lifeowner771 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Αυτο το ρολοϊ ειναι η εφαρμογη της htc? Η εφαρμογη για τον καιρο ποια ειναι? ωραίο φόντο . Πως το έκανες ρει ; Λοιπον..Το ρολοι λεγεται Clock Hub και ο καιρος Blue Skies Στην 8.1,σου δινεται η επιλογη για 3 σειρες με "τουβλα" και μπορεις επισης να βαλεις ενα wallpaper σαν "χρωμα" τουβλου,αντι για τα παραδοσιακα χρωματα οπως το κιτρινο η το κοκκινο,διαλεγεις ενα wallpaper. Αυτο που εχετε να κανετε ειναι να επιλεξετε την επιλογη για 3 σειρες απο τουβλα και να βρειτε ενα τελειως μαυρο wallpaper απο το google images και να το βαλετε σαν wallpaper.Μετα ειναι δικη σας επιλογη το πως θα φτιαξετε το setup.Απλως καποιες εφαρμογες δεν εχουν transparent tile,οποτε θα χρειαστει να ψαξετε στο store:transparent tile για να εχετε καποιες εφαρμογες transparent.Το twitter για παραδειγμα δεν εχει transparent tile,αλλα μεσω της εφαρμογης που θα κατεβασετε,θα εχετε.Mια επισημανση απλως..Δεν θα ειναι πια live tile αλλα static.Πχ αμα εχετε καποια ειδοποιηση στο twitter,δεν θα σας εμφανιστει στο εικονιδιο.(μονο στo notification panel λογικα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 εμφάνιση περισσότερων πλακιδίων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lifeowner771 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Εννοεις το πως λεγεται η επιλογη;Στα ελληνικα δεν ξερω πως,γιατι το τηλεφωνο το εχω στα αγγλικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 το έφτιαξα ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salida Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Λοιπον..Το ρολοι λεγεται Clock Hub και ο καιρος Blue Skies Ωραία ιδέα το κόλπο με το μαύρο φόντο thnx !! Το clock hub πολύ ωραίο αλλά το blue skies αρκετά μέτριο ...για τον καιρό μπορείτε να δοκιμάσετε το Vieather που υποστηρίζει και transparent tile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lifeowner771 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Ειναι το πρωτο που βρηκα και δεν το πολυεψαξα..Εχει το κακο αμα το γυρισεις στα κανονικα χρωματα,πως δεν βλεπεις τα γραμματα,περα απο την τοποθεσια και τον βαθμο.Μαλλον θα το αλλαξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Και το blue skies εχει transparent tile. Εχει παρατηρησει κανεις μεγαλυτερη καταναλωση της μπαταριας οταν στην start screen εχει ενεργα τα πολλα tiles (αυτο που παιρνει 6 μικρα οριζοντια)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salida Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Και το blue skies εχει transparent tile. Εχει παρατηρησει κανεις μεγαλυτερη καταναλωση της μπαταριας οταν στην start screen εχει ενεργα τα πολλα tiles (αυτο που παιρνει 6 μικρα οριζοντια)? Ναι έχει transparent tile, απλά εμένα μου φάνηκε "φτωχό" τόσο απο πλευράς πληροφοριών οσο και από πλευράς ανανέωσης των πληροφοριών (κάθε 3 ώρες). Αυτό που είπες με τη μπαταρία με έβαλε σε σκέψεις...με το ατιβ βγάζω με το ζόρι μια μέρα αλλά πάντα είχα τα πολλά tile .ισως χρειαστεί να το δοκιμάσω με τα λίγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsoss1 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Παιδιά καλησπέρα σας έχω ένα θέμα με το Lumia 1320 μετά που το αναβαθμισα σε cyan έκδοση δλδ 8.1 δν λαμβάνει μηνύματα ούτε από viber ουτε από Skype ούτε από facebook...για να λάβω ένα μήνυμα πρέπει να ανοίξω την εφαρμογή... Με αποτέλεσμα όταν μ στείλουν μήνυμα να μην το λαμβάνω μέχρι να μπω στην εφαρμογή.... Τι φταίει ρε παιδιά;;; και πως μπορώ να το διορθοσω αυτό;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lifeowner771 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Και το blue skies εχει transparent tile. Εχει παρατηρησει κανεις μεγαλυτερη καταναλωση της μπαταριας οταν στην start screen εχει ενεργα τα πολλα tiles (αυτο που παιρνει 6 μικρα οριζοντια)? Δεν ειχα προσεξει κατι..Αν και το εβγαλα επειδη ηταν πολυ μικρα λογω μεγεθους τηλεφωνου και δεν εβλεπα τιποτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsoss1 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Το πρόβλημα με το Skype viber facebook υπάρχει σε κανέναν άλλο;;; βλέπω και το έχουν πολλοί στο εξωτερικό απ'οτι διαβάζω στο google αλλά δν βρισκω λύση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salida Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Το πρόβλημα με το Skype viber facebook υπάρχει σε κανέναν άλλο;;; βλέπω και το έχουν πολλοί στο εξωτερικό απ'οτι διαβάζω στο google αλλά δν βρισκω λύση.... Εγώ δεν είχα κάποιο πρόβλημα αλλά μήπως έχουν κλείσει για κάποιο λόγο τα notifications μέσα απο την εφαρμογή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsoss1 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Τα έχω κοιτάξει ολα... Είναι ανοιχτά... Δν μπορώ να καταλάβω τι παίζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lifeowner771 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Eιναι σε κανεναν αλλον down το store;Και κατι ακομα..Εχω μια micro sd 32gb και την εχω γεμισει σχεδον(εχουν μεινει 1,5gb)με τραγουδια..Το xbox music ομως,σερνεται.Αργει να φορτωσει τραγουδια,καποια δεν μου τα εμφανιζει καν ενω ειναι περασμενα(οταν παω να τα βγαλω απο το client για mac,βγαινουν κανονικα) και σε πολλα τραγουδια δεν εχει album cover...Εχει αρχισει και μου την βιδωνει λιγο Θα κατεβαζα το nokia music αλλα οπως ειπα πιο πανω,εχει πεσει το store Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Εδω και κανα τεταρτακι ειναι down το store…. Για music δες και το MixRadio. Eγω αυτο δουλευω με τα mp3 μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα