Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για την ώρα δεν έχω διαπιστώσει κάτι στη χρήση που του κάνω. Σου προτείνω να το δοκιμάσεις στις καθημερινές σου δραστηριότητες και να δεις κι εσύ. Είχα ήδη το κινητό στα αγγλικά οπότε η μετάβαση ήταν αρκετά απλή

Σχετικά με την μπαταρία, μην ξεχνάτε να επιλεξετε ποιες εφαρμογές να τρέχουν από πίσω και ποιες οχι, στο battery saver.

Και ναι, αξίζει να είσαι με us region γιατί έχεις καλύτερη εμπειρία του store + Cortana.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια από τα ίδια, γύρισα το region σε US τελικά και όντως, η εμπειρία είναι καλύτερη και ουσιαστικά μόνο κέρδος έχω (βλ. cortana)

Για το θέμα της μπαταρίας, όντως βοηθάει να κλείνεις κάποιες εφαρμογές που δεν θέλεις να τρέχουν στο background (από την πρώτη στιγμή το έκανα). 

Ααυτό που παρατηρώ είναι ότι μια βδομάδα μετά είναι πολύ καλύτερη η απόδοσή της από αυτή που είχε τις 2 πρώτες μέρες μετά το update.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους ,

θέλω να ρωτήσω αν συμφέρει να αναβαθμισω σε wp 8.1 dp ή να περιμένω να βγει η τελική έκδοση. Έχω το ativ s και δεν έχει ακουστει τίποτα official ακόμα νομίζω.

Επίσης είμαι σε gdr2 πρέπει να πάω σε gdr3 πρώτα και μετά σε 8.1 developer preview ?

Επεξ/σία από salida

Φιλε και εγω to ativ εχω και την περασα κατευθειαν μολις βγηκε(την 8,1 dp)  και χωρις να εχω κανει καποια αναβαθμηση απο την ωρα που το πηρα. Που και που εχω καποια θεματακια με τη καμερα αλλα γενικα θα δεις μεγαλη διαφορα.

Και το θεωρω απιθανο να ασχοληθει η samsung εδω καλα καλα με τα android που βγαζει το ψωμι της δεν πολυ ασχολειται για αναβαθμισεις σιγα μην ασχοληθει με τα win.

Παιδιά εγώ έχω το HTC 8X και το έκανα update σε 8.1 dp. 

OS Version : 8.10.12382.878

Firmware : 3030.0.41201.631

Η απορία μου είναι όταν θα βγεί το official release θα μπορώ να το κάνω update? 

Παιδια την καλησπερα μου εχω ενα θεμα που θα με τρελλανει πραγματικα.

Εχω το Nokia Lumia 520 αρχικα οταν το αγορασα ειχε τα Windows Phone 8.0 Μετα τα περασα εγω τα Windows 8.1 μεσω του  Developers. Ολα καλα ως εδω  το εκανα μια δυο και την τριτη φορα περαστικε οκ. Χθες που πηγα να το κανω επαναφορα στις εργοστασιακες του ρυθμισεις γινικε οκ αλλα ειναι πανω ακομα τα Windows Phone 8.1 ομως δεν ηταν πανω οι εγκαταστημενες εφαρμογες απο τριτους. Ετσι ειπα να το κανω επαναφορα με το Nokia Recovery Software μπας και μπουν τα Windows Phone 8.0 το εκανα και τιποτα. Τι παιζεται ρε παιδια μηπως βρηκε η κανονικη εκδοση των Windows Phone 8.1 ; :/

Επισης δεν μου μπηκαν πανω οι εφαρμογες της Nokias τι συμενει αυτο ;

Καταρχην, η περιβοητη επαναφορα στο μαμα firmware της nokia γινεται μονο απο το nokia care suite, εφαμογη που μπορεις να βρεις μονο με πλαγιο τροπο. Και μονο ετσι μπορεις να πας απο 8.1 developer preview σε 8 gdr3.

Ποιες ειναι οι εφαρμογες απο τριτους? Για να μπουνε οτι εφαρμογες ειχες πριν την επαναφορα, πρεπει να εχεις ορισει απο πριν να κανει backup στο cloud (ρυθμισεις > αντιγραφα ασφαλειας > εφαρμογες και ρυθμισεις).

Καταρχην, η περιβοητη επαναφορα στο μαμα firmware της nokia γινεται μονο απο το nokia care suite, εφαμογη που μπορεις να βρεις μονο με πλαγιο τροπο. Και μονο ετσι μπορεις να πας απο 8.1 developer preview σε 8 gdr3.

Ποιες ειναι οι εφαρμογες απο τριτους? Για να μπουνε οτι εφαρμογες ειχες πριν την επαναφορα, πρεπει να εχεις ορισει απο πριν να κανει backup στο cloud (ρυθμισεις > αντιγραφα ασφαλειας > εφαρμογες και ρυθμισεις).

Μαλιστα φιλε μ δεν το ηξερα.

Για το θέμα της μπαταρίας, όντως βοηθάει να κλείνεις κάποιες εφαρμογές που δεν θέλεις να τρέχουν στο background (από την πρώτη στιγμή το έκανα). 

ποιές εφαρμογές επιλέγετε να κλείσετε στο background ?

επίσης ποιά είναι μια καλή εφαρμογή για καιρό στο Lockscreen ?

γιατί το accuweather που δοκίμασα είχε τρελό lag στο unlock (πρώτα έγραφε resume και μετά έδειχνε το lockscreen)

Ολες εκτος απο την "οικονομια μπαταριας" και αραια και που καμια που βαζω με live tile να μου λεει τον καιρο. Ο "Καιρος" της ms εχει ωραια εμφανιση στην οθονη κλειδωματος.

Το λειτουργικό στο κινητό μου θέλω να είναι απλό, χωρίς πολλά φρου φρου, σταθερό, χωρίς lag , εύχρηστο, να μην καταναλώνει τζάμπα και βερεσέ μπαταρία και να δίνει τις αναβαθμίσεις γρήγορα  στα περισσότερα μοντέλα και όχι επιλεκτικά στις ναυαρχίδες.

Το wh καλύπτει τα παραπάνω, έτσι ώστε η επόμενη αλλαγή να είναι αυτή από android;

Επειδή δεν το έχω δοκιμάσει καθόλου και είδα ότι βγαίνει το Μ8 μ' αυτό το λειτουργικό, ρωτάω εσάς τους έμπειρους σ' αυτό.

Το λειτουργικό στο κινητό μου θέλω να είναι απλό, χωρίς πολλά φρου φρου, σταθερό, χωρίς lag , εύχρηστο, να μην καταναλώνει τζάμπα και βερεσέ μπαταρία και να δίνει τις αναβαθμίσεις γρήγορα  στα περισσότερα μοντέλα και όχι επιλεκτικά στις ναυαρχίδες.

Το wh καλύπτει τα παραπάνω, έτσι ώστε η επόμενη αλλαγή να είναι αυτή από android;

Επειδή δεν το έχω δοκιμάσει καθόλου και είδα ότι βγαίνει το Μ8 μ' αυτό το λειτουργικό, ρωτάω εσάς τους έμπειρους σ' αυτό.

περιμενε την παρουσιαση του να δεισ ολα τα specs . στο μεταξυ κοιτα το lumia 930 που κατα τη γνωμη μου ειναι καλυτερο. οσο για την αλλαγη σε wp ειναι η καλυτερη επιλογη ;-)

Βασικά εγώ για τη μπαταρία δε ξέρω, δεν έχω καταλάβει αν είναι καλύτερο απο android στον τομέα αυτόν.

Αν βάλεις αρκετούς λογαριασμούς, δε νομίζω να δεις βελτίωση εκεί. Τώρα σου λέω σε σχέση με το Nexus 5 που έχω εγώ, pure android δηλαδή.

Αλλά όλα τα άλλα τα καλύπτει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...