Tokeli33 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Για κάποιο λόγο δεν έχω ήχο στον υπολογιστή μου και δυστυχώς δεν θυμάμαι εάν απλά είναι απεγκατεστημένη η κάρτα ήχου ή σε κάποιο service αφαιρέθηκε η κάρτα εντελώς. Δεν παίζει κανένας ήχος και δεν υπάρχει το εικονίδιο με το ηχείο κάτω-δεξιά. Κοιτάξτε τι συμβαίνει: Πηγάινοντας: 1. Έναρξη 2. Εκτέλεση 3. "DXDIAG" 4. ΗΧΟΣ (tab) Γράφει : Συσκευή Όνομα: Aναπαραγωγή γραμμής #0 μόντεμ (εξομοίωση) Αντίθετα πηγαίνοντας στο (tab) ΟΘΟΝΗ γράφει NVIDIA GeForce κτλ. κανονικά. Πως μπορώ να βρω: 1. Εάν έχω κάρτα ήχου; 2. Tον τύπο κάρτας ήχου μου; Ευχαριστώ θερμά!
phanispal Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Στο Device Manager δε βλέπεις τίποτα σχετικό;
Tokeli33 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Στο Device Manager δε βλέπεις τίποτα σχετικό; Όχι. Μπορείς να μου πεις εσύ τι βλέπεις;
phanispal Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Στο Sound, video and game controllers βλέπω την Audigy που έχω. Πέρασες απ' την αρχή το λειτουργικό; Το έδωσες κάπου να το κάνουν; Τι παίχτηκε ακριβώς;
TheELF Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Όχι. Μπορείς να μου πεις εσύ τι βλέπεις; Αν δεν έχει οδηγό θα δεις ένα κίτρινο με θαυμαστικό ! Δες τριγύρω από παντού τον Η/Υ σου,κάπου (πρέπει να) έχει μερικά βύσματα Mini jack,αυτά τα μικρά σαν αυτά για ακουστικά,αν έχει τέτοια υπάρχει κάρτα ήχου,αν υπάρχουν αλλά δεν φεύγει κάποιο καλώδιο από αυτά τότε μας δουλεύεις,αφού δεν σύνδεσες κανένα μέσο που να μπορεί να παίξει τον ηχο.
Tokeli33 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Έχω συνδεδεμένα ηχεία αλλά δεν υπάρχει ήχος - Όπως είπα και στο #1 post, δεν υπάρχει το εικονίδιο του ήχου κάτω δεξιά. Έψαξα το Device Manager στους "Ελεγκτές ήχου, βίντεο και παιχνιδιών" και παρουσιάζονται τα παρακάτω: -Βασική θύρα παιχνιδιών -Κωδικοποιητές βίντεο -Κωδικοποιητές-αποκωδικοποιητές ήχων παλιού τύπου -Προγράμματα οδήγησης ήχων παλιού τύπου -Συσκευές ελέγχου μέσων -Συσκευές καταγραφής βίντεο παλιού τύπου -Συσκευή MIDI συμβατή με MPU-401 -Συσκευή ήχου Unimodem Half-Duplex Που μπορώ να βρω την κάρτα ήχου;
phanispal Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Πού έχεις συνδέσει τα ηχεία; Είναι στο back panel της μητρικής ή σε ξεχωριστή κάρτα ήχου; Αν είσαι στην πρώτη περίπτωση, μας λες απλά ποια μητρική έχεις. Αλλιώς ανοίγεις το κουτί και βλέπεις μόνος σου το μοντέλο της κάρτας ήχου σου.
Tokeli33 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 ^Στο mini jack της εξόδου που τα έβαζα πάντα.
phanispal Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Ναι, είναι στο back panel της μητρικής, εκεί που συνδέεις πληκτρολόγιο/ποντίκι δηλαδή;
Tokeli33 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Ναι, είναι στο back panel της μητρικής, εκεί που συνδέεις πληκτρολόγιο/ποντίκι δηλαδή; Ναι, στην ίδια περιοχή. Μόλις κατέβασα το Everest, ένα diagonists app, και επιτέλους βρήκα στο: MENU --> SOUND --> Device Description --> PCI/PnP Audio --> Intel 82801EBICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3] Αυτό είναι?
phanispal Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Ιεπ, αλλά δες ποια είναι η μητρική σου για να είναι πιο εύκολο να βρεις drivers για την κάρτα ήχου.
Tokeli33 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Good news! Μέσω του Everest (diagnostics app) βρήκα ότι έχω κάρτα ήχου επάνω στη motherboard και τώρα κατεβάζω το σχετικό driver, ένα Realtek.
Tokeli33 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 O driver λειτουργεί, μπορείτε να σβήσετε το παρόν θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.