filfilip Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Παιδιά, πρέπει να το δείτε... TaPantaOla.info Πρόκειται για εικονικό eShop ψυχαγωγικού χαρακτήρα και περιεχομένου!
nikos_studio Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Φοβερά τα comments... :mrgreen: :mrgreen:
Zeus_GR Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Φέτος το Πάσχα πάρε και εσύ στην μικρή πόρνη βαπτιστήρα σου την νέα λαμπάδα δονητή! Η λαμπάδα περιλαμβάνει την Barbie Τσουλάρα και τον νέο Δονητή Επιβήτορα. ·Στην συσκευασία δεν περιλαμβάνονται μπαταρίες και σπίρτα! χαχαχχαχ έχω πεθάνει
Eversor Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Νταξ, δεν υπάρχει. Μακράν από τα καλύτερα e-shop τύπου sites. Πρέπει να είχαν τρελή έμπνευση και κάψιμο για να το φτιάξουν.
PCharon Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Εξαιρετική ιδέα, απόλυτα ψυχαγωγικό. Μπορεί να μπει και φόρμα κατάθεσης ιδεών από επισκέπτες (πώς λέμε "product request" ένα πράγμα, χα). θα βοηθήσει να το γεμίσετε. Επίσης θα ήταν καλό να υπάρχει, αν δεν υπάρχει ήδη, κάποιο άτομο από πίσω με γνώσεις Ps για να βάζει, κατά το δυνατόν και με λίγη έμπνευση, πρωτότυπες φωτογραφίες.
filfilip Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Παιδιά σας ευχαριστούμε πολύ! Εννοείται πως περιμένουμε τις απόψεις σας και τις ιδέες σας για νέα προιόντα!!!!!! Ήδη λειτουργεί και σαν application στο facebook και σύντομα θα μπορείτε να στέλνετε και μέσω fbk τα προιόνται... εννοείται δωρεάν!!!
Heatspreader Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Σας πρόλαβαν τα γνωστά μεγάλα κατάστημα που έχουμε... Με το Stock που έχουν, τείνουν να γίνουν σαν και του Topic, μαγαζιά φάρσας!
filfilip Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μπορεί να μπει και φόρμα κατάθεσης ιδεών από επισκέπτες (πώς λέμε "product request" ένα πράγμα, χα). θα βοηθήσει να το γεμίσετε. Εξαιρετική ιδέα που σίγουρα θα πραγματοποιήσουμε!!! Σε ευχαριστούμε πολύ! Σας πρόλαβαν τα γνωστά μεγάλα κατάστημα που έχουμε... Με το Stock που έχουν, τείνουν να γίνουν σαν και του Topic, μαγαζιά φάρσας! χαχααχαχχαχ... δεν έχεις και άδικο!!!!!!
35apontos Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ για το γέλιο που μου προσφέρατε αφειδώς με τη σελίδα σας.Προωθήθηκε καταλλήλως.
JohnXarxas Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 χαχαχαααχα τα είδα όλα ρε! δεν υπάρχουν οι τύποι ποιοι το έφτιαξαν?
filfilip Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 χαχαχαααχα τα είδα όλα ρε! δεν υπάρχουν οι τύποι ποιοι το έφτιαξαν? Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ!!! Η ιδέα είναι δική μου μαζί με έναν συνάδερφο μου (δουλεύουμε σε πραγματικό eshop χαχαχχαχ) μας ήρθε ένα Σάββατο στην δουλειά! Την επόμενη ημέρα το υλοποίησα!
JohnXarxas Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 χαχαχαχαχαχαχαχα domain names κλπ δωρεάν ή με πληρωμή?
filfilip Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Όλα με πληρωμή είναι... το πορτοφολάκι μου να ήξερε!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.