Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχουν περασει 24 ωρες απο τοτε που εκανα το review ομως...

Εντωμεταξυ, η opera mini beta ενημερωθηκε σημερα. Θα γυρισω το τηλεφωνο στα ελληνικα αργοτερα να δω αν φτιαχτηκε το προβλημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν διορθωθηκε τελικα το θεμα με τη γλωσσα. Και η αναφορα δεν βγαινει γενικως, ουτε αν τη γραψω απο το κινητο.

πολυ αγχος εχεις για την αναφορα.. θελει τουλαχιστον 3-4 μερες.

Οταν εγραψα το review για το the ssh client ειχε περαστει αμεσως! Και αυτο που επισημαινω εκει ειναι σημαντικο προβλημα, που πρεπει να φτιαχτει αμεσα, αλλιως θα παρει και αλλες βαθμολογιες του 1* και ειναι κριμα.

Καλύτερα να επικοινωνήσεις μέσω email πάρα μέσω κριτικής.ετσι είχα βρει άκρη για μια εφαρμογή το sofascore livescore.και σε εμένα κάποιες κριτικές αργούν ενώ σε άλλους όχι!

παιδια καλημεραα. σε lumia 920 φιλου η φωτεινοτητα της οθονης μερικες φορες τρεμοπαιζει οταν ειναι κατω απο εντονο φως. εχει την ρυθμιση σε αυτοματη. παιζει ρολο αυτο η να το παει σε καμμια nokia για check ?ευχαριστω.

Αν τη βαλει στο χαμηλο/μεσαιο/υψηλο κανει τα ιδια? Και σε μενα συμβαινει αυτο οταν το εχω στο αυτοματο, αλλα με ομαλο τροοχι. 

οχι. οταν ειναι παντα στο μεσαιο πχ δε το κανει//μονο οταν ειναι στο αυτοματο.

Με λίγο γκουγκλαρισμα είδα ότι σε μερικούς λύνεται το πρόβλημα αν κάνουν κάποια από τα παρακάτω.

Να απενεργοποιήσεις την βοήθεια ανάγνωσης υπό ήλιο.

Απενεργοποίηση του κινητού και ενεργοποιηση σε απόλυτο σκοτεινό περιβάλλον.

Χειροκίνητη φωτεινότητα

Soft reset.

Εγώ θα έλεγα να το κοίταζε η νοκια καλου κακού γιατί τα 920 είναι τα πιο 'ζημιαρικα' Lumia.(άποψη μου)

• Like 1

Με λίγο γκουγκλαρισμα είδα ότι σε μερικούς λύνεται το πρόβλημα αν κάνουν κάποια από τα παρακάτω.

Να απενεργοποιήσεις την βοήθεια ανάγνωσης υπό ήλιο.

Απενεργοποίηση του κινητού και ενεργοποιηση σε απόλυτο σκοτεινό περιβάλλον.

Χειροκίνητη φωτεινότητα

Soft reset.

Εγώ θα έλεγα να το κοίταζε η νοκια καλου κακού γιατί τα 920 είναι τα πιο 'ζημιαρικα' Lumia.(άποψη μου)

νομιζω ειναι ηδη καλυτερα με την χειροκινητη φωτεινοτητα. παντως και εγω που εχω το 920 δε μοθ παρουσιασει το παραμικρο. ευχαριστω για τις απαντησεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...