Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατεβασα το viber for wp7.

Μπορω να στειλω μηνυματα, να κανω κληση, ομως αν στειλουν ηχητικο μηνυμα δεν μπορω να το ακουσω με τιποτα. Το ιδιο και με τα stickers.

Γιατι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οχι φιλε μου.

Εχεις το region σε ιταλια; διοτι εχω την εντυπωση οτι και το δικο μου ιταλικο ειναι (το πηρα απο birdphone)

εχω την 8.1 preview αλλα δεν μου βγαζει update.

Oχι το region το εχω us για να εχω και την κορτανα.Ισως να μην μπορει να σου ερθει επειδη εχεις την preview και πρεπει να πας στην 8.Ειχα διαβασει κατι τετοιο(δεν παιρνω και ορκο οτι ισχυει ομως)Ηταν branded ιταλικο;Πχ Vodafone;

• Like 1

Οχι δεν είναι Vodafone. Ιως και να χρειάζεται downgrade σε 8 πρώτα.θα περιμένω λίγες μέρες και αν δεν γίνει θα το κάνω downgrade και από εδώ και πέρα ποτε ξανά preview.

• Like 1

Για οσους εχουν την 8.1,ο συνδιασμος των τριων σειρων με tiles και μαυρο για wallpaper,ειναι ιδανικο για "ενδιαφερουσες τροποποιησεις" του homescreen

πχ:

post-255384-0-98160200-1407874472_thumb.png

• Like 4

Εβαλε μια καταμαυρη εικονα για φοντο της start screen σε wp 8.1.

Στα δικα μου τωρα...

Τι τυπους βιντεο παιζουν τα κινητα σας? Εδω λεει οτι το 620 μου παιζει "3G2, 3GP, MP4, WMV, AVI, M4V, MOV".

Εβαλα mp4 με υποτιτλους, δεν κανει seeking και δεν δειχνει καν τους υποτιτλους. Εβαλα avi, δεν το παιζει. Εβγαλε ενα κωδικο σφαλματος, μου ζητησε να τον ψαξω στο ιντερνετ και τη 2η φορα που πηγα να πατησω το ιδιο αρχειο πηγε να το ανοιξει με τον pocket file manager, o οποιος εβγαλε ενα "retrieving..." και κολλησε το συμπαν! Αναγκαστηκα να βγαλω τη μπαταρια!

Τι να κανω? Τι αρχεια παιζει πραγματικα και με υποτιτλους? Να δοκιμασω softsubbed .mkv?

τεσπα. Όταν το δει ο άνθρωπος ας μου απαντήσει μπας και βγάλουμε άκρη μιας και δεν γίνομαι κατανοητός από ότι φαίνεται στο τι ρωτάω και τι απαντήσεις παίρνω. Ευχαριστώ

Εβαλε μια καταμαυρη εικονα για φοντο της start screen σε wp 8.1.

Στα δικα μου τωρα...

Τι τυπους βιντεο παιζουν τα κινητα σας? Εδω λεει οτι το 620 μου παιζει "3G2, 3GP, MP4, WMV, AVI, M4V, MOV".

Εβαλα mp4 με υποτιτλους, δεν κανει seeking και δεν δειχνει καν τους υποτιτλους. Εβαλα avi, δεν το παιζει. Εβγαλε ενα κωδικο σφαλματος, μου ζητησε να τον ψαξω στο ιντερνετ και τη 2η φορα που πηγα να πατησω το ιδιο αρχειο πηγε να το ανοιξει με τον pocket file manager, o οποιος εβγαλε ενα "retrieving..." και κολλησε το συμπαν! Αναγκαστηκα να βγαλω τη μπαταρια!

Τι να κανω? Τι αρχεια παιζει πραγματικα και με υποτιτλους? Να δοκιμασω softsubbed .mkv?

Ταινιουλες σε mp4 και avi με srt υποτιτλους παιζει κανονικα το δικο μου, με το Moliplayer Pro. Αλλα υποστηριζει ολα τα φορματ απο οτι ξερω.

Ουτε κολληματα ουτε τιποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...