Προς το περιεχόμενο

Το πιο αστείο eShop... που δεν πουλάει!

filfilip

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φέτος το Πάσχα πάρε και εσύ στην μικρή πόρνη βαπτιστήρα σου την νέα λαμπάδα δονητή! Η λαμπάδα περιλαμβάνει την Barbie Τσουλάρα και τον νέο Δονητή Επιβήτορα.

·Στην συσκευασία δεν περιλαμβάνονται μπαταρίες και σπίρτα!

χαχαχχαχ έχω πεθάνει

Δημοσ.

Νταξ, δεν υπάρχει. Μακράν από τα καλύτερα e-shop τύπου sites.

Πρέπει να είχαν τρελή έμπνευση και κάψιμο για να το φτιάξουν. :mrgreen:

Δημοσ.

Εξαιρετική ιδέα, απόλυτα ψυχαγωγικό. Μπορεί να μπει και φόρμα κατάθεσης ιδεών από επισκέπτες (πώς λέμε "product request" ένα πράγμα, χα). θα βοηθήσει να το γεμίσετε. Επίσης θα ήταν καλό να υπάρχει, αν δεν υπάρχει ήδη, κάποιο άτομο από πίσω με γνώσεις Ps για να βάζει, κατά το δυνατόν και με λίγη έμπνευση, πρωτότυπες φωτογραφίες.

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστούμε πολύ! Εννοείται πως περιμένουμε τις απόψεις σας και τις ιδέες σας για νέα προιόντα!!!!!! Ήδη λειτουργεί και σαν application στο facebook και σύντομα θα μπορείτε να στέλνετε και μέσω fbk τα προιόνται... εννοείται δωρεάν!!!

Δημοσ.

Σας πρόλαβαν τα γνωστά μεγάλα κατάστημα που έχουμε... Με το Stock που έχουν, τείνουν να γίνουν σαν και του Topic, μαγαζιά φάρσας!

Δημοσ.
Μπορεί να μπει και φόρμα κατάθεσης ιδεών από επισκέπτες (πώς λέμε "product request" ένα πράγμα, χα). θα βοηθήσει να το γεμίσετε.

Εξαιρετική ιδέα που σίγουρα θα πραγματοποιήσουμε!!! Σε ευχαριστούμε πολύ!

Σας πρόλαβαν τα γνωστά μεγάλα κατάστημα που έχουμε... Με το Stock που έχουν, τείνουν να γίνουν σαν και του Topic, μαγαζιά φάρσας!

χαχααχαχχαχ... δεν έχεις και άδικο!!!!!!

Δημοσ.

χαχαχαααχα

τα είδα όλα ρε!

δεν υπάρχουν οι τύποι

ποιοι το έφτιαξαν?

Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ!!! Η ιδέα είναι δική μου μαζί με έναν συνάδερφο μου (δουλεύουμε σε πραγματικό eshop χαχαχχαχ) μας ήρθε ένα Σάββατο στην δουλειά! Την επόμενη ημέρα το υλοποίησα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...