andrikakis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Το λειτουργικό στο κινητό μου θέλω να είναι απλό, χωρίς πολλά φρου φρου, σταθερό, χωρίς lag , εύχρηστο, να μην καταναλώνει τζάμπα και βερεσέ μπαταρία και να δίνει τις αναβαθμίσεις γρήγορα στα περισσότερα μοντέλα και όχι επιλεκτικά στις ναυαρχίδες. Το wh καλύπτει τα παραπάνω, έτσι ώστε η επόμενη αλλαγή να είναι αυτή από android; Επειδή δεν το έχω δοκιμάσει καθόλου και είδα ότι βγαίνει το Μ8 μ' αυτό το λειτουργικό, ρωτάω εσάς τους έμπειρους σ' αυτό. Ειναι ακριβως οτι χρειαζεσαι. Βεβαια θα σου προτεινα καλυτερα το lumia 930 για τις εξτρα εφαρμογες της nokia αλλα ειναι καθαρα θεμα γουστου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Ευχαριστώ, πάντως δεν έφτασα ακόμα για αλλαγή συσκευής ,περισσότερο θέλω να μάθω για τα πλεονεκτήματα έναντι στο android. Το 930 έχει τον 800 ενώ το Μ8 θα έχει λογικά τουλάχιστον τον 801.Το θέμα κάμερα δεν με ενδιαφέρει και πολύ και τέλος σαν εμφάνιση προτιμώ το Μ8. Αλλά δεν είναι επί του παρόντος αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Ευχαριστώ, πάντως δεν έφτασα ακόμα για αλλαγή συσκευής ,περισσότερο θέλω να μάθω για τα πλεονεκτήματα έναντι στο android. Το 930 έχει τον 800 ενώ το Μ8 θα έχει λογικά τουλάχιστον τον 801.Το θέμα κάμερα δεν με ενδιαφέρει και πολύ και τέλος σαν εμφάνιση προτιμώ το Μ8. Αλλά δεν είναι επί του παρόντος αυτό. Για την εμφάνιση οκ, αλλά μην ξεχνάς ότι το ένα είναι nokia και υποστιρίζεται με τα μπούνια στα windows phone 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilektrolo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Το λειτουργικό στο κινητό μου θέλω να είναι απλό, χωρίς πολλά φρου φρου, σταθερό, χωρίς lag , εύχρηστο, να μην καταναλώνει τζάμπα και βερεσέ μπαταρία και να δίνει τις αναβαθμίσεις γρήγορα στα περισσότερα μοντέλα και όχι επιλεκτικά στις ναυαρχίδες. Το wh καλύπτει τα παραπάνω, έτσι ώστε η επόμενη αλλαγή να είναι αυτή από android; Επειδή δεν το έχω δοκιμάσει καθόλου και είδα ότι βγαίνει το Μ8 μ' αυτό το λειτουργικό, ρωτάω εσάς τους έμπειρους σ' αυτό. όλα αυτά που λες ισχύουν.Στο θέμα των ενημερώσεων είναι ψυχολογικό θα έλεγα.και άμα παίρνουν περισσότερες ενημερώσεις και υποστηρίζεται τι έγινε?αφού πάλι λιγότερα πράγματα θα κάνεις από ένα android που δεν θα έχει ενημερωθεί ποτέ.Είναι όπως το είπες όμως,απλό εύχρηστο κλπ,αν δεν έχεις πολλές απαιτήσεις από smartphone πάρε wp.Το καλύτερο wp για μένα αυτή τη στιγμή είναι το 1520,αν σου αρέσουν οι ίντσες να το προτιμήσεις. Εγώ έχω το lumia 920.Σε θέμα μπαταρίας αν δεν το πειράζω δεν καίει τίποτα απολύτως.Οταν ασχολούμαι όμως η μπαταρία εξαφανίζεται.με το 1520 δεν θα έχεις τέτοια θέματα.Ακόμα και το 625 της γυναίκας μου που πήρα πρόσφατα στα 110 ευρώ(καινούργιο) και έχει ίδια μπαταρία με το 920(2000mah)η διάρκεια της μπαταρίας δεν έχει καμία σχέση με το 920.Θεωρώ ότι κάνω βαριά χρήση στο 920 και το φορτίζω 2 φορές την ημέρα.1 προς το μεσημέρι και άλλη μια προς βράδυ. Γνώμη μου να μην πάρεις το 930 γιατί είναι πανάκριβο και δεν νομίζω να ικανοποιηθείς για τα λεφτά που θα δώσεις εκτός και αν δεν σε απασχολεί το κόστος. edit...τώρα είδα οτι στο skroutz το 930(32gb) είναι στα 463.είχα μείνει στην 500αρα εγώ και το 1520 εξαφανίστηκε το 16gb που ήταν στα 350 ευρώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salida Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, μόλις κατέβασα Windows Phone 8.1 Update 1 . Είναι περίπου 200mb , στο restart (με τα γρανάζια) έμεινε αρκετή ώρα κολλημένο στην αρχή αλλά μετά προχώρησε σφαίρα. σε ativ s πλέον έχω τα ακόλουθα. OS: 8.10.14147.180 FW: 2424.13.11.2HW: 15.15.1.0Radio SW: 2424.13.9.1 Tο bug με τη κάμερα που πρώτα βγάζει φώτο και μετά ανάβει το flash υπάρχει ακόμα (αυτό μάλλον είναι θέμα της samsung) edit1: είδα αυτό και κατάλαβα τσιμπάμε το tile και το ακουμπάμε πάνω σε άλλο παρατεταμένα... έτσι κάνει folder :) Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2014 από salida Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Guys