Προς το περιεχόμενο

GRLDR is missing ... δεν μπουταρει απο πουθενα :(

onty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
fear.png Χαιρετω την παρεα .. Παιδια εχω ενα λαπτοπ στο οποιο προσπασθω να κανω φορματ και να βαλω windows . Ελα ομως που δεν μπορω να μπουταρω απο πουθενα .. Προσπαθησα απο το internal DVDrw ομως τιποτα , εμφανιζε το ιδιο μηνυμα. Λεω θα χαλασε. Πηρα ενα external usb DVDrw αλλα παλι τα ιδια . Τι ειναι αυτο το κωλοαρχειο ρε παιδια που λειπει και δεν μπορω να κανω την δουλεια μου? Ευχαριστω για καθε απαντηση εκτων προταιρων !!
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το εχω κανει αυτο φιλε ( ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση) , για να φανταστεις στο boot menu απο το bios εχω βαλει τον HDD τελευταιο και πανω ολα τα αλλα ..

Δημοσ.

Το δισκάκι σου σίγουρα είναι ικανό να κάνει boot;και αν είναι,είσαι σίγουρος ότι είναι σε αρκετά καλή κατάσταση για να διαβαστεί;(το καλλίτερο είναι να δοκιμάσεις και με άλλα)

Για να φτάνει στο GRLDR σημαίνει ότι το προσπερνάει το cd.

Δημοσ.

Εχω δοκιμασει 3 διαφορετικα dvd με 3 διαφορετικα λειτουργικα. Εξαλλου προχθες εκανα φορματ σε αλλο λαπτοπ με το ιδιο δισκακι και ολα κομπλε. Τωρα παρατηρησα οτι το εξωτερικο dvdrw δεν το αναγνωριζει οταν παταω F12 και μπανω στο quick boot order .. Αυτο που ειπες οτι προσπερναει το dvd σημαινει οτι ειναι χαλασμενος ο οδηγος μου λογικα.. fear.png

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οχι .. Αποτι θυμαμαι ειχα 2 παρτιτιον με βιστα και 7. μεσα απο τα 7 διεγραψα το αρτιτιον με τα βιστα και απο τοτε καπουτ,.. αν θυμαμαι καλα . Πως διορθωνεται αυτο ρε φιλε ?? fear.png

Δημοσ.

Παιδια δεν μπουταρει καν απο κανενα CD για να κανω repair. Σε καποια φορουμ διαβασα οτι παιζει να εχει χαλασει ο σκληρος η το dvd rw. Το κακο ειναι οτι ειναι IDE και δεν εχω ανταλλακτικα για να δοκιμασω. cry.png

Δημοσ.

Δοκιμασα φιλε μου.. Λεει οτι δεν βρεθηκε λειτουργικο συστημα κτλ.. fear.png Λες να ειναι ο δισκος τελικα ??

Δημοσ.

Μπορεις να μπεις εστω σε Dos χωρις να ξεκινησεις τα windows δηλαδη για να χρησιμοποιησεις την γραμμη εντολων..

Γιατι το παραπανω repair γινεται και χωρις σιντι

Αυτην την στιγμη δεν εχω χρονο αλλα αν θελεις ψαξε λιγο για τις εντολες

fixmbr και Bootcfg

Δημοσ.

Προσπαθησα να κανω bootable usb stick για γραμμη εντολων dos αλλα σκατ@ fear.png. Απο dvd ειπαμε δεν φορτωνει τιποτα...

Δημοσ.

Μιλάς για το laptop της υπογραφής σου; Δεν ισχύει ακόμη η εγγύησή του; Είναι πολύ νέο μοντέλο για να έχει περάσει διετία από την αγορά του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...