filip123go Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Καλησπέρα σε όλους..! Μόλις έλαβα στα χέρια μου λογαριασμό της forthnet..! Στην υπηρεσία μου είχε ενεργοποιηθεί φραγή (με άλλα λόγια δεν είχα ιντερνετ) στις 5.4.2011 και ο λογαριασμός που μου ήρθε με χρεώνει από τις 7.4.2011-6.6.2011..! Εγώ αυτό το ποσό δεν παίζει να το πληρώσω..! Τι με συμβουλεύετε να κάνω και πως να κινηθώ..? Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας..!
Dbzakias2 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Καλησπέρα σε όλους..! Μόλις έλαβα στα χέρια μου λογαριασμό της forthnet..! Στην υπηρεσία μου είχε ενεργοποιηθεί φραγή (με άλλα λόγια δεν είχα ιντερνετ) στις 5.4.2011 και ο λογαριασμός που μου ήρθε με χρεώνει από τις 7.4.2011-6.6.2011..! Εγώ αυτό το ποσό δεν παίζει να το πληρώσω..! Τι με συμβουλεύετε να κάνω και πως να κινηθώ..? Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας..! απλα παρε τους τηλεφωνο και εξηγησε τους με ηρεμο τροπο τι εγινε και εαν δεν βγαλεις συμπερασμα ξαναρωτα εδω.
filip123go Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Θα πάω τώρα στο κατάστημα της forthnet και θα μιλήσω μαζί τους, εννοείται πάντα με ήρεμο τρόπο...
Dbzakias2 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Θα πάω τώρα στο κατάστημα της forthnet και θα μιλήσω μαζί τους, εννοείται πάντα με ήρεμο τρόπο... απλα προσεχε 2-3 πραγματα: 1. σε ειχαν ενημερωσει για την φραγη (στυλ οκ, ολα ενταξη, ηφραγη εγινε)κτλ 2. μηπως αντι για φραγη εκανες διακοπη πριν ληξει το συμβολεο και πληρωνεις το προστημο 3. το οτι εχεις φραγη στο ιντερνετ δεν σημαινει οτι εχεις και στο τηλεφωνο (εαν εχεις το πακετο τηλεφωνια και ιντερνετ μαζι)
poulinos Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 οπως ειπαν τα παιδια στο forthnet shop να σου πουν.απλα το βασικο.μην αρχιζεις να βριζεις.υπαλληλος ειναι ο αλλος.αυτο το λεω σε ολους για ολες τις εταιρειες.ο αλλος δουλευει ειτε support ειτε δεν ξερω που για 700 ευρω.με το να τον βριζει καποιος δεν αλλαζει και πολλα.
filip123go Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δεν τον έβρισα και καθόλου (αν και θα έπρεπε με αυτά που μου είπε)..!! Μόλις γύρισα απ το forthnet shop και ο τυπάς εκεί πέρα μου είπε ότι έχει μπει φραγή στην υπηρεσία αλλά συνεχίζει να υπάρχει (άσχετα που εγώ δεν μπορώ την χρησιμοποιήσω) οπότε εγώ χρεώνομαι κανονικά και όταν ζήτησα να μου κόψουν το ίντερνετ τελείως, μου είπαν ότι δεν γίνεται μέχρι να εξοφλήσω το προηγούμενο υπόλοιπο..!!
filip123go Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 θες να διακοψεις ολη την υπηρεσια?? Βασικά ήθελα να σταματήσω να χρεώνομαι για το διάστημα που δεν έχω ίντερνετ (ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ, όπως κάνουν οι νορμάλ εταιρίες) και μου είπε ότι δεν γίνεται και τότε ζήτησα ολοκληρωτική διακοπή μήπως και σταματήσω να χρεώνομαι..!!
poulinos Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 απλα σε ολοκληρωτικη διακοπη θα πρεπει θεωρητικα να πληρωσεις οτι χρωστας συν τελος διακοπης αν δεν εχεις κλεισει χρονο
filip123go Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Έχω κλείσει χρόνο, εδώ και πολύ καιρό..! Καλά ε, δεν το χωράει το μυαλό μου..! Είναι σαν να σου κόβει ο ΟΤΕ το τηλέφωνο και να συνεχίζει να σε χρεώνει..!!
poulinos Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 μαλλον χρεωνουν επειδη πολλες φορες η φραγη ειναι στις εξερχομενες οχι στις εισερχομενες.
filip123go Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Ναι, ωραία, ας μου βάλουν φραγή όπου θέλουν (και στις εισερχόμενες).Εγώ να σταματήσω να πληρώνω θέλω για υπηρεσίες που δεν έχω πια..! (Δεν έχω καν σταθερή συσκευή στο σπίτι,δεν μπορώ να τσεκάρω αν αυτο που μου λες ισχύει)
Dbzakias2 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Ναι, ωραία, ας μου βάλουν φραγή όπου θέλουν (και στις εισερχόμενες).Εγώ να σταματήσω να πληρώνω θέλω για υπηρεσίες που δεν έχω πια..! (Δεν έχω καν σταθερή συσκευή στο σπίτι,δεν μπορώ να τσεκάρω αν αυτο που μου λες ισχύει) φιλε μου αν δεν θες τις υπηρεσιες τους μπορεις πολυ απλα να κανεις διακοπη συνδεσης (απλα αν δεν εχει ληξει το συμβολεο πληρωνεις καποιο προστημο) και ετσι δεν θα χεις τρεχαματα...
poulinos Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Ναι, ωραία, ας μου βάλουν φραγή όπου θέλουν (και στις εισερχόμενες).Εγώ να σταματήσω να πληρώνω θέλω για υπηρεσίες που δεν έχω πια..! (Δεν έχω καν σταθερή συσκευή στο σπίτι,δεν μπορώ να τσεκάρω αν αυτο που μου λες ισχύει) συγνωμη δικιο εχει ο φιλος.αν δεν θες μια υπηρεσια δεν την αφηνεις απληρωτη και λες γιατι με χρεωσατε??κανεις διακοπη πληρωνεις οτι ειναι να πληρωσεις αμα χρειαστει να πληρωσεις και τερμα. φιλε μου αν δεν θες τις υπηρεσιες τους μπορεις πολυ απλα να κανεις διακοπη συνδεσης (απλα αν δεν εχει ληξει το συμβολεο πληρωνεις καποιο προστημο) και ετσι δεν θα χεις τρεχαματα... δηλαδη οταν εισαι σε ενα σπιτι δεν λες του αλλου οτι θες να φυγεις για να το νοικιασεισε αλλον και απλα τα μαζευεις δεν πληρωνεις και φευγεις???
filip123go Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Ρε παιδια, εγω δεν είχα σκοπό να αποσυνδέσω τελείως το ίντερνετ..! Απλά τώρα που είμαι λίγο στενά οικονομικά, δανείζομαι απ τον γείτονα..! Είχα σκοπό μέσα στο επόμενο 2μηνο να το ξανασυνδέσω..! Αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω είναι γιατί με χρεώνουν για μια υπηρεσία την οποία εγώ δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω πλέον, εφόσον οι ίδιοι μου την έχουν κόψει..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.