Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια ερώτηση, τώρα που έχουμε ενεργοποιήσει τα flags θα πέρνουμε κανονικά ειδοποιήσεις από τις PWA εφαρμογές ή πρέπει να προβεί σε κάποιο update η Microsoft;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

47 λεπτά πριν, anamenos είπε

Μια ερώτηση, τώρα που έχουμε ενεργοποιήσει τα flags θα πέρνουμε κανονικά ειδοποιήσεις από τις PWA εφαρμογές ή πρέπει να προβεί σε κάποιο update η Microsoft;

Μένει να το διαπιστώσουμε

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, conjure είπε

τι εγίνε?, έπεσε παλι τηλεφωνο από ψηλά οπως πριν και τις βγάλανε από το στορ?

Μάλλον παραβίασαν καποιο policy και η Microsoft εξαντλησε την αυστηρότητα της. Θα μάθουμε.

Επεξ/σία από Retromaniac

Τουλάχιστον υπάρχει ελπίδα τα μηχανάκια που μας ξεμείνανε να τα κάνουμε full windows 10 arm.

Έγινε leak το uefi για το 950

https://mspoweruser.com/windows-10-on-arm-uefi-boot-manager-for-lumia-950-released/

• Like 1

Ασχετη απορια, αλλα ξερετε καμια fitness app(εστω και επι πληρωμης) που να παιρνει bluetooth heart rate monitor sensor? Νομιζα το runtastic αλλα τελικα απο τα σχολια βλεπω πως ουτε αυτο παιρνει.

1 ώρα πριν, Captain Falafel είπε

Ασχετη απορια, αλλα ξερετε καμια fitness app(εστω και επι πληρωμης) που να παιρνει bluetooth heart rate monitor sensor? Νομιζα το runtastic αλλα τελικα απο τα σχολια βλεπω πως ουτε αυτο παιρνει.

Endomondo(free) μια χαρα συνδεεται με bluetooth heart rate monitor sensor σε Android. Σε WP δεν το εχω δοκιμασει.

Δεν υπαρχει πλεον η εφαρμογη στο store. Απιστευτο πως αφηθηκε στο ελεος αυτο το λειτουργικο. Μαλλον θα την κανω για android παλι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, Captain Falafel είπε

Δεν υπαρχει πλεον η εφαρμογη στο store. Απιστευτο πως αφηθηκε στο ελεος αυτο το λειτουργικο. Μαλλον θα την κανω για android παλι.

Ουτε το Strava υπαρχει(η πιο δημοφιλης εφαρμογη για running και cycling).

Ειναι αυτο που λεγαμε: δεν εχει σημασια για το ποσο καιρο θα υποστηριζεται με updates το λειτουργικο απο την MS(δεν παει να βγαζει updates και security updates για αλλα 3 χρονια), αν οι χρηστες και οι developers του εχουν γυρισει την πλατη, ειναι χαμενο.

-------------------------------

Εγω εχω εγκατεστημενο το endomondo(προφανως πριν αφαιρεθει απο το store) σε windows phone, θα δοκιμασω να δω τι γινεται με bluetooth heart rate monitor sensor.

Aν και βλεπω οτι εδω και 2.5 χρονια, απο τον Νοεμβριο του 2015 εχει σταματησει η αναπτυξη του endomondo για windows phone... Τοτε που διαβαζαμε για το ποσο επιτυχημενη ειναι η πλατφορμα.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 1

Παιδες στο about:flags για δοκιμάστε να αλλαξετε composition engine σε Canary και πείτε αν έχει κάποια διαφορα! Νομοζω ότι εξαφανίστηκε αυτό το bug με τα μικρά γράμματα που κόλλαγε η σελιδα κάθε φορά που ξεκίναγε ο edge(γράφοντας οποιαδήποτε διεύθυνση!) 

Επίσης τσεκάρετε και το allow background tabs tp be put into a low power mode και έχω ενεργοποιήσει και το render backgrounds in high contrast! Υποθετικά τα background tabs φορτώνουν σε πιο 'λίγα/λιτά' γραφικά και μαυτή την έννοια έχω την εντύπωση πως θα ναι πιο smooth η εμπειρία! Καλά δε τα λέω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, haHa είπε

Ουτε το Strava υπαρχει(η πιο δημοφιλης εφαρμογη για running και cycling).

Ειναι αυτο που λεγαμε: δεν εχει σημασια για το ποσο καιρο θα υποστηριζεται με updates το λειτουργικο απο την MS(δεν παει να βγαζει updates και security updates για αλλα 3 χρονια), αν οι χρηστες και οι developers του εχουν γυρισει την πλατη, ειναι χαμενο.

-------------------------------

Εγω εχω εγκατεστημενο το endomondo(προφανως πριν αφαιρεθει απο το store) σε windows phone, θα δοκιμασω να δω τι γινεται με bluetooth heart rate monitor sensor.

