navouxodonosoras Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Προβλημα στο να απαντησω σε εισερχομενη κληση......εχει τυχει σε κανεναν σε lumia 620 η αλλο lumia μερικες φορες να μην πατιεται το touch κουμπι ωστε να σηκωσειs μια κληση?? Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2014 από navouxodonosoras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Εχει κανεις το castle of illusion? Μολις το ειδα στο στορε και φαινεται πολυ ωραιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Προβλημα στο να απαντησω σε εισερχομενη κληση......εχει τυχει σε κανεναν σε lumia 620 η αλλο lumia μερικες φορες να μην πατιεται το touch κουμπι ωστε να σηκωσειs μια κληση?? Ναι σε μενα στο 620 και μαλιστα συχνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
navouxodonosoras Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Ναι σε μενα στο 620 και μαλιστα συχνα. οποτε και να το παω πισω δεν νομιζω να βγαλω ακρη αφου ειναι γενικοτερο το κακο....τι να πω..ελπιζω να λυθει με την 8.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Εφω ελπιζω να λυθει με hard reset, αλλα βαριεμαι να του κανω. Εδω δεν εχω καταφερει να κανω soft reset Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cone Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Σήμερα βγήκε update; 8.10.12397 είδε κανείς καμία διαφορά;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 έχεις κανείς άλλος πρόβλημα με το messenger (την εφαρμογή του fb για μηνύματα). κάποιες φορές δεν παίρνω ειδοποιήσεις για νέα μηνύματα.... και πρέπει να το τσεκάρο μόνος μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimosthenis1984 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 καλησπερα , ξερεις κανεις τι περιλαμβανει η τριτη ενημερωση που βγηκε για τα 8.1 developer s?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Ξερει κανεις καποια εφαρμογη στην οποια να μπορω να βαλω το url ενος ραδιοφωνικου σταθμου στο ιντερνετ και να τον ακουσω χωρις πολλα πολλα? Στο podcasts δεν, στη μουσικη δεν υπαρχει αναλογη επιλογη, και ενα stream it pro που δοκιμασα δεν δουλευει οπως το φανταζομουν. Αν ειναι να προτεινετε κατι, τουλαχιστον να το εχετε δοκιμασει οτι δουλευει. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pillopoulos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Υπάρχει σαν εφαρμογή το tunein radio το οποίο έχει πολλούς ελληνικούς σταθμούς και οποιος σ' αρέσει τον "καρφιτσώνεις" στην αρχική σελίδα του κινητού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Ναι αλλα στο tunein radio δεν μπορω να προσθεσω εγω το δικο μου σταθμος, σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pillopoulos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Πως μπορω ενα Nokia Lumia 1520 αμερικανικο παροτι ειναι κλειδωμενο να το κανω ελληνικο; Πηγα σ ενα κατστημα Νοκια αλλα θελουν να τους το αφησω μια μερα αλλα δεν ψηνομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Καπου στο φορουμ του wpcentral υπαρχει ενας οδηγος που σου λεει πως μπορεις να φλασαρεις οποιοδηποτε firmware με το nokia software recovery tool nokia care suite. Ψαξτο λιγο, αλλιως θα ποσταρω λινκ αυριο. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2014 από jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KwstasXt Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ναι αλλα στο tunein radio δεν μπορω να προσθεσω εγω το δικο μου σταθμος, σωστα? βγηκε το e-radio για WP! εμενα με καλυψε http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/e-radio/73695987-5d3e-42e0-b791-73178e266121 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Το εβαλα αμεσως οταν το ειδα στις νεες εφαρμογες. Αλλα ουτε σε αυτο γινεται να προσθεσω εγω το σταθμο μου @pillopoulos Αυτη εινια η διαδικασια, και η εφαρμογη λεγεται nokia care suite τελικα. Και λινκ απο ελληνικη σελιδα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=377547 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα