dimosthenis1984 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 1)Οχι δεν χρειαζεται. 2)Ναι σε ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μετα την χτεσινη ενημερωση στο ημερολογιο, δεν μπορω να προσθεσω κατι σε αυτο, πχ ενα ραντεβου. με το που παταω το +, κλεινει! Το εχει κανεις αλλος? Wp 8.1 σε lumia 620. Τελικα γενικο ειναι και εχει βγει και το fix. Αρε ms σε παραδεχομαι! http://www.wpcentral.com/microsoft-frustrates-base-breaking-calendar-app-windows-phone-81 http://www.wpcentral.com/fix-botched-calendar-app-windows-phone-81-now-live-store Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KwstasXt Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δεν ανοιγει το here drive-maps στο κινητο με WP8.1.Εχει κανενας αλλος αυτο το προβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisosf Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Έχω ένα Omnia W και είδα μια μικρή μείωση στην ταχύτητα μετά την αναβάθμιση σε Windows Phone 7.8.Το έχει παρατηρήσει κάνεις άλλος;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KwstasXt Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Κοιτα εδω μεσα οι περισσοτεροι εχουμε 8.1 , τι εννοεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisosf Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Κοιτα εδω μεσα οι περισσοτεροι εχουμε 8.1 , τι εννοεις; Μάλλον σε λάθος μέρος έγραψα Έχω μια απορία σχετικά με ένα Omnia W και επειδή το θέμα έλεγε "Γενική συζήτηση και απορίες" έλεγα μήπως βρω εδώ λύση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KwstasXt Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Οχι σε σωστο μερος το εγραψες! Απλα δεν ασχολουνται πολλοι εδω μεσα με WP7.8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisosf Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Οχι σε σωστο μερος το εγραψες! Απλα δεν ασχολουνται πολλοι εδω μεσα με WP7.8 Αα οκ φίλος,thx! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Αα οκ φίλος,thx!Αν πιάσεις το θέμα από την αρχή που οι συζητήσεις αφορούσαν τα wp7.x,θα βρείς την απαντηση που ψαχνεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos22 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Παιδιά το Viber λειτουργεί κανονικά σε 8.1 σε κανέναν;; Έχω 1020 με 8.1 και οταν δεν είμαι μέσα στην εφαρμογή δεν μπορώ να δεχτώ μηνύματα κτλ. Με λίγα λόγια δεν υπαρχει υποστήριξη εφαρμογών στο παρασκήνιο. Έχει βρει κανένας καμία λυση!!;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrikakis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Παιδιά το Viber λειτουργεί κανονικά σε 8.1 σε κανέναν;; Έχω 1020 με 8.1 και οταν δεν είμαι μέσα στην εφαρμογή δεν μπορώ να δεχτώ μηνύματα κτλ. Με λίγα λόγια δεν υπαρχει υποστήριξη εφαρμογών στο παρασκήνιο. Έχει βρει κανένας καμία λυση!!;; το ιδιο προβλημα ειχε φιλη.... Δεν εφτιαχνε με τιποτα και ξαφνικα μετα απο μερικες μερες ολα επεστρεψαν στα κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abudi Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Έχει πάρει κανείς την επίσημη αναβάθμιση σε 8.1; Πότε θα έρθει άραγε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandoctor Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Για πάμεεεεε!!!!! Καλώς την κι ας άργησε!! http://www.wpcentral.com/lumia-cyan-windows-phone-81-roll-out-starts-today Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Αυτο σημαινει οτι η 8.1 ειναι τελικη πλεον. Οχι οτι εχω καποιο προβλημα, απλα ακομα περιμενω την cortana για Ελλαδα (= χωρις να αλλαξω το region μου). Εκτος αυτου, στη γνωστη σελιδα της nokia, προστεθηκε ακομα μια στηλη που λεει παντου "under testing" http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georg3b Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Στο Lumia 925 μόλις ήρθε το Lumia Cyan update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα