Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παίδες ξέρουμε πότε για βγουν τα 8.1 για lumia 925 ? δεν εννοώ για dev με αλλαγές σε ώρες και κτλ. Έκανα ενημερώσεις αλλά τίποτε ακόμα.

Ακομα δεν εχουν ανακοινωθει τα wp 8.1 σαν τελικη εκδοση απο την ms. Οταν ανακοινωθουν, βαλε επιπλεον 2-3 μηνες (ελπιζω λιγοτερο) για να τα κανει η nokia firmware update για τις συσκευες της και να τα εγκρινουν οι carriers...

Καποια λυση υπαρχει,με καποια εφαρμογη η κατι τετοιο?

απαραδεκτη η MS..

Δεν ειναι θεμα της ms αλλα της adobe. Και το flash που υπαρχει για android πχ, δεν δινεται απο το μαρκετ αλλα μπαινει μονο με sideloading.

Σε ποια σελιδα εχεις προβλημα?

Δημοσ.

Παιδια καλημερα...πρωην κατοχος galaxy s3 και σκεφτομουνα να παρω το lumia 620,δεν ειναι και πανακριβο και λεω να δοκιμασω windows phone γιατι μου εχει γυαλισει σαν λειτουργικο απο την αποψη ποσο ελαφρυ ειναι,ξερω οτι δεν θα χω της τοσες εφαρμογες σε σχεση με το playstore αλλα εχω τρεις αποριες....πρωτον...ειναι οντως τοσο ελαφρυ σε σχεση με android της ιδιας κατηγοριας σε τιμη?δευτερον...ΑΞΙΖΕΙ σε σχεση με android της ιδιας κατηγοριας σε τιμη?τριτων...θα χω τιποτα τρελα κολληματα υστερα απο λιγο?γιατι σαν καινουριο δειχνει μια χαρα...

Δημοσ.

1) Ειναι. Με 512ΜΒ και dual core, οι μονες στιγμες που εχω παρατηρησει να κολλαει εινια οταν κανει εγκατασταση καποια εφαρμογη απο πισω.

2) Ναι, αν δεν σε ενοχλει η απουσια εφαρμογων στο store. Πχ εγω ακομα περιμενω εναν browser εφαμιλλο του opera mini και εναν ssh client της προκοπης :/ Και αλλα που δεν τα θυμαμαι τωρα.

3) Οχι, ακομα και μετα απο αναβαθμηση σε 8.1.

Κατοχος lumia 620 απο τα μεσα Οκτωβριου 2013 και ενημερωμενο σε 8.1 developer preview εδω και 2 βδομαδες :P

However, το συγκεκριμενο κινητο εχει αλλα θεματα. Πχ η μπαταρια του διαρκει πολυ λιγο, αν και η κατασταση βελτιωθηκε αρκετα μετα την ενημερωση σε lumia black και αργοτερα σε wp 8.1

Δημοσ.

1) Ειναι. Με 512ΜΒ και dual core, οι μονες στιγμες που εχω παρατηρησει να κολλαει εινια οταν κανει εγκατασταση καποια εφαρμογη απο πισω.

2) Ναι, αν δεν σε ενοχλει η απουσια εφαρμογων στο store. Πχ εγω ακομα περιμενω εναν browser εφαμιλλο του opera mini και εναν ssh client της προκοπης :/ Και αλλα που δεν τα θυμαμαι τωρα.

3) Οχι, ακομα και μετα απο αναβαθμηση σε 8.1.

Κατοχος lumia 620 απο τα μεσα Οκτωβριου 2013 και ενημερωμενο σε 8.1 developer preview εδω και 2 βδομαδες :P

However, το συγκεκριμενο κινητο εχει αλλα θεματα. Πχ η μπαταρια του διαρκει πολυ λιγο, αν και η κατασταση βελτιωθηκε αρκετα μετα την ενημερωση σε lumia black και αργοτερα σε wp 8.1

Εισαι αψογος και αμεσοτατος,να σαι καλα φιλαρακι για την αναλυτικη εξηγηση....2 τελευταια πραγματακια,ειχα δει μια ελληνικη παρουσιαση που ελεγε οτι τρωει κατι παγωματα(ελεγε)και μετα απο λιγο ξεκολαει,ισχυει κατι τετοιο?και γενικα απο galaxy s3 θα δω πολυ μεγαλη διαφορα σε λειτουργικοτητα και χειρισμο smooth?χωρις να εννοω φωτο,video,αναλυση οθονης και play store που ενοειται οτι ηταν καλυτερα...φυσικα στην τελευταια ερωτηση μονο αμα εχεις εμπειρια απο ακριβο android ρωταω...

