Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κανα 2 βδομαδες εχουν αρχισει και το παιρνουν σε αρκετες χωρες.. της μανας μου το ιταλικο ακομα να εμφανισει τιποτα..

Οποτε υπομονη :)

Δημοσ.

καλησπερα στο φορουμ !! εχω ενα lumia 920 , μπορει να μου πει καποιος γιατι οταν ειμαι συνδεδεμενος ειτε με wifi η με 4g και ενω ολες οι σελιδες φορτωνουν και ανοιγουν κανονικα , οταν παω να δω τις ειδοποιησεισ του facebook μου γραφει ''υπαρχει προβλημα με τη ληψη των δεδομενων'' ??? περιμενω απαντησεις! ευχαριστω..

Δημοσ.

το προβλημα υπαρχει απο την εφαρμογη ή απο την ενσωματωμενη προβολη του fb στο people (ή όπως αλλιως εχουν ονομασει στα ελληνικα τον καταλογο)

Δημοσ.

το προβλημα υπαρχει απο την εφαρμογη ή απο την ενσωματωμενη προβολη του fb στο people (ή όπως αλλιως εχουν ονομασει στα ελληνικα τον καταλογο)

οποτε περιμενουμε απο την ιδια την εφαρμογη να διορθωθει?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά, γεια σας. Η κοπέλα μου έχει ένα Lumia 720 και δεν μπορεί να φτιάξει δωμάτιο, ούτε να αποδεχτεί πρόσκλησή μου: όταν πάει να κάνει είτε το ένα είτε το άλλο, εκεί που βάζει τους κωδικούς και πατάει save για να μπει στο δωμάτιο, η οθόνη κάνει μια αλλαγή και επανέρχεται στο ίδιο (στην οθόνη με τους κωδικούς δηλαδή). 

Έχετε κάποια ιδέα; Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...