yannis27gr Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Για πεστε μου πώς σας φαίνεται: www.knowyourself.gr Φυσικά είναι "άδειο" από άρθρα αυτή τη στιγμή, σιγά-σιγά θα το γεμίσω. Σχεδιαστικά πεστε μου αν είναι ενδιαφέρον κι αν είναι εύκολη η πλοήγηση. Και μια ερώτηση: Όταν πατάω το "Υποβολή Άρθρου" χωρίς να είμαι συνδεδεμένος βγάζει ένα μήνυμα λάθους. Που βρίσκεται αυτό για να το αλλάξω;
nikos_studio Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Αυτό που είχαν πει και σε εμένα κάποτε... "Bάλε footer"
yannis27gr Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Αυτό που είχαν πει και σε εμένα κάποτε... "Bάλε footer" Και τι να βάλω εκεί; Επιπλέον στοιχεία όπως Όροι χρήσης, Πολιτική απορρήτου κτλ που έχω δει σε άλλα σαιτ, το ίδιο το μενού που είναι στην κορυφή ή απλώς κάποιο σχέδιο/λογότυπο;
NiKoS WSN Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Και τι να βάλω εκεί; Επιπλέον στοιχεία όπως Όροι χρήσης, Πολιτική απορρήτου κτλ που έχω δει σε άλλα σαιτ, το ίδιο το μενού που είναι στην κορυφή ή απλώς κάποιο σχέδιο/λογότυπο; Βάλε Το όνομα του Site, By το όνομα σου και άμα έχεις πάει σε δικηγόρο και έχεις κατοχυρώσει δικαιώματα γράψε copyright (και ημερομηνία) ή All rights reserved. Ένα τελείως άτυπο copyright είναι το ask2use Στο υποβολή άρθρου είναι module από το joomla ή έχεις κάνει φόρμα εσύ; Επίσης άλλαξε και fav icon βάλε δικό σου γιατί τώρα έχει του Joomla ><link rel="fav" type="image/png" href="icon.png" /> type: εδώ ο τύπος του αρχείου, αν για παράδειγμα το εικονίδιο σου είναι gif βάζεις image/gif href: εδώ βάζεις το path που βρίσκεται το εικονίδιο σου ΥΓ. το βάζεις στο head Γενικότερα είναι πάρα πολύ ωραίο και ωραίο θέμα δεν βρίσκω κάτι προ στιγμήν να σου προτείνω ή να διορθώσω! Μπράβο συνέχισε έτσι!
yannis27gr Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Ναι, το fav το έχω δώσει από το πρωί στον κουμπάρο μου που είναι γραφίστας να φτιάξει ένα καινούργιο με τα αρχικά του σαιτ. Το Υποβολή άρθρου είναι του τζουμλα. Βρήκα και κάποια έτοιμα αλλά αυτό μέχρι στιγμής με καλύπτει πλήρως, δε βλέπω το λόγο να το αλλάξω. ΟΚ, σωστός για το footer θα το φτιάξω έτσι. Θενξ! Υ.Γ. Όταν γράφω τα άρθρα, συμπληρώνω τα πεδία στα meta tags πλαίσια. Αρκεί αυτό ή θέλει και τίποτε άλλο για να μπω στο γούγλη;
LEFteriz Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Πολύ ωραία δουλειά βάλε και ελληνική μετάφραση για το frontend του joomla. http://joomlacode.org/gf/project/greek_joomla/frs/?action=FrsReleaseView&release_id=13048
markosf1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Πολύ ωραία η σχεδίαση , πρόσεξα ότι σε μερικά άρθρα μπαίνει όταν πατάς στο τίτλο τους ενώ σε μερικά πρέπει να πατάς το Read more...
yannis27gr Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 @Λεφτερης: ΟΚ, έγινε αν και δεν είδα διαφορά στην ιστοσελίδα. @Μάρκος: Είχες δίκιο, δεν είχαν όλοι οι τίτλοι τη δυνατότητα να σε μεταφέρουν στο άρθρο, διορθώθηκε!
macabre_sunsets Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Εφόσον το «Υποβολή Άρθρου» είναι μόνο για εγγεγραμένα μέλη (αν καταλαβαίνω καλά), γιατί δεν το κάνεις να φαίνεται μόνο σε αυτά;
yannis27gr Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μα γιατί θέλω ενεργούς χρήστες. Άλλωστε, έφτιαξα το μήνυμα που έβγαζε αν πατούσε κάποιος "Υποβολή άρθρου" χωρίς να είναι εγγεγραμμένος και του εξηγεί ότι πρέπει να εγγραφεί πρώτα για να μπορέσει να ποστάρει. Btw, είδα και τις αλλαγές στην ιστοσελίδα με το αρχείο ελληνικής γλώσσας. Σωστός ο Λεφτέρης!
macabre_sunsets Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Πάσο σε αυτή την περίπτωση. Θα σου πρότεινα να αλλάξεις το «μέλη» σε «μέλος» (υποθέτω πως χρησιμοποιείς πληθυντικό ευγενίας).
yannis27gr Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Ναι, από την αρχή χρησιμοποιώ πληθυντικό ευγενείας, θα ήταν άτοπο και άκομψο να το σταματήσω σε μία λέξη Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις πάντως!
NiKoS WSN Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μα γιατί θέλω ενεργούς χρήστες. Άλλωστε, έφτιαξα το μήνυμα που έβγαζε αν πατούσε κάποιος "Υποβολή άρθρου" χωρίς να είναι εγγεγραμμένος και του εξηγεί ότι πρέπει να εγγραφεί πρώτα για να μπορέσει να ποστάρει. Αυτό ήθελα να σου πω και εγώ, έτσι μάλιστα θα έχεις και περισσότερους εγγεγραμμένους χρήστες!
yannis27gr Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα: Γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα να εμφανίζεται δίπλα στο άρθρο ο αριθμός που αυτό έχει αναγνωστεί; Χρειάζεται επιπλέον extension ή είναι θέμα του control panel που χρησιμοποιεί η εταιρεία που κάνει hosting;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.