JohnXarxas Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 χαχαχαχαχαχαχαα για αυτό έκανα την ερώτηση, επειδή το κάνατε για πλάκα και μου φάνηκε πολύ καλοστημένο για να είναι τζάμπα.... μου κίνησες το ενδιαφέρον
cyber_katsarida Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 έλιωσα με τον Δονητή Βενζίνης 15HP :lol: βάλτε κι έναν με υγραέριο τώρα που είναι της μόδας
filfilip Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 έλιωσα με τον Δονητή Βενζίνης 15HP :lol: βάλτε κι έναν με υγραέριο τώρα που είναι της μόδας χαχαχχαχα... σωστή η ιδέα σου!!! Πάντως μπορείς να ακολουθήσεις την φόρμα Product Request για να μας πεις ότι προϊόντα θα ήθελες να δεις! χαχαχαχαχαχαχαα για αυτό έκανα την ερώτηση, επειδή το κάνατε για πλάκα και μου φάνηκε πολύ καλοστημένο για να είναι τζάμπα.... μου κίνησες το ενδιαφέρον Πάλι καλά βασικές γνώσεις δημιουργίας site υπήρχαν... από εκεί και πέρα τα έξοδα περιορίζονται στο domain και στο hosting!
filfilip Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Νέο προιόν για την Πρωτομαγιά! Πρωτομαγιάτικος δονητής Check it!
orotoi Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 κορυφή κάντε και καμια συνεργασία με ΑΜΑΝ Teleshoping χααχα
filfilip Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 κορυφή κάντε και καμια συνεργασία με ΑΜΑΝ Teleshoping χααχα χαχαχαα... θα περιμένουμε μέχρι να μας το προτείνουν! αλλά πολύ καλή η ιδέα σου!
garage667 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 "Έχετε βαρεθεί να βλέπετε να σας γ*****ε την μικρή σας σκύλα?" XAXAXAXAXAXA!Πεθαίνω τώρα!!!!!!!!!!Δεν υπάρχει!!!!!!!Άπειρα Like!! :mrgreen: :mrgreen:
filfilip Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Και λειτουργία zoom στις εικόνες όπως μας ζητήσατε! Αναμένουμε και νέες προτάσεις από εσάς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.