Δημοσ.

Ενας φιλος μου εχει το s3 lte, αυτο με τα 2GB δηλαδη. Καμια σχεση με το 620, αλλη κατηγορια εντελως. Σου ειπα ποτε κολλαει. Προσθεσε σε αυτο οταν ειναι σε power saving mode, δηλαδη οταν η μπαταρια ειναι κατω απο το 20%, οποτε κανει οικονομια στα παντα (φωτισμος, συχνοτητα, δονηση κλπ) για να αντεξει λιγο παραπανω.

http://www.gsmarena.com/samsung_i9305_galaxy_s_iii-5001.php

Δημοσ.

Χαιρετώ την παρέα!Σκέφτομαι την αγορά για πρώτη φορά ενός wp (είμαι ανάμεσα σε nokia 620 & 625)..

Έως τώρα είχα android και συνεχίζω να έχω (tablet..nexus7)!

Έχω κάποιες απορίες σχετικά με κάποιες λειτουργίες όπως : παίζει live streaming (ματσάκια κτλ);;;..έχουν λειτουργία tethering;;..ευχαριστώ..

Δημοσ.

Δεν παιζει οτιδηποτε εχει flash σε ιστοσελιδα, εκτος αν η ιδια η σελιδα μπορει να προσφερει html5 πχ. Tethering εχει κανονικα, χωρις επιπλεον εφαρμογη.

Βεβαια, με την τελευταια προσφορα της cosmote του 1.5GB για 15 μερες, δεν μου δουλεψε, αλλα γενικα εχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή να ξεχάσω τα ματσάκια;;Kαι υπολόγιζα πως αφού παίζει σε pc,το ίδιο θα είναι και στα windows phones!..πάντως ένας γνωστός με ios έπαιζε κανονικά live streaming!

(Επίσης,625 ή 620;;..το πρώτο είναι πιο μεγάλο με αποτέλεσμα η ίδια ανάλυση,800x480,να μοιάζει υποδεέστερη! Βέβαια έχει πιο γρήγορο επεξεργαστή και καλύτερη μπαταρία,ενω το 620 καμιά 30αριά ευρώ φθηνότερο! Σε αυτά τα λεφτά προτείνετε κάτι καλύτερο;; )

Επεξ/σία από zordi
Δημοσ.

Ναι.

Το οτι ειναι και αυτα windows, δεν σημαινει οτι εχουν και τις ιδιες δυνατοτητες με τα windows του desktop. Τα μεν ειναι για επεξεργαστες αρχιτεκτονικης arm, τα δε για επεξεργαστες x86, που σημαινει πως τα παντα πανω τους ειναι φτιαγμενα διαφορετικα. Αρα, για τον λογο αυτο, δεν μπορει να μπει το flash που μπαινει στο desktop σου, θελει αλλο, συμβατο με arm και wp8. Και αφου η adobe δεν βγαζει κατι τετοιο (βγαζει μονο για arm και android), δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο.

Ο φιλος σου που τα βλεπει στο ios σιγουρα θα τα βλεπει με καποιο workaround, οπως πχ το xbmc (ασχετη εφαρμογη με κινητα) δεν παιζει κατι σε flash αλλα τα ιδια τα streams.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σ' ευχαριστώ πολύ Jim για τις πληροφορίες! Μάλλον θα πάω σε windows phone μιας και android έχω (nexus7)..

Έχεις να προτείνεις κάποιο μέχρι 150-170€;;Με ενδιαφέρει να έχει camera μπροστά για skype..(το 625 ή το πιο φθηνό 520 πως σου φαίνονται;;Μήπως να περιμένω το 630 που θα είναι και τετραπύρηνο;;από την άλλη υπάρχει επιδότηση για Μάιο οπότε δεν μπορώ να περιμένω πολύ..!!πφφφφ...έκαψα φλάτζα!!)

Επεξ/σία από zordi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...