Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με επιφύλαξη...το network+ πρέπει να είναι της νοκια αποκλειστικά.μάλλον πρέπει να πας στα SMS και ρυθμίσεις.εκει ίσως βρεις κάτι για character encoding και θα το βάλεις στο reduced support

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρέπει να βάλεις region και γλώσσα τηλεφώνου σε English united states.προσωπικά δεν αξίζει γιατι δεν μπορεί να σου προσφέρει τίποτα γιατί δεν υποστηρίζει Ελλάδα.πχ αν της πεις να σου βρει το κοντινότερο βενζινάδικο ή κάτι αλλο δεν θα το βρει.

• Like 1

Περασε κανενας την cyan σε lumia 620 με dp;

Εχει λιγες μερες που εγινε available σε ελλαδα αλλα δεν μου εμφανιζει το update.Μην μου πειτε οτι πρεπει να γυρισω σε wp8 με νοκια recovery tool.

Πρέπει να έχεις ανοιχτές και τις υπηρεσίες τοποθεσίας.κατι αλλο δεν υπάρχει :P

Δεν ξερω μαλλον δεν γινετε κριμα γιατι παλια την ειχα και που και που επαιζα μαζι τη και την εδειχνα σε κανεναν που ειχε iphone και ζηλευε :P βεβαια εχω την dev8.1 black τωρα θα δουμε..!! :P ευχαριστω παντως..!!

Επειδη το bet365 εχει ζητηθει και παλια απο αλλο χρηστη, ημουν ετοιμος να αναφερω την mobile εκδοση του, mobile.bet365.com, αλλα την ανοιξα τωρα και ειδα λεει αυτο

Παρακαλώ προσέξετε ότι το www.bet365.com δεν είναι πλέον διαθέσιμο σε κατοίκους που διαμένουν στην Ελλάδα. Κάτοικοι που διαμένουν στην Ελλάδα μπορούν να έχουν πρόσβαστη στο www.bet365.gr που λειτουργεί μέσω της B2B Gaming Services (Malta) Limited.

Ειδα επισης οτι εχει και επισημη εφαρμογη, αλλα ειναι region restricted.

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/bet365/4236c0b4-9a3a-4618-b805-b4c8b9650b2e

Οποτε μια εινια η λυση και για τις 2 περιπτωσεις: proxy απο Μαλτα και τερμα.

Ακυρο. Στο mobile.bet365.gr μπαινει κανονικα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...