Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προβλημα στο να απαντησω σε εισερχομενη κληση......εχει τυχει σε κανεναν σε lumia 620 η αλλο lumia μερικες φορες να μην πατιεται το touch κουμπι ωστε να σηκωσειs μια κληση??

Επεξ/σία από navouxodonosoras
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προβλημα στο να απαντησω σε εισερχομενη κληση......εχει τυχει σε κανεναν σε lumia 620 η αλλο lumia μερικες φορες να μην πατιεται το touch κουμπι ωστε να σηκωσειs μια κληση??

Ναι σε μενα στο 620 και μαλιστα συχνα.

Ναι σε μενα στο 620 και μαλιστα συχνα.

οποτε και να το παω πισω δεν νομιζω να βγαλω ακρη αφου ειναι γενικοτερο το κακο....τι να πω..ελπιζω να λυθει με την 8.1

έχεις κανείς άλλος πρόβλημα με το messenger (την εφαρμογή του fb για μηνύματα). κάποιες φορές δεν παίρνω ειδοποιήσεις για νέα μηνύματα.... και πρέπει να το τσεκάρο μόνος μου..

Ξερει κανεις καποια εφαρμογη στην οποια να μπορω να βαλω το url ενος ραδιοφωνικου σταθμου στο ιντερνετ και να τον ακουσω χωρις πολλα πολλα? Στο podcasts δεν, στη μουσικη δεν υπαρχει αναλογη επιλογη, και ενα stream it pro που δοκιμασα δεν δουλευει οπως το φανταζομουν.

Αν ειναι να προτεινετε κατι, τουλαχιστον να το εχετε δοκιμασει οτι δουλευει. Ευχαριστω :)

Υπάρχει σαν εφαρμογή το tunein radio το οποίο έχει πολλούς ελληνικούς σταθμούς και οποιος σ' αρέσει τον "καρφιτσώνεις" στην αρχική σελίδα του κινητού.

Πως μπορω ενα Nokia Lumia 1520 αμερικανικο παροτι ειναι κλειδωμενο να το κανω ελληνικο; Πηγα σ ενα κατστημα Νοκια αλλα θελουν να τους το αφησω μια μερα αλλα δεν ψηνομαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καπου στο φορουμ του wpcentral υπαρχει ενας οδηγος που σου λεει πως μπορεις να φλασαρεις οποιοδηποτε firmware με το nokia software recovery tool nokia care suite. Ψαξτο λιγο, αλλιως θα ποσταρω λινκ αυριο.

Επεξ/σία από jim_p

Ναι αλλα στο tunein radio δεν μπορω να προσθεσω εγω το δικο μου σταθμος, σωστα?

βγηκε το e-radio για WP! εμενα με καλυψε

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/e-radio/73695987-5d3e-42e0-b791-73178e266121

• Like 1

Το εβαλα αμεσως οταν το ειδα στις νεες εφαρμογες. Αλλα ουτε σε αυτο γινεται να προσθεσω εγω το σταθμο μου :(

@pillopoulos

Αυτη εινια η διαδικασια, και η εφαρμογη λεγεται nokia care suite τελικα. Και λινκ απο ελληνικη σελιδα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=377547

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...