Aν και βλεπω οτι εδω και 2.5 χρονια, απο τον Νοεμβριο του 2015 εχει σταματησει η αναπτυξη του endomondo για windows phone... Τοτε που διαβαζαμε για το ποσο επιτυχημενη ειναι η πλατφορμα.

Αυτο ξαναπες το...Απο την στιγμη που ανελαβε ο Nadela ηταν προδιαγεγραμμενο το μελλον του Mobile..Ο ανθρωπος το πεταξε σαν σκουπιδι..Ειναι απολύτως ξεκαθαρο πλεον..και βλεπουμε τα αποτελεσματα σημερα...Μιλαμε για ενα πεθαμενο λειτουργικο...Τι universal apps, κοινο core και μπαρπουτσαλα???

Βεβαια θελω να εκφρασω γενικοτερα μια απορια..
Που ειναι ολοι αυτοι ( Ξερετε ποιοι ειστε φυσικα )  που απο αρχες του 2016 τους ελεγα οτι κατι δεν παει καλα??Οτι αυτοι εκει στην MS  δεν υποστηριζουν την πλατφορμα οπως πρεπει? Οτι εχουν βαλει τα wm10 στον παγο με Updates του ποδαριου με αποτελεσμα τα Bugs να πηγαινουν και να ερχονται?? 

Και σαν απαντηση επερνα οτι τους χαλαω το κεφι και οτι τους αναγκαζω να μην γραφουν εδω και οτι η MS Ξερει τι κανει...Που ειστε ομως κυριοι  τοσους μηνες που δεν γραφω??Μηπως ντρεπεστε να πειτε οτι πλεον οι περισσοτεροι εχετε android-iphone?? Α ρε ατιμη κοινωνια...B)

1 ώρα πριν, olimpiakos 7 είπε

Παιδες στο about:flags για δοκιμάστε να αλλαξετε composition engine σε Canary και πείτε αν έχει κάποια διαφορα! Νομοζω ότι εξαφανίστηκε αυτό το bug με τα μικρά γράμματα που κόλλαγε η σελιδα κάθε φορά που ξεκίναγε ο edge(γράφοντας οποιαδήποτε διεύθυνση!) 

Επίσης τσεκάρετε και το allow background tabs tp be put into a low power mode και έχω ενεργοποιήσει και το render backgrounds in high contrast! Υποθετικά τα background tabs φορτώνουν σε πιο 'λίγα/λιτά' γραφικά και μαυτή την έννοια έχω την εντύπωση πως θα ναι πιο smooth η εμπειρία! Καλά δε τα λέω;

Olympiake καλα ολα αυτα αλλα ειναι μπαλωματα της ολκης..Τα εχω δοκιμασει ολα στο 640 που το εχω πλεον μονο για δευτερη συσκευη για τηλεφωνα και ξυπνητηρι..

Οταν με το καλο βρεις την ευκαιρια-δυνατοτητα τσιμπα ενα καλουτσικο android να δεις το φως το αληθινο και τραβα μπρος..Θα με θυμηθεις..;)

Επεξ/σία από panos9553
  • Like 2

12 ώρες πριν, panos9553 είπε

Βεβαια θελω να εκφρασω γενικοτερα μια απορια..
Που ειναι ολοι αυτοι ( Ξερετε ποιοι ειστε φυσικα )  που απο αρχες του 2016 τους ελεγα οτι κατι δεν παει καλα??Οτι αυτοι εκει στην MS  δεν υποστηριζουν την πλατφορμα οπως πρεπει? Οτι εχουν βαλει τα wm10 στον παγο με Updates του ποδαριου με αποτελεσμα τα Bugs να πηγαινουν και να ερχονται?? 

Και σαν απαντηση επερνα οτι τους χαλαω το κεφι και οτι τους αναγκαζω να μην γραφουν εδω και οτι η MS Ξερει τι κανει...Που ειστε ομως κυριοι  τοσους μηνες που δεν γραφω??Μηπως ντρεπεστε να πειτε οτι πλεον οι περισσοτεροι εχετε android-iphone?? Α ρε ατιμη κοινωνια...B)

Μωρε δεν εγινε κατι, ο καθενας μπορει να πεσει εξω στις προβλεψεις του(παρολο που τα σημαδια ηταν προφανη και μερικοι εθελοτυφλουσαν). Το θεμα ηταν οτι για να καλυψουν οτι εθελοτυφλουσαν, προχωραγαν σε προσωπικους χαρακτηρισμους, ειρωνειες κλπ με επακολουθο τα μηνυματα τους να διαγραφονται απο τους moderators.

Εξαφανιστηκαν τωρα πια οι περισσοτεροι απο αυτους ή τουλαχιστον αλλαξαν τροπαρι/συμπεριφορα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...