MAFIA Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μου ειχαν πει οτι υπαρχει εφαρμογη που να κανει ζυγαρια την touch οθονη του κινητου . Υπαρχει ; και αν ναι για τι ειδους λειτουργικο ;
alexzzz Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δεν έχω δει ποτέ τέτοιο πράμα, σε καμία πλατφόρμα. Και βρίσκω και εξαιρετικά δύσκολο από άποψη hardware
TheELF Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Ε,αν δεν είναι απλά on/off αλλά έχει κάποιες κλίμακες θα μπορεί να μετρήσει μερικά νάνογραμμάρια σιγά τα ο-α.
arxaggelos Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Ε,αν δεν είναι απλά on/off αλλά έχει κάποιες κλίμακες θα μπορεί να μετρήσει μερικά νάνογραμμάρια σιγά τα ο-α. ...άρα άχρηστο. Fail η εφαρμογή αν υπάρχει.
bikey77 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Υπάρχει το i-Dealer για εμπόρους κόκας αλλά πρέπει να είσαι μέλος της mafia για να σου το στείλουν.
arxaggelos Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Ναι παιζει κατι τετοιο σε iOS... πως είναι δυνατόν να παίζει τέτοια εφαρμογή σε capacitive οθόνη ρε παιδιά; Αφού δεν πιέζεται το γιαλί για να καταλάβει πίσεη από κάποιον αισθητήρα το κινητό. Άντε σε resistive, να το καταλάβω, μου φαίνεται τεχνικά πιό εφικτό.
oldnew Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Οντως υπάρχει (και νομίζω δεν είναι μονο μια) σε iOS. Μια που είχα δοκιμάσει παλαιά, δουλευε ως εξής: εβαζες πχ το δάχτυλο σου στο σημείο που σου έλεγε, και πάνω στο δάχτυλο αυτο που ήθελες να ζυγισεις, πχ ένα νόμισμα. Έτσι ξεπερνούσαν το θέμα της capasitive οθόνης.
alexzzz Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Και είμαστε 100% σίγουροι ότι δεν ήταν μούφα εφαρμογή για φραμπαλά; γιατί εγώ συνεχίζω να μην το πιστεύω.
arxaggelos Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δηλαδή ουσιαστικά μετράει την...επιφάνεια του δακτύλου σου που θα "πιάσει" στο γιαλί όπως απλώνει το αποτύπωμα από την πίεση που δέχεται το δάχτυλο από πάνω. Μιλάμε για τρομερή ακρίβεια ζύγισης. FAILLLLL.
oldnew Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δηλαδή ουσιαστικά μετράει την...επιφάνεια του δακτύλου σου που θα "πιάσει" στο γιαλί όπως απλώνει το αποτύπωμα από την πίεση που δέχεται το δάχτυλο από πάνω. Μιλάμε για τρομερή ακρίβεια ζύγισης. FAILLLLL. Όχι. Δεν κάνει αυτο. Μετράει την πίεση στην οθόνη πριν το νόμισμα και μετα νομίζω.. Δεν ειμαι και σίγουρος. Παντως θυμάμαι οτι είχα βρει και άλλη, με άλλη ιδέα .. Τώρα αν είναι εντελώς fail θα σε γελασω. Προς τα εκει τείνει σιγουρα παντως..
arxaggelos Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μα δεν είναι δυνατόν να μετράει πίεση, την ώρα που η οθόνη δεν έχει καν αισθητήρα πίεσης. Εκτός αν κάνω λάθος. Μυρίζει μούφα από μακρυά.
VitamineQ Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 υπάρχει αυτή εδώ http://www.youtube.com/watch?v=8JlZA27F6Vg δε ξέρω κατα πόσο μπορεί να είναι καλή
At0m0 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Εχμ, αυτό δεν είναι ζυγαρία είναι πανάντζα Προσθήκη Αυτό το καταραμένο το image δεν γίνεται να του αλλάξω μέγεθος με τo tag;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.