Προς το περιεχόμενο

Gemini rue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εχει αναφερθεί αυτό το indie adventure με τα παράξενα γραφικά του και την αρχαία μηχανή γραφικών που χρησιμοποιεί αλλά που έχει ενθουσιάσει reviewer και όσους έχουν ασχοληθεί μαζί του. Το official site του είναι εδώ

http://www.wadjeteyegames.com/geminirue.htm

Azriel Odin, ex-assassin, arrives on the rain-drenched planet of Barracus to find someone. When things go horribly wrong, he can only seek help from the very criminals he used to work for.

Meanwhile, across the galaxy, a man called Delta-Six wakes up in a hospital with no memory. Without knowing where to turn or who to trust, he vows to escape before he loses his identity completely.

As fate brings these two men closer together, we discover a world where life is cheap, identities are bought and sold, and a simple quest for redemption can change the fate of a whole galaxy.

και το official trailer

http://www.youtube.com/watch?v=foZp9ToBewA&feature=player_embedded

Δημοσ.

Θεωρείται από τους reviewers ως ένα απο τα καλύτερα point n click adventures που έχουν βγεί τα τελευταία χρόνια.

Προσωπικά περιμένω να πέσει λίγο η τιμή του, την οποία θεωρώ λίγο υψηλή για 5 ώρες gameplay.

Πάρα ταύτα το παιχνίδι φτιάχτηκε από ένα και μόνο άτομο και του πήρε 3 χρόνια.

Σίγουρα του αξίζουν συγχαρητήρια.

Δημοσ.

Μόλις το τελείωσα και έχω να πω ότι είναι το καλύτερο adventure που έχω παίξει ποτέ. Η ατμόσφαιρά του είναι το κάτι άλλο, το σενάριο επίσης

και η δράση του. Οι γρίφοι δεν είναι καθόλου δύσκολοι, αλλά θα πρέπει να κάνετε καλή έρευνα.

Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Δημοσ.

Μόλις το τελείωσα και έχω να πω ότι είναι το καλύτερο adventure που έχω παίξει ποτέ. Η ατμόσφαιρά του είναι το κάτι άλλο, το σενάριο επίσης

και η δράση του. Οι γρίφοι δεν είναι καθόλου δύσκολοι, αλλά θα πρέπει να κάνετε καλή έρευνα.

Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Μεγάλη κουβέντα είπες φίλε μου.

Καλύτερο απο Monkey Islands, Indiana Jones κλ κλ κλ?

Δημοσ.

Έχει βγει και demo πάντως για όσους ενδιαφέρονται.Ισχύει όντως ότι η ανάλυσή του είναι αποκλειστικά στα 320x200 ή κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

Ναί.

Είναι ακριβώς στο ίδιο οπτικό στίλ με τα MS-DOS adventures της δεκαετίας του 90.

Για να μαθαίνουν οι μικροί και να θυμούνται οι μεγάλοι....

Δημοσ.

Μεγάλη κουβέντα είπες φίλε μου.

Καλύτερο απο Monkey Islands, Indiana Jones κλ κλ κλ?

Ναι, καλύτερο για μένα. Λόγω της σκοτεινής του ατμόσφαιρας πιο πολύ, μιας και μου αρέσει αυτό το μουντό στυλ.

edit: Μάλλον υπερβάλλω λίγο. Το Gabriel Knight είναι καλύτερο.

Δημοσ.

OK, το αγόρασα και το τερμάτισα.

Λοιπόν.....το παιχνίδι αποτελεί φόρο τιμής στα adventure games των αρχών της δεκαετίας του 90.

Αρκετά ατμοσσφαιρικό, λογικοί αν και αρκετά εύκολοι γρίφοι και ωραία ιστορία αν και πάρα πολύ σύντομη.

Το παιχνίδι είναι περίπου 5 ώρες μάξιμουμ.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορώ να πώ ότι είναι το καλύτερο ή από τα καλύτερα adventures ever. Νομίζω το παιχνίδι είναι overrated και τα review sites πέσαν θύματα της νοσταλγίας τους.

Όταν έχεις μεγαθήρια όπως Gabriel Knight, Shadow of the Comet, Indiana Jones, King's Quest, Broken Sword, Dig και πόσα ακόμη, είναι αδύνατο να το βάλεις εκεί ψηλά.

Αν έβγαινε εκείνη την εποχή σίγουρα θα είχε πολύ πιό αυστηρή κριτική.

Επειδή όμως βγήκε τώρα και επειδή είναι δουλειά ενός και μόνο ατόμου, σίγουρα του αξίζει η δέουσα προσοχή και τα συγχαρητήρια στο δημιουργό του.

Μακάρι ο τύπος με τα λεφτά που θα βγάλει να φτιάξει ένα ακόμα καλύτερο retro adventure game. Το ταλέντο το έχει σίγουρα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορώ να πώ ότι είναι το καλύτερο ή από τα καλύτερα adventures ever. Νομίζω το παιχνίδι είναι overrated και τα review sites πέσαν θύματα της νοσταλγίας τους.

Όταν έχεις μεγαθήρια όπως Gabriel Knight, Shadow of the Comet, Indiana Jones, King's Quest, Broken Sword, Dig και πόσα ακόμη, είναι αδύνατο να το βάλεις εκεί ψηλά.

Αν έβγαινε εκείνη την εποχή σίγουρα θα είχε πολύ πιό αυστηρή κριτική.

Επειδή όμως βγήκε τώρα και επειδή είναι δουλειά ενός και μόνο ατόμου, σίγουρα του αξίζει η δέουσα προσοχή και τα συγχαρητήρια στο δημιουργό του.

Μακάρι ο τύπος με τα λεφτά που θα βγάλει να φτιάξει ένα ακόμα καλύτερο retro adventure game. Το ταλέντο το έχει σίγουρα.

Ακριβως.

Γραφω ισως λιγο καθυστερημενα μιας και εγω το εμαθα και το ειδα το παιχνιδι σημερα. Θα μπορουσε να εχει μια καλυτερη αναλυση πιστευω, χωρις να με πειραζουν τα γραφικα του, μιας και σε αυτα τα παιχνιδια παιζουν ρολο οι εξυπνοι γριφοι και διαλογοι αλλα εχω μιας και ειναι καλοκαιρι το pc στην τηλεοραση και λογω αναλυσης δεν μπορω να δω καλα..... :)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας θυμιζει το Beneath a steel sky?

Περίπου, μόλις το ψώνισα, γενικά το συγκεκριμένο στούντιο βγάζει διαμαντάκια.. Πήρε το μάτι μου το τρειλερ του Blackwell: Deception και έπαθα αιδιόπλακα.

Επεξ/σία από status

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...