μια γρηγορη ερωτηση. Πηρε η αδερφη μου ενα Νοκια 630 ή 530 (ενα με windows 8.1 τελος παντων ). Πηγα να κατεβασω ενα App Locker (το πρωτο που βρηκα) και μου λεει πως οι native εφαρμογες δεν κλειδωνουν και πως οσες κλειδωνουν ειναι μονο τα tiles και οχι εντελως η εφαρμογη. Υπαρχει οντως αυτο το restriction? Παρακαμπτεται? Ειμαι εντελως ασχετος με τα winpho οποτε bear with me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Ναι, πρεπει να ειναι αληθεια τα οσα λεει. Η ασφαλεια στα wp ειναι αρκετα σφιχτη ωστε να εμποδισει μια εφαρμογη να επεμβενει στα πραγματα μιας αλλης εφαρμογης, οποτε λογικο μου φαινεται να κλειδωνει μονο τα tiles. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Μου ηρθε χτες ενα lumia 630 να το κανω ανθρωπινο, δηλαδη να πεταξω τη σαβουρα και να περιορισω τα tiles μπροστα στα απολυτως απαραιτητα. Εχει wp 8.1 και lumia cyan απο τη μαμα του. Και καπου εδω ειναι που το συγκρινω με το δικο μου 620 (lumia black με wp8.1u1) ... - Παραβλεπω το οτι δεν εχει μπροστινη καμερα και φλας. Ειναι δυνατον να μην εχει πυξιδα? Ετυχε ο χρηστης του να εινια απο αυτους που μια στο τοσο παιρνουν τα βουνα και απογοητευτηκε απο την ελλειψη αυτη. - Καπου μεσα στο μενου των ρυθμισεων εχει την επιλογη "usb", που δεν την εχει εμενα και πρεπει να πατησω στην αναζητηση "usb" και αααν θυμηθει να τη βγαλει. - Δεν βρηκα πουθενα την παιδικη γωνια :/ ---edit @stormrain Αυτο που λες, δηλαδη την προσβαση μονο σε συγκεκριμενες εφαρμογες, ειναι feature των wp8.1 update 1. Λεγεται apps corner και απλα δειχνει σε καποια "start screen" μονο τις εφαρμογες που εχεις ορισει εσυ, προστατευεται με κωδικο και αλλα τετοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 ---edit @stormrain Αυτο που λες, δηλαδη την προσβαση μονο σε συγκεκριμενες εφαρμογες, ειναι feature των wp8.1 update 1. Λεγεται apps corner και απλα δειχνει σε καποια "start screen" μονο τις εφαρμογες που εχεις ορισει εσυ, προστατευεται με κωδικο και αλλα τετοια. Ωπα καλο αυτο! Θενξ μαν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george888 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Παιδιά ειμαι με το Lumia 1020 στην preview έκδοση.Τελικα τώρα βγήκε η cyan στην Ελλάδα Vodafone η πρέπει να κανω downgrade για να πάρω την official? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δοκιμασε πρωτα αν σου το κανει με το κανονικο update και βλεπεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george888 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Ενημερωμένο μου λέει ότι είναι.Μηπως επειδή έχουμε πάρει με την preview άλλη μια αναβάθμιση μήπως αυτο φτεει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Γυρνα το στα 8 και θα σου βγαλει κατευθειαν την Cyan…. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelos3 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Ενημερωμένο μου λέει ότι είναι.Μηπως επειδή έχουμε πάρει με την preview άλλη μια αναβάθμιση μήπως αυτο φτεει? εχει θεμα παρακατω σου παραθετω και λινκ Site: wp preview developer bug ξεχασα να γραψω χθες οτι το συγκεκριμενο σαιτ προτεινει να περιμενεις να φιξαρουν το εντομο που προκαλει αυτα τα προβληματα γιατι αν κανεις ρολλμπακ θ χασεις τα προγραμματα και οτι παιχνιδια εχεις μεσα στο κινητο ολα τα αλλα γινονται back up και θα πρεπει ν τα ξαναπερνας.....εγω παντως θα περιμενω να το λυσει η μικρομαλακη Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2014 από trelos3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lifeowner771 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Βγηκε χτες το cyan update και για το lumia 620.Βεβαια το τηλεφωνο μου ειναι απο Ιταλια,γιαυτο και την πηρε καθως στην Ελλαδα δεν εχει βγει ακομα για την συγκεκριμενη συσκευη.Αρχικα σου ερχεται ενα μικρο update το οποιο "προετοιμαζει"το τηλεφωνο για την 8.1.Μολις γινει η εγκατασταση,σου βγαζει αμεσως ειδοποιηση πως εχεις ενα ακομα update.Παιρνει μπολικη ωρα,οποτε καλο ειναι να ειναι φορτισμενο το τηλεφωνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα