Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά όταν προσπαθώ να ανοίξω τα περισσότερα μηνύματα στο messenger κρασαρει η εφαρμογή και κλείνει. Το έχει κανένας άλλος? Κάνω επαναφορά την εφαρμογή, δουλεύει σωστά και μετά από λίγο πάλι τα ίδια. Το χει το θέμα κανένας άλλος? Lumia 930 RS3

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα στην παρεα, απο σημερα εχω στην κατοχη μου το lumia 650 ,δυο αποριες (προς το παρων)

1. Πως μπορω να κανω εναλλαγη data απο την μια sim στην αλλη; οταν παω στην 2 sim μου εχει μονο επιλογη 2g ,επιλεγω στην 1 sim 2g αλλα παλι στην δευτερη εχει μονο την επιλογη 2g

2. Αν μπορειτε  να μου προτεινετε καποιον καλο browser , ο edge δεν με βολευει καθολου 

Για browser, μπορείς να δοκιμάσεις τον Monument.

Προσωπικά, δεν τον βρίσκω τόσο ανώτερο από τον Edge, οπότε χρησιμοποιώ και τους δύο, εναλλάξ.

• Like 2

Τι γινετε ,τα πουλησατε τα windows phone; (καλα κανατε)   ,εχω και ενα 435 το οποιο κάνεις την αλλαγη sim data κανονικα , υπαρχει κανεις με το 650 να δει λιγο αν γινετε; 

• Like 1

20 ώρες πριν, arma1 είπε

Μαλιστα, ευχαριστω, αν γνωριζει καποιος ας μου πει τι παιζει και με την πρωτη ερωτηση μιας και που ειναι σημαντικο για μενα 

η Δευτερη sim υποστηρίζει μόνο μέχρι 2g...

• Thanks 1

2 ώρες πριν, olimpiakos 7 είπε

Εγώ είμαι με το 640 και όσο με βγάλει! Μετά πάω Android και όλα καλά!(καλύτερα)....

Πολλές φορές το σκέφτηκα και εγώ έτσι, αλλά τώρα άλλαξα πάλι γνώμη, μιας και πολύ ακούγεται τώρα τελευταία για τα καινούργια κινητά της ms ίσως και στο τέλος του χρόνου. 

• Like 2

1 ώρα πριν, palawiaris είπε

Πολλές φορές το σκέφτηκα και εγώ έτσι, αλλά τώρα άλλαξα πάλι γνώμη, μιας και πολύ ακούγεται τώρα τελευταία για τα καινούργια κινητά της ms ίσως και στο τέλος του χρόνου. 

Τωρα το ακουω, τι εχω χασει;;; :o

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, jardan είπε

η Δευτερη sim υποστηρίζει μόνο μέχρι 2g...

Οπα , πως μου ξεφυγε ,τωρα στην 2 sim εχω το 4G ,  αρα αυτο που λες δεν ισχυει 

Ψαχνω να βρω τροπο ν αλλαζω την επιλογη δεδομενων απο την μια sim στην αλλη ,πολλα ζηταω; 

Επεξ/σία από arma1

Υπάρχει επιλογή σε όλα τα δικαρτα Windows σε ποια κάρτα θα έχεις δεδομενα.σιγουρα σε 640 σε 950 σε 435 και σε 630.δε θυμάμαι πως το επιλέγεις (δεν έχω δικαρτο τώρα). Θα το κοιτάξω αύριο και θα ενημερώσω 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιστεύω είναι ο ίδιος τρόπος όπως με τα κινητά που αναφέρεις φίλε,  το δοκίμασα στο 435, απλά στην περίπτωση του 650 δεν μου  βγάζει την επιλογή 3g-4g στην κάρτα που δεν εχω εξαρχής τα data , έχει μόνο 2g, σίγουρα κάποιο bug  είναι

edit  Άκυρο παιδιά, το βρήκα, ήταν μπροστά στα μάτια μου, είχε μια επιλογή με ποια sim θέλω να έχω

δεδομένα, πριν μπω στην διαχείριση της κάθε sim,  έσκασα αλλά το βρήκα 

Επεξ/σία από arma1
  • Like 2

13 ώρες πριν, olimpiakos 7 είπε

Τωρα το ακουω, τι εχω χασει;;; :o

https://windowsarea.de/2018/02/geruecht-surface-phone-kommt-bis-ende-2018-vorerst-ohne-win32-programme/

Βάλτο στον μεταφραστή. Φυσικά ειναι φήμες, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...