Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πολυ καλη εφαρμογη. Την ειχα χρειαστει πριν κατι χρονια και την εβαλα σε trial. Σκεφτομουν να την κατεβασω και να την εχω στην καβατζα, αν και καποια στιγμη θα παρατησω ολο το συστημα της ms. Προς το παρον, δεν με βαζει στο store :P (σφαλμα 805a0194).

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλημέρα παιδιά, βρήκα επιτελούς μια εξαιρετική εφαρμογή για google translate και είπα να την μοιραστώ μαζί σας. Πιθανόν κάποιοι βέβαια θα την γνωρίζετε, αλλά για τους υπολοίπους θα είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή για μετάφραση.

Translatium

https://www.microsoft.com/store/apps/9WZDNCRCSG9K?cid=appraisin&tduid=(44819d0690c60c0ffd7499aa387a7205)(270640)(2818683)()()via @AppRaisinHQ

Οποίος και αν την έγραψε, πραγματικά του δίνω τα εύσημα , είναι πάρα πολύ κοντά στην επίσημη για το android ( αν όχι και καλύτερη)

• Like 2

Βγαίνουν καλές εφαρμογές πέρα από τις γνωστές (Newsflow κτλ) και για πιο εξεζητημένα πράγματα γιατί πιστεύω για ένα καλό προγραμματιστή δεν του είναι ιδιαίτερα δύσκολο να γράψει κάτι καλό ακόμα και από χόμπυ σε πολύ σύντομο διάστημα. Προχθές χρειάστηκα αναλυτή ακουστικού φάσματος και είδα ότι υπάρχει η Audizr. Χρειάστηκα κάτι να παρακολουθεί κρυπτονομισματα και υπήρχαν 2 uwp εφαρμογές (Crypto Chart κτλ.). Γενικά βγαίνουν εφαρμογές AN υπάρχει ανοιχτό api (κάποιες φορές και ημι-παράνομο, όπως η Stocker για να παρακολουθείς χαρτοφυλάκια με δεδομένα που κατεβάζει από yahoo finance). 

Παιδιά μια ερώτηση. Στα σημερινά "smartphone" πλέων δεν υποστηριζονται τα κλασικά παλιά MMS? Στα δικά μας τα Lumia πχ πως μπορώ να στείλω MMS? Η να κάνω την παλιά κλασική κλήση βίντεο χωρίς δεδομένα η έξτρα εφαρμογές?

Χρόνια πολλά! Δωράκι από βοντα...

ΦETOΣ, EΣY EΠIΛEΓEIΣ ΔΩPO! ΔIAΛEΞE ANAMEΣA ΣE SOCIAL & CHAT PASS H 1GB H 1000 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ, ΠATΩNTAΣ EΔΩ XΩPIΣ XPEΩΣH http://bit.ly/GIFTCU

MERRY XMAS!

post-201896-0-32288200-1514155655_thumb.png

• Like 2

Σε ενα 640, αναβαθμησμενο απο wp 8.1u2 σε wm 10 και με hard reset μετα την αναβαθμηση, εχω προβλημα χωρου. Συγκεκριμενα, εχω τα facebook, instagram και messenger να πιανουν 2+gb με τη σαβουρα που σερνει το καθενα και που δεν μπορει να καθαριστει με καποιο τροπο, οπως και στα 8.1 που εχω αναφερει ακομα 2-3 φορες. Και εχω και το λειτουργικο να θελει να κανει μια ενημερωση κια να μην εχει χωρο και να γκρινιαζει.

Μπορω να κανω κατι εκτος απο το να βγαλω τις εφαρμογες και να τις ξαναβαλω αφου γινει η ενημερωση? Καρτα μνημης δεν υπαρχει για να τις μετακινησω εκει.

Σε ενα 640, αναβαθμησμενο απο wp 8.1u2 σε wm 10 και με hard reset μετα την αναβαθμηση, εχω προβλημα χωρου. Συγκεκριμενα, εχω τα facebook, instagram και messenger να πιανουν 2+gb με τη σαβουρα που σερνει το καθενα και που δεν μπορει να καθαριστει με καποιο τροπο, οπως και στα 8.1 που εχω αναφερει ακομα 2-3 φορες. Και εχω και το λειτουργικο να θελει να κανει μια ενημερωση κια να μην εχει χωρο και να γκρινιαζει.

Μπορω να κανω κατι εκτος απο το να βγαλω τις εφαρμογες και να τις ξαναβαλω αφου γινει η ενημερωση? Καρτα μνημης δεν υπαρχει για να τις μετακινησω εκει.

Δοκίμασες να συνδέσεις USB μπας και βοηθήσει με το Update (όσο αφορά τον χώρο, τουλάχιστον σε τάμπλετ δουλεύει)? Δεν έχω άλλη ιδέα.

Έχει να κανεις reset τις εφαρμογες και θα σβήσει την cache. Απλα θα ξαναπεράσεις κωδικούς μετά.

Δοκίμασες να συνδέσεις USB μπας και βοηθήσει με το Update (όσο αφορά τον χώρο, τουλάχιστον σε τάμπλετ δουλεύει)? Δεν έχω άλλη ιδέα.

Για να το συνδεσω με usb δεν θα πρεπει να εχω και στο pc το αναλογο προγραμμα για να κανει την ενημερωση? Δεν το εχω. Ακομα και η ενημερωση στα 10 μεσω ota εγινε.

Έχει να κανεις reset τις εφαρμογες και θα σβήσει την cache. Απλα θα ξαναπεράσεις κωδικούς μετά.

Το οποιο ειναι το ιδιο πραγμα ακριβως με το να τις βγαλει και να τις ξαναβαλει... Δεν θυμαται τους κωδικους, αλλιως θα το ειχα κανει.

Για να το συνδεσω με usb δεν θα πρεπει να εχω και στο pc το αναλογο προγραμμα για να κανει την ενημερωση? Δεν το εχω. Ακομα και η ενημερωση στα 10 μεσω ota εγινε.

Συγγνώμη, εννοούσα να δοκιμάσεις να συνδέσεις USB stick στο κινητό. Σε ένα windows tablet 32gb που έχω, μου έκανε την αναβάθμιση έτσι γιατί το χρησιμοποίησε ως προσωρινό αποθηκευτικό χώρο. Δεν ξέρω αν θα δουλέψει σε κινητό.

• Like 1

Συγγνώμη, εννοούσα να δοκιμάσεις να συνδέσεις USB stick στο κινητό. Σε ένα windows tablet 32gb που έχω, μου έκανε την αναβάθμιση έτσι γιατί το χρησιμοποίησε ως προσωρινό αποθηκευτικό χώρο. Δεν ξέρω αν θα δουλέψει σε κινητό.

Δεν διαβάζει usb stick με on the go καλώδιο! Αλλα δοκίμασε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...