lifeowner771 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Eνα παραξενο πραγμα...Με το που θελω να κανω κατι,αρχιζουν ολα τα προβληματα..Αφου περναγα μουσικη απο τις 3 μεχρι τις 11,γιατι το client για mac σερνεται,μαθαινω οτι τα εχει παιξει το xbox music και το store ειναι κατω...great
lifeowner771 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μια απορια ακομα..Η καρτα που εχω ειναι class 4 32gb.Κατεβασα και το mix radio,αλλα για να παιξω τραγουδι,παιρνει γυρω στα 4-5 δευτερολεπτα.Ειναι φυσιολογικο;Η συσκευη που εχω ειναι lumia 620 wp 8.1
Unabomber Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 φουλαρισμενη ειναι ? με το MixRadio κατευθειαν τα παιζει…. εχω περιπου 17gb mp3 στην εσωτερικη μνημη.
lifeowner771 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Σχεδον..Εχει μεινει περιπου 1.5 με 2gb..Εσενα ισως παιζει ρολο επειδη ειναι εσωτερικη..Δεν εχω και αλλο τηλεφωνο να δοκιμασω να δω ποσο γρηγορα τα διαβαζει
Unabomber Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Συνηθως η class 10 ειναι οι γρηγορες καρτες…. Οι class 4 ειναι για τα πανηγυρια σε κινητα και καμερες…. Σαφως η εσωτερικη ειναι πιο γρηγορη. Με το Χbox music παλι με καθηστερηση επαιζαν τα mp3 ?
lifeowner771 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Tσαμπα τα 18 ευρω δηλαδη..... Ναι με καθυστεριση επαιζαν,αλλα καμια σχεση με το Nokia radio το οποιο σε συγκριση με το xbox,ειναι σαν να πεταει..Ειναι προσωρινο το τηλεφωνο αρα νομιζω πως μπορω να αντεξω για δυο τρεις μηνες χωρις πολυ μουσικη..Αμα εμενα με τα μισα τραγουδια λογικα θα ειναι πολυ πιο γρηγορο ετσι;Τωρα εχω γυρω στα 3000 τραγουδια..Αμα εβαζα 1000-1500 μηπως δεν εχω θεμα;
Unabomber Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Η καρτα παει σαν σαυρα γιατι εχει χαμηλο read/write οποτε δεν θα δεις και καμια ουσιαστικη διαφορα αν διαγραψεις τα μισα.
lifeowner771 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Nαι σιγουρα..Απλως αμα εχει να διαβασει τα μισα ισως τελειωνει πιο γρηγορα...Θα το δοκιμασω αυριο και θα πω
lifeowner771 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Κατεβασα μια εφαρμογη που λεγεται music hub..Ειναι ουσιαστικα το παλιο layout του xbox music.Μεσω της εφαρμογης αυτης,τα φορτωνει με την μια..Ουτε αργει να μου βγαλει τα αλμπουμ,ουτε τιποτα.Αρα λογικα με ενα update του xbox music θα ειναι οκ
AfterForever Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Η native εφαρμογή για μουσική είναι άθλια. Άδεια, αργή κτλ Έχουμε καμιά καλή πρόταση; Το πιο σπαστικό είναι ότι αργεί.
lifeowner771 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Η native εφαρμογή για μουσική είναι άθλια. Άδεια, αργή κτλ Έχουμε καμιά καλή πρόταση; Το πιο σπαστικό είναι ότι αργεί. Tης Νοκια η εφαρμογη ειναι καλη.Αλλα εμενα μου ειναι παλι αργη..Οχι τοσο οσο οσο το xbox music hub βεβαια..Εγω χρησιμοποιω το music hub..Ειναι σαν port του παλιο music hub και παει σφαιρα
jim_p Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Πριν λιγο διαπιστωσα οτι πλεον δεν κανει tethering! Για την ακριβεια, δεν δινει ip σε οτιδηποτε παει να συνδεθει πανω του. Τι να κανω, εκτος απο hard reset που δεν μπορω να το πετυχω με τιποτα? L620 με lumia black ενημερωμενο σε wp8.1u1
ilektrolo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Κάνε soft reset μην αλλάξει κάτι.τις προάλλες εμένα αρνιόταν να ανοίξει το viber και i.e και με soft reset έφτιαξε.
jim_p Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Αυτο που γινεται με το power button + volume down? Δεν το πιανει ουτε αυτο :/ Χαμηλωνει τον ηχο στο 0, αφου παταω το volume down, και μετα βγαζει την κλασσικη οθονη για απενεργοποιηση, αφου εχω πατημενο το power button. Τα ιδια κανει και για το hard reset.
ilektrolo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Ακριβώς σωστά το κανεις και σωστά στα εμφανίζει.αν όμως τα κρατήσεις για λίγη ώρα ακόμα πατημένα τα κουμπιά τότε θα δονησει και θα σβήσει.παρολα αυτά κάνε απλή επανεργοποιηση της συσκευής αν δεν πιάσουν τα κουμπιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα