Προς το περιεχόμενο

Nεο Domain. Που ειναι καλυτερα?

Maldino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Για αλλη μια φορα θελω την βοηθεια σας.

Σκεφτομαι να ανοιξω ενα σιτε αλλα δεν ξερω απο που να παρω domain.

Που ειναι ποιο φθηνα σε αναλογια με τα χρονια που θα εχω την συνδρομη?

Πως φτιαχνω μετα το σιτε με δικα μου widgets κλπ οπως στα blogs?

Ειναι ευκολο?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Θελω για ενα χρονο ενω το παπακι εχει 2 ελαχιστο. Οποτε το .com μαλλον θα παρω απο godaddy.

Oταν κατοχυρωσω το ονομα, θα μου δινεται φορμα οπως στο blogger για να βαλω τα templates και τα διαφορα widgets? Η πρεπει να το φτιαξω ολο μονος μου σε καποια γλωσσα προγγραματισμου?

Ειδα καπου οτι μπορω να το φτιαξω με dreamwaver και θα ασχοληθω αν ειναι σχετικα ευκολο.

Edit Ποσο χρονο παιρνει να κατοχυρωθει το site?

Δημοσ.

αν είναι σε com κατοχυρώνεται άμεσα , μόλις το πληρώσεις ( 10 δολάρια περίπου το χρόνο) .. Αν θες κάτι σαν μπλογκ μπορείς να χρησιμοποιείς το blogspot αλλά με το δικό σου ντομειν ή να εγκαταστήσεις το wordpress και όλα οκ

Δημοσ.

Και το hosting γινεται αυτοματα με την kατωχυρωση του site η πρεπει να πληρωσω extra για το hosting? Ειναι απαραιτητο να φανταστω.

Απο το godaddy.com για να μμου ερθει οικονομικα θα παρω .com με 8.08€ και web hosting με 3.36/μηνα?

Δημοσ.

Υπαρχουν κουπονια για το godaddy σε τακτα χρονικα διαστηματα αξιζει να τα ψαξεις

πχ

NEW CUSTOMERS. GoDaddy, a web hosting site, is offering 1-Year New Domain Name Registration for $1.00 (plus additional 18-cent ICANN fee) after Coupon Code: ACES1 (Exp 5/23).

Can be used on .COM, .US, .MOBI, .BIZ, .NET, .ORG, .CA, .CO., UK, .IN.

Δημοσ.

Τα οποια θα μου προσφερουν καλυτερες τιμες στο hosting? domain? Συνδυασμο?

Εκανα edit δες απο πανω..Συνηθως προσφερουν μειωμενες τιμες(πχ εδω μπορεις να αγορασεις domain μονο με 1.18$ -> 70 λεπτα) η υπαρχουν κουπονια για renewals γιατι τσουζουν λιγο στο godaddy η αν θες να παρεις και χωρο απο το godaddy υπαρχουν κουπονια που απο καποια τιμη σου αφαιρουν 5-10$. Γενικότερα αξίζει να το ψάξεις..για χώρο δεν ξέρω καθώς μου τον δίνει ένας φίλος

Δημοσ.

Σε ευχαριστω. Χωρις χωρο δεν.. ε?

Γινεται να παρω και απο αλλη εταιρεια χωρο για καλυτερες τιμες αν υπαρχουν?

Ποσες μερες θα μου παρει περιπου να εχω ετοιμο το σιτε για να το φτιαξω?

Δημοσ.

Μα ναι το κουπονι που σου εδωσε παραπανω απλα αγοραζει το domain. προφανως και χώρο μπορείς να αγοράσεις από όπου θέλεις. Κοίτα το domain ενεργοποείται αμέσως δηλαδή εγώ που είχα έτοιμο και το χώρο από το φίλο απλά έκανα add τους nameservers και ήμουν έτοιμος. οπότε σε αυτό θα σου απαντήσει κάποιος άλλος φίλος

Δημοσ.

Ειναι απαραιτητο το hosting?Πχ εγω θα φτιαξω με κατι φιλους μου για προγνωστικα, οχι τιποτα το ιδιαιτερο που να θελω χωρο. Και με blogspot να το εκανα το ιδιο δεν θα ειναι? Ποιες οι διαφορες του να φτιαξω το το blog που δεν κανω τιποτα παραπανω απο την δημιουργια του σε σχεση με το σιτε που θελει και host?

Ειμαι εντελως noob επι του θεματος, μην κραζετε :D

Δημοσ.

Πάρε το domain σου κ βάλτο στο wordpress να κανείς τη δουλειά σου απλά κ γρήγορα.

Μπορεις να μου το αναλυσεις. Εννοεις να αγορασω το domain και μετα δεν καταλαβαινω πως να το περασω σε wordpress :S

Σκεφτομουν απο blog να κανω domain στην google και να τελειωνει σε .com αλλα λογικα δεν θα μπορω να φτιαξω την σελιδα ωραια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...