Προς το περιεχόμενο

Μητρικη για ι7 2600Κ

pdiomidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε γιαννη σε ευχαριστω παρα πολυ με εχεισ διαφωτησει καπως.. επομενως επιλεγω μια με 3 θυρες pci express x16... και οταν βαλω τις 2 5870 πως θα δουλευουν; 8/8;

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

φιλε γιαννη σε ευχαριστω παρα πολυ με εχεισ διαφωτησει καπως.. επομενως επιλεγω μια με 3 θυρες pci express x16... και οταν βαλω τις 2 5870 πως θα δουλευουν; 8/8;

Να σαι καλά.. Αν πάρεις με τρείς θύρες δεν τίθεται θέμα, θα είσαι οκει γιαυτό που ζητάς. Κοίτα καλύτερα προς την asus p8p67 deluxe ή την msi p67a-gd80, λογικά μπορείς να τις βρείς με 200-220 ευρώ. Αν και έχω την msi p67a-gd65 b3, θα πρότεινα στην κατηγορία που θές και είναι λίγο πιο high end σε σχέση με την δική μου μητρική, να πας για την asus p8p67 deluxe.

Δημοσ.

Να σαι καλά.. Αν πάρεις με τρείς θύρες δεν τίθεται θέμα, θα είσαι οκει γιαυτό που ζητάς. Κοίτα καλύτερα προς την asus p8p67 deluxe, λογικά μπορείς να την βρείς με 200-210 ευρώ.

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=54AFF3335499C04180A463D4CFE5313A&pa=4FF38FF89DCD554592ACF301A87B1542

κοιταξε αυτην εδω πατησα αναλυτικα για το προιν και λεει οτι υποστυριζει σε crossfire 8/8 και χωρις crossfire 16 αρα ειμαι οκ ετσι;

Δημοσ.

σκεφτομαι τα θετικα διοτι ειναι πρωτα απο ολα asus που ειχα παντα και ειναι εμπειρια... εχει 8 σατα σλοτ διοτι εχω και αρκετους δισκους ε και υποστυριζει και τις καρτες.. ε ειναι και ο σχεδιασμος μορτικος χαχα αν και λιγο ακριβη νταξει..

Δημοσ.

Εγώ έχω 2 asus τώρα για intel(p6td deluxe socket1366, p5q deluxe socket 775), 2 asus για amd(m3a78 pro, m4a78-E) και είναι όλες σταθερότατες σα βράχοι σε stock και με overclocking. Κατα καιρούς τις χρησιμοποιώ τώρα πια, αλλά ολές έχουν περάσει ένα διάστημα βαριάς χρήσης.

Το ίδιο και η msi p67a-gd65, φαίνεται μια χαρα, με εξέπληξε ευχάριστα θα έλεγα.

Δημοσ.

οσο αναφορα τους επεξεργαστες ο 2600Κ με λιγο overclock δεν παει πολυ μπροστα;;; ειχα ι7 960 αλλα ειπα αφου κανω αναβαθμιση να αλλαξω σοκετ... ε και να παω γενικα σε καινουρια τεχνολογια..

Δημοσ.

οσο αναφορα τους επεξεργαστες ο 2600Κ με λιγο overclock δεν παει πολυ μπροστα;;; ειχα ι7 960 αλλα ειπα αφου κανω αναβαθμιση να αλλαξω σοκετ... ε και να παω γενικα σε καινουρια τεχνολογια..

Ανεβαίνει εύκολα ο 2600κ , ακόμα και σε stock όμως είναι "τερατάκι", δεν καταλαβαίνει...

Χτύπα και έναν ssd (intel 320 κατα προτίμηση) να είσαι ωραίος.

Δημοσ.

