palawiaris Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Ναι όντως πολύ καλή η προσφορά. Στέλνεις 3 και παίρνεις 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, palawiaris είπε Ναι όντως πολύ καλή η προσφορά. Στέλνεις 3 και παίρνεις 3. Αλλά όχι από τα 3 το μακρύτερο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 14 hours ago, cameranek said: ΜΟΝΟ για το Whatsup... Κάλεσε ΔΩΡΕΑΝ στο 1330 ή στείλε ΔΩΡΕΑΝ SMS στο 1330 γράφοντας 3 και θα πάρεις 3gb για μια βδομάδα. Προφανώς μιλάς για την ΠΡΟΣΦΟΡΑ που τρέχει από 21-31/1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 που τρέχει και ποιος τρέχει δεν ξέρω μήνυμα έστειλα και δουλεύει και είπα να το μοιραστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδή έπεσε σιγή τις τελευταίες ημέρες είπα να επαναφέρω το topic και να ερώτησω τους ελάχιστους που το παρακολουθούμε ακόμη, περί της χρήσης των κινητών μας. Πόσοι από εμάς χρησιμοποιούμε ακόμη το windows phone ως βασική συσκευή; Προσωπικά έχω σε λειτουργία δυο smartphones , το βασικό είναι το Microsoft Lumia 950XL και το δεύτερο είναι το Microsoft Lumia 640XL. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από anamenos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john178 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα και από εμένα, έχω ένα 950 και το χρησιμοποιώ σαν δεύτερο. Ο λόγος που δεν το έχω για πρώτο είναι το Google maps που μου είναι απαραίτητο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggoshr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας. Παρακολουθώ τις συζητήσεις. Έχω το Lumia 640 ds 3G ως μια και κύρια συσκευή! Είμαι ευχαριστημένος για το επίπεδο της συσκευής. Τα πάει περίφημα ως τωρα. Πολύ δύσκολα θα την αποχωριστώ αφού το λειτουργικό μου αρέσει και οι εφαρμογές για την χρήση που κάνω με καλύπτουν! Άσε που σκέφτομαι την αγορά μεταχειρισμένου 950. Και αφού εχω ενημερώσεις ασφαλείας ως αρχές του 2020 νιώθω καλά !!!! Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από vaggoshr συμπληρωση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 950 εδώ, αρκετά χαρούμενος ακόμα. Να λύσει μόνο η MS τα προβλήματα που δεν υπήρχαν και η ίδια δημιούργησε τελευταία (συγχρονισμός λογαριασμών, επαφών κλπ) και σχεδόν τίποτα δεν ζηλεύω από τα υπόλοιπα. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 έχω έχω για βασικά τηλέφωνα δυο 640 και δυο 640χλ και σαν δεύτερα έχω... 532,535,550,650 αυτά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 7 hours ago, cameranek said: έχω έχω για βασικά τηλέφωνα δυο 640 και δυο 640χλ και σαν δεύτερα έχω... 532,535,550,650 αυτά! Όταν έρθει εκείνη η απίθανη στιγμή (αν έρθει ποτέ) που θα βγάλουνε το αναδιπλούμενο smartphone-pc, εσύ θα μπορέσεις να πωλήσεις 3-4 από αυτά και έβγαλες ένα σημαντικό μέρος του κόστους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 μπα κάνω συλλογή προσπαθώ να τα κάνω 20 ... κοντεύω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Παιδες μπορώ να αποθηκεύσω επαφές στη κάρτα SIM αντί να μπαίνουν στο λογαριασμό σε Lumia 435??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δεν μπορεις. Βασικα ποτε δεν μπορουσες, ακομα και απο τις πρωτες εκδοσεις των 8.0. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, άλλοι οι οποίοι έχουν ως πρώτη συσκευή windows phone; *το νεο insomnia στον monument browser είναι πολύ πιο ελαφρύ από τον edge* Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από anamenos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker80 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Στο 640 μου εβγαλε να κανω μια ενημέρωση στο outlook. Την εκανα και μετα το κινητο τα επαιξε. Δεν ανοιγε καμια αλλη εφαρμογη και εκανε τρελα κολληματα. Εκανα 3-4 reboot αλλα τζιφος. Με τα πολλα αναγκαστικα να κανω hard reset. Ξαναεκανα την ενημερωση στο outlook και τωρα ειναι οκ. Δεν το ειχα παθει ποτε αυτο. Anyway. Προσοχή λοιπον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα