Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τι λέει; Έχει καμία διαφορά;

Μπορείς να πεις version ?

Λοιπόν. Lumia 925 κι εδώ και αυτά είναι κάποια στοιχεία:

Lumia Cyan

Software: Windows Phone 8.1

OS Version: 8.10.12393.890

Firmware Version: 3051.50009.1424.0004

Τώρα σε διαφορές/αλλαγές θα έλεγα γεμάτο. Ψάχνω μετά μανίας από χθες να δω τι άλλαξε, πως άλλαξε κλπ. Πρώτα πρώτα θα έλεγα πως προσέχες τα διάφανα tiles και το Action/Notification Center. Έχει βέβαια αρκετά καινούρια στοιχεία μέσα που θα ερευνήσω τις επόμενες μέρες

Δημοσ.

Τα ίδια νούμερα βγάζει και το δικό μου 925.

Έχει αρκετά νέα στοιχεία και επίσης έχουν γίνει μεγάλες αλλαγές στα settings (πχ έψαχνα μια ώρα το background tasks..πήγε ως υποεπιλογή στο battery saver).

Σήμερα γύρισα λίγο το region σε USA για να κάνω και δοκιμή στην Cortana, καλή φάση γενικά.

Για όσους έχουν θέμα με το skype να κρασάρει μετά την αναβάθμιση, εγώ το έλυσα κάνοντας re-install την εφαρμογή του.

Επίσης έχω να πω πως η μπαταρία μου από χθες το βράδυ σακατεύεται! Στα μισά της μέρας έμεινα και το ξαναφόρτισα! :mad: Και δεν έστρωσε ούτε με soft reset. Άλλος με το ίδιο θέμα?

Συνήθως με wifi/3g να τραβάνε mail, κλήσεις ασταμάτητα και κλασικά καμιά φωτογραφία, λίγο ψοσιαλ μύδια κλπ μου έβγαζε 12-14ώρες χωρίς άγχος, μην πω παραπάνω..

Δημοσ.

Μετανάστευσα μόνιμα σε USA πλέον και δε με βλέπω να ξαναγυρίζω :-D Είναι ωραία η Cortana κι έχει πολλά πράγματα να ασχοληθείς. Βέβαια η υποστήριξη είναι περιορισμένη ακόμα αλλα μόνο καλύτερη πιστεύω μπορεί να γίνει.

Για το θέμα της μπαταρίας που λέει ο φίλος, κάτι έχω παρατηρήσει κι εγώ αλλά δε μπορώ να το ποσοτικοποιήσω ακόμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει βελτιωθεί η μπαταρία ελαφρώς, αλλά ακόμη είναι σε χειρότερα επίπεδα από πριν.

Με την χρήση που έκανα στα μισά της μέρας σήμερα χρειάστηκε φόρτιση (δηλ. μου έβγαλε 10-11 ώρες) ενώ πριν το update θα μου έβγαζε άνετα την ημέρα. Συνεχίζοντας την χρήση τις επόμενες μέρες θα έχω καλύτερη εικόνα πάντως.

@abudi
η μόνιμη "μετανάστευση" σε USA έχει κάποια επίπτωση? Χάνεται κάποια λειτουργία που απαιτεί το region να είναι Greece πχ ίσως στο store, κάποια εφαρμογή κλπ?

edit: επιτέλους με τα wp8.1 ήρθε και file manager

Επεξ/σία από georg3b
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

[....]

@abudi

η μόνιμη "μετανάστευση" σε USA έχει κάποια επίπτωση? Χάνεται κάποια λειτουργία που απαιτεί το region να είναι Greece πχ ίσως στο store, κάποια εφαρμογή κλπ?

[.....]

Για την ώρα δεν έχω διαπιστώσει κάτι στη χρήση που του κάνω. Σου προτείνω να το δοκιμάσεις στις καθημερινές σου δραστηριότητες και να δεις κι εσύ. Είχα ήδη το κινητό στα αγγλικά οπότε η μετάβαση ήταν αρκετά απλή

Επεξ/σία από Abudi
Δημοσ.

Ναι, τουλάχιστον αυτο είχαν ανακοινώσει, θα τους πάρουν όλες οι συσκευές με wp8.1

Sent from my Nokia Lumia

• Like 1
Δημοσ.

Σκέφτομαι να περάσω σε windows phone και να ξεχάσω τα android. θέλω να ρωτήσω όμως για σιγουριά υπάρχει η εφαρμογή endomondo στα wp?είναι μια εφαρμογή για όσους ασχολούνται με το τρέξιμο.

Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...