Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καμία επιλογή, το μόνο που μένει να ψάξω από υπολογιστή αν βρεθεί καμιά άκρη, κάποιο φάκελο που να μπορεί να αντιγραφεί. 

Μάλλον θα χάσει το ιστορικό της. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανακαλυψα χτες μια τεραστια αναπηρια των wp που και εγω απορω πως δεν την προσεξα 4+ χρονια τωρα που εχω το κινητο. Δεν γινεται να αλλαχτει η ενταση του ηχου απο καπου εκτος απο τα volume buttons! Και εξηγω...

Τα κουμπια του κινητου μου (lumia 620) ειχαν φθαρει τοσο πολυ ολο αυτο τον καιρο που μεσα στο 2017 απλα πεφτανε απο τις θεσεις του οταν ανοιγα το καπακι ή οταν εκανα καποια πολυ αποτομη κινηση. Εχασα το camera button τελη Οκτωβριου, το power button μεσα στο Δεκεμβριο και χτες εχασα και τα volume buttons οταν μου επεσε το κινητο απο το γραφειο. 

Το κακο ειναι οτι τη στιγμη που επεσε το κινητο κατω, ηταν στο αθορυβο και τωρα δεν μπορω καν να ανεβασω την ενταση μιας και το σουπερ και αλαγκαριστο λειτουργικο της ms δεν εχει ουτε εναν slider στις ρυθμισεις του ηχου για αυτη τη δουλεια! Το μονο που εχει εινια μια επιλογη για τη δονηση, που την ενεργοποιησα και εχω το νου μου για το βζζζ της δονησης ωστε να το σηκωνω, γιατι δεν το ακουω πλεον! Περιττο να πω οτι εχω χασει αρκετες κλησεις ηδη.  

Ευτυχως μεσα στη βδομαδα ερχεται το nokia 5 και δεν θα μεινω με την αναπηρια για πολυ ακομα.

Επεξ/σία από jim_p
  • Like 1

1 λεπτό πριν, jim_p είπε

Τα εξωτερικα κουμπια ειναι που εχασα. Απο αυτα που ειναι κολλημενα στη μητρικη, δεν δουλευει το power απο περυσι τον Οκτωβριο.

αν βάλεις οδοντογλυφίδα κτλ τα φτάνεις τα μέσα για να κάνεις την δουλειά σου; 

• Like 1

Γινεται να τα πατησω με οδοντογλυφιδα ή με ενα μικρο κατσαβιδακι που εχω και σφιγγω τις βιδες για τα γυαλια μου, αλλα δεν γινεται να εχω παντα πανω μου καποιο και να ψαχνω το τοσο δα κουμπακι για να το πατησω! Ξερει κανεις που ειναι μια λειτουγια που απλα κλεινει τον ηχο οταν βαζω το κινητο με την οθονη προς τα κατω?

Εντομεταξυ, βρηκα στο store 2 εφαρμογες που κανουν αυτη τη δουλεια στην περιπτωση που οντως εχουν χαλασει τα volume buttons, αλλα εχουν το εξης ελεεινο σκεπτικο. Παιζουν εναν δικο τους ηχο, οποτε στο notification center εμφανιζεται κατι να παιζει και απλα μπορω να πατησω το βελακι και να εμφανιστουν οι 2 sliders για τον ηχο.

• Like 1

Υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις.

2018-01 Ενημέρωση για Windows 10 Version 1709 για συσκευές Phone που βασίζονται σε arm

Η λήψη τους θα πραγματοποιηθεί όταν δεν χρησιμοποιείτε σύνδεση ογκοχρέωσης ή μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη 79.34 MB χρησιμοποιώντας την τρέχουσα σύνδεση δεδομένων σας (ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οι εκδόσεις που κατέβασα είναι

15254.158

15063.850

δεν βρίσκει άλλες εκδόσεις

.

εδιτ 4.00

και σε φαστ μόλις βγήκε η 15254.158

Επεξ/σία από cameranek

Προσπαθώ να μεταφέρω αρχεία από το PC μου στο smartphone μου αλλά κολλάει και δεν μεταφέρει τίποτα. Ενώ όταν προσπαθώ να μεταφέρω αρχεία από το smartphone στο PC δεν έχει θέμα. Βοήθεια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...