηρεσια.θα σταματησουν να σε χρεωνουν αν δεν εχεις πληρωσει για χ καιρο και μετα παει αιτημα καταργησης στον οτε οποτε η γραμμη σου θα σταματησει να παιζει τελειως.

Δημοσ.

Οκ παιδιά, ευχαριστώ παρά πολύ..!

Δεν ήξερα ότι γίνεται έτσι..!

Αν είναι θα πληρώσω και μετά βλέπω..

Πάντως στο ΟΤΕ δεν είναι έτσι..!

Εκεί στο κοβουν και μόλις πληρώσεις αυτά που χρωστάς στο ξανα-συνδέουν.

Δεν πληρώνεις και τους μήνες που δεν είχες τηλέφωνο/ιντερνετ....

Δημοσ.

ναι αλλα τωρα εχεις και adsl.ο οτε οταν σου κοβει το τηλ.

α.δεν πληρωνει τον χαλκο σε κανεναν.

β.οταν εχεις adsl αμα σε αποσυνδεσει μετα απο καποιο καιρο παιζει να πληρωσεις και κανα τελος ενεργοποιησης παλι.

δεν ειναι οτι εχεις μονο τηλεφωνο.

Δημοσ.

Aπλή ερώτηση διότι δεν είδα κάπου να ξεκαθαρίζεται.

Η χρέωση που βλέπεις στον λογαριασμό σου είναι ΧΡΗΣΗ ή ΠΑΓΙΟ?

Δημοσ.

δηλαδη οταν εισαι σε ενα σπιτι δεν λες του αλλου οτι θες να φυγεις για να το νοικιασεισε αλλον και απλα τα μαζευεις δεν πληρωνεις και φευγεις???

αυτο ακριβως ηθελα να πω... απλα καπως διαφορετικα :wub:

Δημοσ.

Βρε παιδιά ποιος είπε ότι θέλω να φύγω απ το σπίτι...??

Τι σχέση έχει αυτό..??

Είναι σαν να μου κόψει η ΔΕΗ το ρεύμα και να συνεχίζει να μου στέλνει λογαριασμούς ότι καίω ρεύμα κανονικά..!

Οκ, το κατάλαβα αυτό που λέει ο poulinos για τον χαλκό κλπ αλλά όλα τα άλλα είναι ψιλό-άσχετα...

Δημοσ.

Aπλή ερώτηση διότι δεν είδα κάπου να ξεκαθαρίζεται.

Η χρέωση που βλέπεις στον λογαριασμό σου είναι ΧΡΗΣΗ ή ΠΑΓΙΟ?

στην ουσια ειναι το ιδιο πραγμα.θα πληρωσει το παγιο για τα δωρεαν αστικα υπεραστικα ιντερνετ στο προγραμμα που ειναι.δηλαδη αν ειναι σε αυτο το προγραμμα τα 40 ευρω το μηνα.δεν θα πληρωσει τηλεφωνηματα αφου δεν μπορει να τα κανει.40 ευρω πληρωνεις ειτε κανεις τηλεφωνα ειτε οχι.απλα σου τα κοβουν για να μην κανεις παραπανο λογαριασμο.τωρα σωστο η λαθος δεν μπορω να πω απλα επειδη μπλεκει και ο οτε μεσα και τον οτε τον πληρωνουν κανονικα δεν το βρισκω παραλογο.αμα δεν θες υπηρεσια κανεις διακοπη δεν αφηνεις να διακοπει μονο του.

Βρε παιδιά ποιος είπε ότι θέλω να φύγω απ το σπίτι...??

Τι σχέση έχει αυτό..??

Είναι σαν να μου κόψει η ΔΕΗ το ρεύμα και να συνεχίζει να μου στέλνει λογαριασμούς ότι καίω ρεύμα κανονικά..!

Οκ, το κατάλαβα αυτό που λέει ο poulinos για τον χαλκό κλπ αλλά όλα τα άλλα είναι ψιλό-άσχετα...

το φερα σαν παραδειγμα αυτο για το σπιτι.οταν ειναι να διακοψεις κατι το διακοπτεις δεν λες δεν το πληρωνω για να διακοπει.ειτε λεγεται δεη ειτε κατι αλλο.ενταξει μπορει η δεη να μην σε χρεωσει αμα στο κοψει αλλα για επανασυνδεση θα πληρωσεις.απλα η διαφορα με την forthnet και την καθε forthnet ειναι οτι πριν στο διακοψει οριστικα οποτε μετα θα πληρωσεις τα παντα απο την αρχη για νεα ενεργοποιηση και θα περιμενεις παλι 20 μερες κτλ σου δινει διορια ενα δυο μηνες απλα με φραγη στην τηλεφωνια στις εξερχομενες οχι στις εισερχομενες για να πας να το πληρωσεις.το κανουν γιατι μπορει να ξεχασεςνα πληρωσεις να ελειπες κτλ.το ιντερνετ νομιζω συγχρονιζει αλλα δεν πρεπει να περνανε τα στοιχεια σου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σε εμένα ο λογαριασμός δεν ήρθε ποτέ στα χέρια μου και κάποια μέρα πήρα ένα μήνυμα στο κινητό ότι έχει ενεργοποιηθεί φραγή μετά από χρόνια συνδρομητής στη forthnet και σπάνια να έχω καθυστερήσει να πληρώσω λογαριασμό κυρίως αν δεν έφτανε στα χέρια μου λόγω ελτα. Και πάντα το εξοφλούσα με τον επόμενο. Αυτή τη φορά όμως αποφάσισαν να μου κάνουν φραγή χωρίς καμία ειδοποίηση, φυσικά από εκείνη την ημέρα έχω κάνει κινήσεις για αλλαγή παρόχου, και επίσης μου είρθε και άλλος λογαριασμός που με χρεώνει για τον καιρό που δεν είχα internet αλλά και για ένα μήνα μετά! Μετά από επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και αφού ο υπάλληλος δεν άκουγε τη του έλεγα και έλεγε τα δικά του με επιχειρήματα γελοία τούς είπα αν θέλουν να μου στείλουν λογαριασμό μέχρι την ημέρα που είχα internet για να το πληρώσω και να μου το κόψουν οριστικά αλλιώς δεν παίρνουν φραγγο!

Απ' ότι διάβασα κάποιοι πήγαν σε άλλο πάροχο χωρίς να ξοφλήσουν τον προηγούμενο ισχύει αυτό;

Α!Μόνο ιντερνετ είχα forthnet για χρόνια, τηλέφωνο είναι στον οτε.

Δημοσ.

στους λογαριασμους γενικα προπληρωνεις και τον επομενο μηνα.τωρα εσυ που διακοπτεις δεν ξερω τι γινεται.αν δηλαδη ερχεται επιστροφη η αν μετα βγαινει αλλος λογαριασμος.θα σε γελασω για αυτο.τωρα για αυτο που λες στην αρχη οτι τοσα χρονια συνδρομητης και σου βαλαν φραγη δεν εχει να κανει με ποσα χρονια ειναι καποιος.αυτοματα θα βγει απο το συστημα λογικα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...