ναι εχω ακουσει πολυ καλα λογια.. κοιταξε απο ssd εχω 4sdd ocz vertex 30gb που τους ειχα παρει used απο φιλο.. παλια ειχα raptor οποτε βλεπω τρελη διαφορα προς το παρων δεν νομιζω να παρω κατι ακομα καλυτερο ειναι καλα..

update

παρατηρησα οτι και αυτη εδω http://www.asus.com/...#specifications δουλευει με 8/8 crossfire και εχει στο visionstudio 170 ευρω.. μηπως να παμε σε αυτο που ειναι 60 ευρω πιο κατω;; η μονη διαφορα ειναι τα overclocking feature που παρεχει η deluxe δεν βλεπω αλλες διαφορες...

Δημοσ.

Σωστές οι επισημάνσεις του Γιάννη.

Η μητρική που σου έχω προτείνει είναι ότι καλύτερο μην δόσεις πάνω από 160Ε + για μητρική αφού και αυτή που σου είπα κάνει την δουλεία σου (είναι καλή στο Overclock ,δουλεύουν η θύρες σε CF 8x8 )

Δημοσ.

Κι εγώ όπως είπα και παραπάνω msi έχω, την gd65 βέβαια, αλλά είναι παραπλήσιες, μπορώ να πώ οτι δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Είναι και σε τι τιμή βέβαια θα βρείς και την asus την deluxe, εδω την έχει 208E http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=23545&cat=3&sub=369&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined , για μένα είναι καλή τιμή για τέτοια μητρική. Αλλού την βρίσκεις και με 230-240, που είναι πολλά.

Δημοσ.

Αυτήν όπως λέει (κι αν κατάλαβα καλά) δίνει 16/16/0 και 16/8/8 στις 3 pcie και έχει και το Lucid Hydra 200 Chipset που δίνει την δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης nvidia kai ATI (αν κατάλαβα καλά πάλι).

Και σύμφωνα με κάτι review είναι αρκετά καλή στο O/C.

Α και στα 160 από e-shop

Δημοσ.

αυτη ομως εχει μονο 4 θυρες sata ενω χρειαζομαι 6.. τελικα πηρα την asus deluxe που πιστευω οτι καλυπτει ολες τις αναγκες μου και θα δουλευω τελικα crossfire σε 8/8... επισης διαβασα οτι δεν υπαρχει καποια μητρικη εως τωρα με chipset p67 που να δουλευει 16/16!!

update φιλε αυτη η msi που μας δειχνεις απο e-shop ειναι για s1156 και οχι για s1155....

Δημοσ.

Αυτήν όπως λέει (κι αν κατάλαβα καλά) δίνει 16/16/0 και 16/8/8 στις 3 pcie και έχει και το Lucid Hydra 200 Chipset που δίνει την δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης nvidia kai ATI (αν κατάλαβα καλά πάλι).

Φίλε Arctic αυτή η μητρική δεν ''παίρνει'' τον i7 2600k..

Δημοσ.

Αυτήν όπως λέει (κι αν κατάλαβα καλά) δίνει 16/16/0 και 16/8/8 στις 3 pcie και έχει και το Lucid Hydra 200 Chipset που δίνει την δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης nvidia kai ATI (αν κατάλαβα καλά).

Βέβαια αυτή είναι για socket 1156 και δεν κάνει για τους sandy bridge κατα πρώτο λόγο. Κατα δεύτερο τα επιπλέον PCI EXPRESS 2.0 lanes έιναι από το επιπλέον chipaki το lucid hydra 200, που επισημαίνεις, και δεν είναι native lanes του p67 ή του CPU, προσωπικά σε τέτοια λυση δεν 8α πήγαινα λόγω κόστους αλλά και αποτελεσματικότητας. Αν ντε και καλά έπρεπε να κάνω τρελά trifire kai trisli setups θα πήγαινα σε Χ58 chipset με native πολλά lanes.

hydran.png

H αντίστοιχη μητρική σε 1155 socket με το hydra είναι η marshal της msi που κάνει κοντά 3,5 κατοστάρικα. Πές μου αν αξίζει κατά την γνώμη σου.

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/MSI-Big-Bang-Marshal-B3-s1155-DDR3-P67-Big-Bang-Marshal.htm

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...