Προς το περιεχόμενο

Αναζητηση iPhone

TwitterLover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το πλαισιο το κανει αλλα μονο με καρτα αν ειναι με δωσεις σε καταστημα πειτε μου και εμενα

Δημοσ.

Θελω ατοκες δωσεις οσο πιο μικρες γινετε, το θεμα ειναι οτι εχω παει στις σελιδες τους και δεν λεει κατι :/ μαλλον να παω απο το καταστημα! Δεν με ενδιαφερει καρτα/καταστημα, οτι βγενει πιο φτηνα!

• Moderators
Δημοσ.

Φυσικα και οχι iGoPod. Υπαρχουν και οι ατοκες δοσεις οι οποιες παρεχονται απο παμπολλα καταστηματα. Ενημερωτικα.

Δημοσ.

Τεσπα σορρυ για το λαθος μου αλλα ξερει κανεις με δωσεις δεν με νοιαζει αν θα ειναι ατοκες να της πληρωνω στο καταστημα???

Δημοσ.

η βλακεια ειναι οπτι ο κωτσος ζηταει μεχρι και το τηλ της δουλειας σου, εκκαθαριστικο κι αλλα τραγελαφικα...

παντως τωρα τελευταια δινει με δοσεις ατοκες καποια πραγματα,αλλα σε βαζει να παρεις καταναλωτικο δανειο το οποιο ειναι καρα εντοκο,

γενικα απο κωτσο προσεξε τα μικρα γραμματα. κατα τα αλλα δεν ειχα ποτε προβλημα.

Δημοσ.

η βλακεια ειναι οπτι ο κωτσος ζηταει μεχρι και το τηλ της δουλειας σου, εκκαθαριστικο κι αλλα τραγελαφικα...

παντως τωρα τελευταια δινει με δοσεις ατοκες καποια πραγματα,αλλα σε βαζει να παρεις καταναλωτικο δανειο το οποιο ειναι καρα εντοκο,

γενικα απο κωτσο προσεξε τα μικρα γραμματα. κατα τα αλλα δεν ειχα ποτε προβλημα.

Και για ποιο λογο τα ζηταει ολα αυτα? :-(

Δημοσ.

Και για ποιο λογο τα ζηταει ολα αυτα? :-(

Τα δικαιολογητικά τα ζητάει η συνεργαζόμενη τράπεζα είτε για έγκριση καταναλωτικού δανείου είτε για έκδοση πιστωτικής κάρτας. Ουσιαστικά θέλουν να δούνε αν το εισόδημά σου επιτρέπει την πληρωμή των δόσεων.

Δημοσ.

Στο πλαίσιο μπορείς μέχρι 12 άτοκες με κάρτα.

Βεβαία θα σου πουν λιγότερες, αλλά εσύ θα επιμένεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...