stabill Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Καλημερα σε ολους & ολες Προσφατα απεκτησα την LG 47LX9500. Εχοντας ηδη ενα media player pc (Athlon X2, 2GB RAM DDR2-800, ενσωματωμενη καρτα γραφικων HD3200) δοκιμασα να δω καποιες ταινιες 3D που εν τω μεταξυ ειχα ηδη κατεβασει σε μορφη .mkv (side to side). Το pc αυτο στις απλες 1080p ταινιες δεν εχει το παραμικρο προβλημα στην αναπαραγωγη. Στις 3D ομως, δεν εβλεπα παρα μονο μια "μπερδεμενη" διπλη εικονα... Ψαχνοντας "εδω κι εκει", εμαθα οτι χρειαζεται εξοδος HDMI 1.4, κατι που (προφανως) δεν εχω εγω. Βρηκα μαλιστα και μια καρτα γραφικων (Sapphire 6450, http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-6450-PCI-Express-GDDR3-1GB-11190-02-20G.htm) η οποια το εχει, οποτε σκεφτομαι να την αποκτησω... Η ερωτηση μου ειναι η εξης: οντως ισχυει αυτο? οντως χρειαζεται κατι τετοιο, ή υπαρχει και κατι αλλο που δεν γνωριζω? Εδω να σημειωσω οτι συνδεοντας τον φορητο σκληρο μου δισκο ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ στην τηλεοραση, ειδα το 3D, αλλα χωρις ηχο (δεν εχω ενισχυτη, οποτε μαλλον δεν υποστηριζει DTS ο player της tv - ολα αυτα υποθετικα). Eυχαριστω εκ των προτερων!!!!! Σταυρος
phanispal Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Εχμμ, δε χρειάζεσαι και γυαλιά εκτός των άλλων;
stabill Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Εχμμ, δε χρειάζεσαι και γυαλιά εκτός των άλλων; Μα....... εννοειται πως εχω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Silverage Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δεν ξέρω αλλά μήως θέλει οι ταινίες να είναι γυρισμένες σε 3D;
stabill Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δεν ξέρω αλλά μήως θέλει οι ταινίες να είναι γυρισμένες σε 3D; και αυτο εννοειται..................................................................................
phanispal Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Ποιον player χρησιμοποιείς; Δυστυχώς ή ευτυχώς, τίποτα δεν εννοείται.
stabill Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μεσω pc εχω δοκιμασει με VLC, MEDIA PLAYER CLASSIC & POWER-DVD 10, αλλα οπως προανεφερα δεν φαινεται καλα, μαλλον λογω του HDMI (τουλαχιστον ετσι διαβασα σε διαφορα αλλα sites). Στον εσωτερικο player της τηλεορασης ειμαι ΟΚ, αλλα δεν εχω ηχο, μαλλον λογω του οτι δεν υποστηριζεται το DTS...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.