Kostas93 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 αν διαγραψω μια paid εφαρμογή και κάποια στιγμή αργότερα θελήσω να τη ξανακατεβάσω, θα πρέπει να τη ξαναπληρώσω ή μιας και την αγόρασα μια φορά μπορώ να την ξανακατεβάσω δωρεάν όποτε θέλω? πχ ενα παιχνίδι.
jim_p Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Οχι. Οταν την ξανακατεβασεις θα δει οτι την εχεις πληρωσει και θα σε παει στο κατεβασμα, αφου πρωτα σε ενημερωσει. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2014 από jim_p 1
mak3don Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Συμφορουμιτες γεια σας.. Εχω ενα lumia620 και μετα απο επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων που εκανα δεν μπορο να συνδεθω στο skype με τον λογαριασμο που εχω. το προβλημα εινα οτι εχει μονο επιλογη για συνδεση με windows account ενω εγω θελω να μπω με τον skype λογαριασμο μου.. Υπαρχει τροπος?
jim_p Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Ναι, και ο τροπος ειναι να συνδεσεις τον λογαριασμο του κινητου με αυτον του skype. Και μονο για τα wp κινητα ισχυει αυτο! Αν θες να το κανεις, εδω λεει πως https://support.skype.com/en/faq/FA12060/how-do-i-link-my-skype-and-microsoft-accounts
@_zerocool Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Οχι. Οταν την ξανακατεβασεις θα δει οτι την εχεις πληρωσει και θα σε παει στο κατεβασμα, αφου πρωτα σε ενημερωσει. O chrome αυτός είναι καλός. Είναι unofficial port η χρησιμοποιεί τη μηχανή του IE;
Kostas93 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Οχι. Οταν την ξανακατεβασεις θα δει οτι την εχεις πληρωσει και θα σε παει στο κατεβασμα, αφου πρωτα σε ενημερωσει. ωραια ,γιατι θελω να διαγραψω το san andreas. ευχαριστώ!
jim_p Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 O chrome αυτός είναι καλός. Είναι unofficial port η χρησιμοποιεί τη μηχανή του IE; Αυτος δεν ειναι chrome. Ειναι κατι που απλα μοιαζει στο interface με τον chrome για android και απο πισω ειναι ie. Βολικος, βολικοτερος απο uc browser ορισμενες φορες, αλλα βαρυς σε πολλες σελιδες
@_zerocool Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Οκ, υπάρχει κάποιος chrome; Η κάποιος που μπορεί να δείξει ip camera; o IE, UC δεν δείχνουν. Έχω την Linksys WVC200
dimosthenis1984 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 καλησπερα και χρονια πολλα ! κατεβασα την ενημερωση 8.1 αλλα δε βλεπω καπου την cortana ! ξερει καποιος τι πρεπει να κανω? ευχαριστω!!
KwstasXt Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δεν εχω περασει εγω την 8.1 αλλα εχω πιασει καποια σχολια εδω μεσα στο forum. Δοκιμασε να αλλαξεις την τοποθεσια και την γλωσσα σε αμερικη.Μολις κανει ρεσταρτ το κινητο σου θα εμφανιστει αυτοματα.
dimosthenis1984 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 βαζω την περιοχη Αμερικη αλλα στην γλωσσα μενει με τα ελληνικα .. εβαλα και γλωσσα τηλεφωνου ελληνικα εκανα restart αλλα παλι πουθενα η cortana ..
alex-gate-7-1925 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Καλησπέρα... Έχει παρατηρήσει κανείς με τα 8.1 πρόβλημα στο συγχρονισμό των email? Μόλις συνδέω το κιν στο WiFi τα email συγχρονίζουν μετά από 10 εώς 40 λεπτά και όχι αμέσως όπως πριν... βαζω την περιοχη Αμερικη αλλα στην γλωσσα μενει με τα ελληνικα .. εβαλα και γλωσσα τηλεφωνου ελληνικα εκανα restart αλλα παλι πουθενα η cortana .. Για αν βγει η Cortana θέλει region USA και γλώσσα English (USA)
dimosthenis1984 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Καλησπέρα... Έχει παρατηρήσει κανείς με τα 8.1 πρόβλημα στο συγχρονισμό των email? Μόλις συνδέω το κιν στο WiFi τα email συγχρονίζουν μετά από 10 εώς 40 λεπτά και όχι αμέσως όπως πριν... Για αν βγει η Cortana θέλει region USA και γλώσσα English (USA) ναι σε lumia 920 δουλεθεικανονικα.. αλλα σε htc 8x δεν ειναι πουθενα
web_assasin Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Καλησπερα αλανια. καμια ιδεα για flash player σε windows mobile?με μια γρηγορη αναζητηση δε βρηκα κατι,το search μας δυστυχως δεν ειναι και οτι καλυτερο.
jim_p Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δεν υπαρχει flash για wp8, και ουτε προκειται να υπαρξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα