pjdark Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Γεια σας εδω και καιρο απο τοτε που εκανα φορματ στο pc μου δεν μπορουσα να κατεβασω διοτι οποτε κατεβαιναν δεν ανοιγοταν...κατεβασα το winrar και ολα καλα...ξαναεμφανιζει το ιδιο προβλημα ο υπολογιστης μου...κατεβασα ξανα το winrar το deamon tools και αλλα τετοια αλλα τιποτα...τα προγραματα που θελω ν ακατεβασω δεν ανοιγονται γιατι δεν κατεβαινουν στιν καταλληλη μορφη τους (iso,rar,etc...)..ποιο ειναι το προβλημα???
filip123go Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Σε τι μορφή κατεβαίνουν..? Δοκίμασες να κάνεις μετονομασία της κατάληξης..?
karmen1983 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Σε τι μορφή κατεβαίνουν δηλαδή; Για ποια windows Μιλάμε; edit: πωπωπω σίφουνας και εσύ Χρόνια πολλά βρε
pjdark Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 windows xp εχω λογισμικο ...η μορφη δεν ξερω πως λεγεται... τα περισσοτερα τορεντς που κατεβασα εχουν ενα ικονιδιο ασπρο χαρτι και στο κεντρο του την σταμπα του deamon tools
TheELF Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Κάνε αυτό που λέει εδώ και δώσε μας μερικά παραδείγματα τι λέει μετά την τελεία στα αρχεία που δεν ανοίγουν. http://windows.microsoft.com/el-GR/windows-vista/Show-or-hide-file-name-extensions
filip123go Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Αν πας απ το mtorrent file-->add torrent, και επιλέξεις από εκεί το αρχείο, ούτε τότε στο ανοίγει..?? Χρόνια πολλά ..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.