Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για καμία εργασία πια αυτή η εταιρία.ουτε αλφαβητικά βολεύει.το Wi-Fi θα είναι κάτω κάτω και αλλα άσχετα πρώτα?θα μπορούσαν πολύ απλά να έβαζαν τη σειρά ανάλογα με την χρήση και τις επιλογές του χρήστη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε και?απλα στο παράδειγμα που έδωσα είναι ότι δεν εξυπηρετεί καθόλου αλφαβητικά.θα βλέπεις άσχετα πράγματα πρώτα όπως about,advertising I'd,feedback,apps corner,accessory apps,access point, και αλλα πάρα πολλά.

έχω ένα προβλημα, αν μπορεί κανείς να βοηθήσει θα του ήμουν υπόχρεως.
Σήμερα, καθώς πήγαινα στη σχολή είχα το κινητό στη τσέπη. Μόλις το έβγαλα από τη τσέπη είδα ότι δεν ανταποκρινότανε. Συγκεκριμένα εμφάνιζε την quick glance οθόνη, το ρολογάκι δηλαδή όταν πέρναγα πάνω από τον αισθητηρα το χέρι αλλά δεν ανταποκρινόταν στο power button ούτε στο διπλό ταπ στην οθόνη. Μετά δοκίμασα να πατήσω το power button kai to volume down. Με αυτό έκανε restart αλλά μου εμφανίζει το μήνυμα "Προσπαθήστε πάλι σε xxx λεπτά" το οποίο το βγάζει όταν πατάς λάθος τον κωδικό κλειδώματος πολλές φορές. Μου άλλαξε και την ημερομηνία και την εβαλε ότι ειναι Μάιος. Οπότε θέλω να ρωτήσω, πως μπορώ να το ανοίξω τώρα πέρα από το να περιμένω το χρονικό διαστημα που λεει?

lumia 925 wp 8.1

to soft reset δεν ειναι power button and volume down? αυτο το εχω κανει ήδη.
Του ξαναέκανα και απλά μου ξανάρχισε να μετράει τα λεπτά από την αρχή.

αυτο το πρόβλημα έχω και γω. http://answers.microsoft.com/en-us/winphone/forum/wp8-wppersonal/locked-due-to-wrong-password-for-21711-mins/889c8b9c-2166-4f89-9802-896f209d7465?page=1

το έκανα αυτό, το λεω και στο πρώτο post. Δε βοήθησε.
Ξέρει κανεις κανένα nokia care κοντά στον βύρωνα

Έκανα hard reset τελικά. Είχε back up από 26 αυγούστου οπότε δεν εχασα και πολλά.

ΑΜΗΝ!

http://www.wpcentral.com/opera-mini-browser-taking-sign-ups-test-beta-windows-phone-version

Παω να γραφτω να την κατεβασω και ξαναποσταρω.

---edit

Γραφομαι και μου ερχεται αυτο το email (1η εικονα) στο gmail. Παταω "yes, subscribe to this list", με παει στην σελιδα που φαινεται στη 2η εικονα, παταω "continue to our website" και με παει παλι στο www.opera.com/wpbeta! Το ιδιο πραγμα ειτε το ανοιξω απο το κινητο ειτε απο το pc. Wtf?

Ειναι κανεις με λογαριασμο στην ms να το δοκιμασει ή να ζητησω απο το γειτονα με το 630 να το κανει? :P

post-124002-0-99246400-1409725425_thumb.png

post-124002-0-46366200-1409725437_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...