Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οποιοδήποτε Lumia με dp δεν μπορεί να πάρει το cyan γιατί το έχουν σταματήσει προσωρινά εξ αιτίας κάποιου προβλήματος που κλειδώνει το κινητό.το τι και το οως δεν θα το αναλύσω εδω αλλα έτσι εχουν τα πράγματα.

1) περιμένεις ποτε θα αφήσουν την dp να δεχθεί την αναβάθμιση ή αν το θέλεις τόσο πολυ(δεν θα σου προσφέρει τπτ μην αγχώνεσαι)

2)φλασαρεις το κινητό με το πρόγραμμα της Nokia το φέρνεις στην έκδοση 8 και μετά περνάς τις ενημερώσεις και θα έχεις το cyan.υπ οψην ότι είναι πολύ χρονοβόρα διαδικασία θα χρειαστείς και 2 φορματ για να μην χάσεις κάποια πράγματα.αν το ψάξεις θα μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οποιοδήποτε Lumia με dp δεν μπορεί να πάρει το cyan γιατί το έχουν σταματήσει προσωρινά εξ αιτίας κάποιου προβλήματος που κλειδώνει το κινητό.το τι και το οως δεν θα το αναλύσω εδω αλλα έτσι εχουν τα πράγματα.

1) περιμένεις ποτε θα αφήσουν την dp να δεχθεί την αναβάθμιση ή αν το θέλεις τόσο πολυ(δεν θα σου προσφέρει τπτ μην αγχώνεσαι)

2)φλασαρεις το κινητό με το πρόγραμμα της Nokia το φέρνεις στην έκδοση 8 και μετά περνάς τις ενημερώσεις και θα έχεις το cyan.υπ οψην ότι είναι πολύ χρονοβόρα διαδικασία θα χρειαστείς και 2 φορματ για να μην χάσεις κάποια πράγματα.αν το ψάξεις θα μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες

οκ ευχαριστω.τι παραπανω σου δινει δηλαδη η cyan?

@dimosthenis1984

Ερχεται σετ με τις εφαρμογες της nokia, πχ nokia camera. Τα action center κλπ ειναι features των wp 8.1, απλα τα διαφημιζει η nokia. Περισσοτερα εδω

http://www.nokia.com/global/windows-phone-cyan-update/

@ilektrolo

Το καταφερα! Σε ευχαριστω! Βεβαια, μου εβαλε την ημερομηνια και την ωρα ενα μηνα πισω, και "μηδενισε" (= τον γυρισε στην default τιμη που του βαζω καθε μηνα) τον μετρητη των δεδομενων. Δεν παρατηρησα κατι αλλο ακομα...

@dimosthenis1984

Ερχεται σετ με τις εφαρμογες της nokia, πχ nokia camera. Τα action center κλπ ειναι features των wp 8.1, απλα τα διαφημιζει η nokia. Περισσοτερα εδω

http://www.nokia.com/global/windows-phone-cyan-update/

@ilektrolo

Το καταφερα! Σε ευχαριστω! Βεβαια, μου εβαλε την ημερομηνια και την ωρα ενα μηνα πισω, και "μηδενισε" (= τον γυρισε στην default τιμη που του βαζω καθε μηνα) τον μετρητη των δεδομενων. Δεν παρατηρησα κατι αλλο ακομα...

8.1 εχω με ολα τα καινουργια χαρακτηριστικα. notification center κι λοιπα. αλλα εχω την black και αν κανω αναζητηση δε μου βγαζει την cyan.. αλλα δε βαριεσαι. δε θα εχει και καμμια αλλαγη

@jim_p τον μετρητή εμένα δεν το επηρεάζει απ όσο έχω παρατηρήσει!ίσως έχει να κάνει με την ώρα που χάλασε γι αυτό.στο 920 έχω βάλει αυτόματη ώρα.σου λύθηκε το πρόβλημα με τις ip?

@dimosthenis1984 υποτίθεται ότι το cyan θα βελτιώσει την κάμερα,μπαταρία και εγώ δεν ξέρω τι αλλο.αλλά δε ξένα φόρουμ για το 920 δεν έχουν δει καμια αλλαγή.ισως να βελτιώνει λίγο το 1520 αλλα από 925 και κάτω τπτ

Απο την Cyan, εγω ειδα βελτιωση λιγο στην μπαταρια και αρκετα πολυ καλη βελτιωση στις low light photos (εχει μειωθει ο θορυβος)

(παντα για την Νοκια καμερα μιλαω και οχι για την stock της microsoft.)

Και εγω την ωρα στο αυτοματο την εχω. Απλα δεν την παιρνει απο το ιντερνετ αλλα απο τον παροχο! Και επειδη εχω την ιδια sim σε αλλο κινητο, ειχα το 620 σε λειτουργια πτησης, οποτε δεν συνδεθηκε στο δικτυο, οποτε εμεινε με οτι ωρα ειχε απο το soft reset.

Το θεμα με το tethering εφτιαξε παντως :)

• Like 1

http://www.wpcentral.com/lumia-cyan-update-now-live-att-lumia-1020-and-1520-preview-users

Όπως γράφει και στο σαιτ ξεκίνησε η αναβάθμιση σε αυτούς που εχουν dp στα Lumia 1020 και 1520 του παροχου at&t.οπότε θα λύθηκαν τα προβλήματα που υπήρχαν πριν.

Μου ηρθε χτες ενα 520, που αγορασε καποτε η ξαδερφη μου απο το ιντερνετ, να του κανω την ενημερωση σε cyan. Απ'οτι φαινεται ειναι με firmware της ιταλικης vodafone. Εκτος απο τα κολληματα που κανει μια στο τοσο, πχ να αργει να μπει ή να βγει απο καπου για 1-2 δευτερα, οταν ανοιγει ορισμενα και μικρα dropdown menu (πχ ολα στο ρυθμισεις > κινητη τηλεφωνια + sim) κανει σαν να παγωνει και περιμετρικα της οθονης εμφανιζονται χιονια, ενω το dropdopwn menu δεν φαινεται να ανοιγει. Πατωντας το πισω, κλεινει το μενου και συνεχιζει κανονικα :/

Του εκανα ενα soft reset αλλα δεν αλλαξε κατι. Τι αλλο μπορω να κανω?

Hard reset δηλαδή format και αν φτιάξει...κανε ένα backup πρώτα αλλα να ξέρεις ότι δεν αποθηκεύονται όλα.πχ όσα παιχνίδια δεν είναι για 8.1 θα σβηστεί η πρόοδος σε αυτά.γενικα το έχω πει και παλιότερα ότι για μένα η 8.1 έκδοση δεν είναι σταθερή όπως η 8

Γρήγορη ερώτηση, πόσους χαρακτήρες έχετε στα μηνύματα ? Εγώ στα ελληνικά και με κεφαλαία και μικρά έχω 70. Στα wp7.8 με το παλιό κινητό δεν είχα τέτοιο θέμα.

Πήγαινε στις ρυθμίσεις,δικτυο+ και βάλε μειωμένο στους χαρακτήρες SMS.έχει κάνει με την κωδικοποίηση.δεν θα αλλάξει κάτι στα μηνύματα που θα στέλνεις.

Πήγαινε στις ρυθμίσεις,δικτυο+ και βάλε μειωμένο στους χαρακτήρες SMS.έχει κάνει με την κωδικοποίηση.δεν θα αλλάξει κάτι στα μηνύματα που θα στέλνεις.

Μια μικρή βοήθεια ακόμα γτ το έχω στα αγγλικά. Settings -> cellular + data -> δε βλέπω κάτι σχετικό με μειωμένο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...