Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 τα extra λεφτά για 3D δεν τα αξίζει με ΤΙΠΟΤΑ! η ταινία μου φάνηκε απίστευτα "λίγη", έφαγε πολύ χρόνο για να δείξει τι παίχτηκε πριν την εξορία του Thor με αποτέλεσμα να μην μείνει αρκετός για το τι γίνεται μετά... ανάπτυξη χαρακτήρων, σενάριο, προβλεψιμότητα κτλπ κτλπ αυτονόητα για τέτοιου είδους ταινία...σίγουρα πάντως θα την κατεβάσω σε 1080p όταν βγει
kabamaru21 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Επιτέλους έρχεται ο 2ος πιο γαμάτος Θεος! ποιος ειναι ο πρώτος??????
panther_512 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 To είδαμε και εμείς το έργο τη Κυριακή. Μας άρεσε πολύ. Είχε το ίδιο ελαφρύ ύφος με το Iron Man το πρώτο. Σίγουρα αυτοί που θέλουν να δούν τον ήρωα σε όλο του το μεγαλείο θα ψιλοαπογοητευτούν, διότι οι φάσεις αυτές είναι εξαιρετικά λίγες και πολύ μακριά μεταξύ τους. Αλλά γενικότερα μας άφησε πολύ ικανοποιημένους. Ο τύπος που κάνει το Θόρ του ταίριαζε ο ρόλος πιστεύω πολύ. Πάντως όντως το 3D ήταν σκέτη ψευτιά. Ουσιαστικά ανύπαρκτο. PS: Στο Rottentomatoes η ταινία είναι στο 94%
KilliK Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Είχε το ίδιο ελαφρύ ύφος με το Iron Man το πρώτο. ωχ..αυτο που φοβοντουσαν οι φανς εξαρχης...
panther_512 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 E, εντάξει δές το πρώτα. Τα κωμικά στοιχεία κάνουν πιό likeable τον ήρωα κατ'εμέ και τον φέρνει πιό κοντά στο θεατή. Το Iron man το πρώτο θεωρείται από τις κορυφαίες ταινίες με υπερήρωες. Απλώς μήν περιμένεις να δείς το Θόρ να στριφογυρνάει το σφυρί του σε όλη τη ταινία. Τη ταινία τη συνιστώ ανεπιφύλακτα, αλλά δεν αξίζει τα έξτρα λεφτά το 3D.
naruto14 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Εγώ παιδιά το είδα σε 3D και πραγμάτικα μου άρεσε. Πιστεύω άξιζε τα 4 ευρώ παραπάνω που έδωσα. Είχε σκηνές που μου άρεσαν στο 3D. Παρόλα αυτά [χωρίς να έχω διαβάσει τα κόμικ] δεν μου άρεσε που ο Θορ ήξερε σχεδόν τα πάντα για τους θνητούς. Σε μερικά σημεία που δεν ήξερε τι γινόταν το έκαναν αρκετά χιουμοριστικό αλλά μπορούσαν να βάλουν και άλλες τέτοιες σκηνές. Εγώ πάντως στην ταινιά βάζω χαλαρά ένα 8/10... Και κατα την γνώμη μου το 3D αξίζει!
polakis21 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Κι εμένα μου άρεσε αρκετά η ταινία! Αν και σε 3D που την είδα ήταν θολή σε αρκετά σημεία...
Daredevil Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 E, εντάξει δές το πρώτα. Τα κωμικά στοιχεία κάνουν πιό likeable τον ήρωα κατ'εμέ και τον φέρνει πιό κοντά στο θεατή. Το Iron man το πρώτο θεωρείται από τις κορυφαίες ταινίες με υπερήρωες. Απλώς μήν περιμένεις να δείς το Θόρ να στριφογυρνάει το σφυρί του σε όλη τη ταινία. Τη ταινία τη συνιστώ ανεπιφύλακτα, αλλά δεν αξίζει τα έξτρα λεφτά το 3D. +1 3d έχει κάποιες λίγες σκηνές, και χαλάει την υπόλοιπη λόγο χαμηλής φωτεινότητας. Απο τα χειρότερα 3δ μετά το clash of titans, τουλάχιστον σαν ταινία ήταν καλή.
PCharon Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Ο Θορ αγαπούλας. Ο Θορ νοικοκυρούλας. Ο Θορ χαζοχαρούμενος. Σενάριο και σκηνές ό,τι νά 'ναι, χαζά πράγματα και πολύ ρηχή, ακόμα και για ταινία υπερηρώων. Αν είναι και το κόμικ έτσι "ελαφρύ" κι απλά το έφτιαξαν σε ταινία, τότε ΟΚ πάσο. Απλά περίμενα μια αίσθηση πιο μεγαλειώδη που δεν υπήρξε. Μου θύμισε αρκετά τη μεταφορά του He-Man σε ταινία πριν 20 χρόνια, τουλάχιστον τότε δεν είχαν και πολλές δυνατότητες. Παρεπιμπτόντως, η οποιαδήποτε σύνδεση με Ironman ήταν προσβολή στο δεύτερο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Εγώ σκέφτομαι να το δω. Πετάει καμιά αρχαιο-αγγλική όπως στα comics ή ακολουθεί το στυλ του Ultimate Thor περισσότερο;
KilliK Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 καλα τον ρομ τον ξεφτιλισαν ηδη στα προσφατα κομικς. εγω βασικα θα γουσταρα μια Marvel Hercules ταινια καθοτι ο χαρακτηρας ειναι πολυ ανεβασμενος τα τελευταια χρονια και απο τους πιο ενδιαφεροντες απο το μοντερνο ροστερ της Μαρβελ. το προβλημα ειναι οτι ο πιο γνωστος Ηρακλης ειναι ο τηλεοπτικος του Σορμπο και ισως το μεσο κοινο μπερδευτει με τον χαρακτηρα της Μαρβελ.
panther_512 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Σιγά που προσβάλαμε το Iron man, επειδή είπαμε ότι το Thor έχει όμοια κωμικά στοιχεία και ανάλαφρο στυλ. Πιστεύω ότι η ταινία θα μπορούσε να είναι πολύ πολύ πιό επική στο τέλος. Μεγάλο μείον που τα γεγονότα εκτυλίσονταν σε τόσο Far West σκηνικό. Τα σκηνικά στην Asgard όμως ήταν πολύ ωραία. Γενικότερα φαίνεται η παραγωγή να έδωσε πιό μεγάλη σημασία στην Asgard. Η ταινία θα μπορούσε να ήταν όμως αποτυχία, ειδικότερα αν σκεφτούμε τη θεματολογία του ήρωα αυτού. Κατάφεραν να κάνουν μιά πάρα πολύ καλή εισαγωγή του ήρωα και να παρουσιάσουν πειστικά έναν από τους πιό "φανταστικούς" ήρωες της Marvel στη μεγάλη οθόνη, ο οποίος προορίζεται να βρίσκεται δίπλα από τον Iron Man, τον Captain America και τον Hulk στους Avengers το 2012. Μπορεί στο comic ο ήρωας να ήταν πιστευτός, δεν είναι το ίδιο εύκολο όμως στις ταινίες. Κάτσε φτιάξε τώρα για παράδειγμα ταινία με το 12-θεο της Ελλάδας που να είναι πιστευτό σε έναν κόσμο όπως της Marvel. Θέλει μαεστρία όπως και να το κάνεις. Πιστεύω ότι η εισαγωγή του ήρωα ήταν άκρως επιτυχημένη και μακάρι να δούμε sequel, το οποίο θα μας αποζημειώσει για την έλειψη "επικότητας" στο τέλος που είχαμε σε αυτή τη ταινία. Για τον Ρομ δεν ξέρω. Αν και έχω άπειρα χρόνια να τον διαβάσω, είναι άκρως ακατάλληλος για κάτω των 18, ενώ έχει πολύ έντονα δραματικά στοιχεία (η χαμένη "ανθρώπινη" φύση του Ρομ). Θυμάμαι μιά ιστορία που ήταν σε ένα νοσοκομείο, όπου τα φαντάσματα (Dire Wraiths) είχαν μολύνει το αίμα και όσοι κάναν μεταγγίσεις γίνονταν τέρατα και σφάζαν τους άλλους. Μιλάμε μου άφησε παιδικά τραύματα εκείνη η ιστορία. Ή οι φάσεις που τα φαντάσματα έπιναν τα μυαλά των ανθρώπων. Το τέλος της μάχης στη Γή πάντως ήταν από τις πιό γ@μ@τες στιγμές στην ιστορία της Marvel!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.